Russlands statsduma har vedtatt lov mot LGBTQ propaganda

Russland vil unngå at perverse «hunder» slår kloa i barna for Pride agendagen

Den russiske statsdumaen har enstemmig vedtatt en lov som vil forby LGBTQ propaganda rettet mot barn og voksne. Torsdagens vedtak var den siste runden i dumaen, før lovforslaget sendes videre til det russiske overhuset og deretter til president Vladimir Putin for godkjenning. Dette anses kun å være formaliteter og om kort tid vil dermed denne loven være et faktum i Russland. Russland ønsker i motsetning til land i Vesten å unngå den ekstreme promoteringen av regnbue og Pride agendaen vi opplever i Norge og Europa, hvor den ene bastion etter den andre faller for Sodoma. Enhver propaganda for ikke-tradisjonelle seksuelle forhold vil få konsekvenser, sier dumaens leder, Vjatsjeslav Volodin på Telegram. Han sier loven vil «beskytte barna våre og landets fremtid mot mørket som spres av USA og europeiske land».

Det er ventet at president Putin om kort tid vil ha signert loven som vil få det kollektive Vesten til å frese av sinne og fordømme. Den russiske kirke som selv står for det bibelske synet på seksualitet og ekteskap applauderer loven som nå er vedtatt av dumaen. Haakon E Riksfjord, en konservativ kristen kommenterer nyheten slik på egen Facebookside: «😆👍👍✌️✌️💪💪🇷🇺💖🇷🇺👊👊🙏🙏FANTASTISK! 😃 Tids-ånden MIDT I MOT! 👊👊👿👿 Russland Viser seg Nå som «ET LYS I MØRKET»! 🇷🇺💖🇷🇺🙏🙏
» – Enhver propaganda for ikke-tradisjonelle seksuelle forhold vil få konsekvenser, sier dumaens leder, Vjatsjeslav Volodin på Telegram.Han sier loven vil «beskytte barna våre og landets fremtid mot mørket som spres av USA og europeiske land».»…
….. 🙏🙏🇷🇺💖🇷🇺🙏🙏 FANTASTISK BRA! 🙏🙏🇷🇺💖🇷🇺🙏🙏  -Imidlertid i Europa fortsetter mørket å befeste seg. Noe vi nå daglig blir påminnet om fra fotball VM i Qatar hvor vestlige medier og EU i fellesskap fordømmer både Qatar og FIFA fordi de ikke ønsker å promotere Pride-verdier under VM. Det liberale USA og Europa ønsker å pushe sine «sodomittiske verdier» på alle land -og blir vred når land ikke bøyer seg for Sodoma-ånden.

Facebook Comments

17 tanker om “Russlands statsduma har vedtatt lov mot LGBTQ propaganda

 1. Det er litt merkelig. Landet som tidligere forfulgte den kristne kirke er blitt et lys i en ellers bekmørk verden. I Vest har alle bøyd seg for Pride og regnbuen som er den nye folkereligionen i den vestlige verden.
  Oppvåkningen for Pride og regnbuen er den største «vekkelse» som har skjedd i Europa i nyere tid. Bare Russland og Belarus står i mot Sodoma-ånden av nasjonene. Ellers er det fullt knefall for Baal overalt.
  Bare en liten rest av Jesu Kristi kirke står nå fast på Guds Ord og nekter å bøye kne for Pride.

  10
  5
  • Trist at religiøse setter hat høyere enn kjærlighet, og støtter terrorkrigen i frykt for en innbilt, sadistisk ørkenguddom….

   4
   8
  • Aril, i teorien kan du puste vann, uheldigvis bare en gang. Til og med naturen sier at homofili er galt , men du Aril hater jo det naturlige.

   3
   3
  • Rune Lye.

   Argumenter om «natur» og «naturlighet» viser hvor enkelt visse apologeter tenker. Det er uendelig mange tilfeller av homoseksualitet i naturen, også hos menneskedyret.

   Tipper du mener at kjærlighetsforhold mellom likekjønnede kulturindivider er vederstyggelig fordi det ikke fører til avkom? I så fall må Jehova straks og med en gang utrydde alle ufