Russlands utenriksminister hevder at «USA og Storbritannia vil ha virkelig krig med Russland

USA og Storbritannia søker en større konfrontasjon -sier den russiske utenriksministeren.  USA og Storbritannia vil eskalere Russland-Ukraina konflikten til en større konfrontasjon mellom Moskva og Europa, sier Russlands utenriksminister Sergey Lavrov onsdag i et intervju med RT og Sputnik. Våre amerikanske og britiske kollegaer -med støtte fra Tyskland, Polen og de baltiske stater, ønsker svært mye at denne krigen skal bli en virkelig krig, mellom Russland og europeiske land,» sa Lavrov nå har snakket med RTs sjefsredaktør Margarita Simonyan.

Ukraina blir pumpet opp med våpen og nektes fra alle konstruktive skritt, sa Russlands utenriksminister Sergei Lavrov i et intervju med Margarita Simonyan, sjefredaktør for RT og mediegruppen Rossiya Segodnya. «Ukraina får ikke lov til å forhandle med Russland,» sa utenriksministeren videre. «Det faktum at de ( Ukraina . – Red.) bokstavelig talt holdes unna alle konstruktive skritt, de blir bokstavelig talt pumpet opp med våpen og tvunget til å bruke dem mer og mer risikabelt, det faktum at utenlandske instruktører og spesialister som betjener disse systemene – HIMARS og andre er praktisk talt ikke lenger en hemmelighet,» sa Lavrov, som er russisk utenriksminister. Russland mener at det er USA og Europeiske land som dermed hindrer Ukraina fra å finne konstruktive løsninger med Russland. Både USA, Storbritannia, Polen, Tyskland og de baltiske stater opptrer som krigshissere i konflikten og kaster bensin på bålet med å pøse inn våpen til Ukraina. Dermed kan krigen fortsette og for befolkningen på begge sider av frontlinjene fortsetter lidelsene. Dmytro Kuleba som er utenriksminister for regimet i Kiev sier rett ut at «forhandlinger med Russland bare er mulig etter at Russland har lidd nederlag.» Dette er også tonen til regimet til Joe Biden i USA. «Russland må lide et strategisk nederlag i Ukraina, sa Biden og lovet å sende ytterligere våpen og ferske dollar inn i konflikten.

Store summer av dollar og millionsjekker sitter løst i lommeboken når Biden snakker om Ukraina. Er det derimot snakk om USAs voksende fattige befolkning og det faktum at køene foran matbankene vokser, har presidenten bare noen få cent å tilby. De folkevalgte i Kongressen brukte flere måneder på å forhandle om krisesjekken på 600 dollar til egen befolkning under Corona-krisen i 2021, men når milliarder skulle pøses inn til våpen i Ukraina ble det stemt gjennom (nærmest uten forhandlinger og på en kveld) Mens tidligere president Donald Trump sa «sett Amerika først» har de nå en president som i realiteten sier «sett Amerika bakerst.»

Facebook Comments

8 tanker om “Russlands utenriksminister hevder at «USA og Storbritannia vil ha virkelig krig med Russland

 1. Ja, USA og Europa kaster bensin på bålet når de gjør Ukraina istand til å forsvare seg mot russernes innvasjon. Og slik nekter Ukraina å forhandle frem konstruktive løsninger som f.eks kapitulasjon og avståelse fra sitt eget land.

  Ellers slår Putin fast at både «Jesus og Gud» er på hans side. De som dør i krigen mot Ukrainerne må regnes som kristne martyrer, sier han. Og som om ikke dette var nok støtter også det iranske presteskape Putins invasjon. Vilkårlige drap på sivile inkludert.

  Av de litt mer spesille nyhetene er at russiske offisielle avslører at USA har finnansiert genemanipulering av ukrainske soldater og gjort dem til «monster».

  Det farlige er at Putin må innse at noen ganske få avanserte våpen fra natolandene har påvirket krigen dramatisk. En fullskala oppgradering av det ukrainske forsvaret vil åpenbart føre til en millitær katastrofe for Russland. Hva KGB-offiseren Putin vil gjøre da tør ingen å tenke på.

  3
  1
 2. Krigen fortsetter og Ukraina får ikke lov av USA til å snakke fred med Russland.
  Nazi-Zelensky har solgt sin befolkning som en prostituert.
  Nå var hans frue i USA og ba om mer våpen og mer død og fordervelse.
  Biden og demokratene og RINOs i kongressen sender store summer til Ukraina og småpenger til amerikanerne.
  Når Trump kommer tilbake vil igjen amerikanerne bli prioritert.

  2
  1
 3. Far ikke vill, sa Jesus.
  I dag er det litt lettere å ikke fare vill enn før. Det er lett å finne store mengder informasjon om det meste. Som f.eks om Putin:
  https://www.bitchute.com/video/D645G1MV9bTN/

  De farligste politikerne er gamle og syke psykopater. De har lite å tape. Slik som Hitler. I stedet for å risikere å stå til rette for sine forbrytelser tok an livet av seg selv. Men hadde han hatt atombomber så hadde han brukt disse.

  • Hei Ole , du skriver far ikke vill …

   Videoen du syner til her , er ikke noe annet en forbannet vestlig propaganda inginert av sjøgen
   Babylon ( USA) , det blir alt for enkelt å innta en så svarthvitt holdning.
   Bibelen beskriver tydelig hva som vil skje med de forskjellige riker i den siste tid og hvilken rolle de vil ha .
   Putin er ikke noen engel for å si det sånn , men han blir brukt som ett redskap av Gud , for å straffe Babylon.
   USA vil mest sannsynlig bli fullstendig utslettet av atombomber, fra Russland i nær fremtid og de hellige skal glede seg, men det betyr ikke at en skal ta parti for Putin ( Les om Gog fra Magogs land , prinsen av Ros)

 4. Rune Lye:
  Informasjonen i videoen var i stor grad fra russere og orligarker. Ingen idag tviler på at Putin er en av verdens rikeste. På bekostning av russere på landsbygda. Og typisk er det på landsbygda han lurer folk til å bli kanonføde i invasjonen av Ukraina.

  Det er også en vanlig oppfattning at Putin og Orligarkene har forskynt seg så grådig av forsvarsbudgettet at kvaliteten på utstyret ikke på noen måte holder mål. Mye av det er bare søppel. Soldater må kjøpe skuddsikre vester for egne penger. De som har råd til det.

  Om Putin er en straff fra Gud så var vel Hitler, Mao, Polpot, Stalin osv. det også. Alle disse var enda værre, eller sykere, enn propagandaen gav utrykk for. Vanskelig å forstå at dokumentert informasjon om Putins diktatur er vestlig propaganda når det kommer fra russerne selv.

  Det som er vanskeligst å forstå er at «de hellige skal glede» når russerne utsletter USA med atombomber. Det er langt flere kristne i USA enn i Norge. Mens norske kristne i lange tider har isolert seg i sin egen møtekultur har flere menigheter i USA prøvd å leve opp til det som står i Bibelen.

  Til dere som tilhører «den norske kristenhet», finnes det en menighet i Norge som kan sammenlignes med f. eks Time Square Church. (bare nysjerrig)

 5. Disse Oligarker vil fremstille ting til sin fordell og vestlige mediar vil la dem gjøre det , så lenge det passer inn i narativet som USA ønsker å skape for å få ett regime skifte i Russland, som tjener til USA ( skjøgen Babyolon sin fordel ) her i ligger svaret på ditt neste spørsmål , om hvorfor de hellige skal glede seg over Babylon ( USA) sitt fall, fordi da blir det slutt på hennes hensynsløs utnyttelse av andre og alt blod som har måttet flytte pga av henne og alle de hellige som har måttet lide grusomt pga av skjøgen Babyolon ( USA)

  • Ps. Oligarkene har selv stjålet rikdommen fra det russiske folk , men i denne videoen blir det nærmest fremstilt som helter, la dere ikke hjærne vaske , disse oligarkene er noen hensynsløse grådige personer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *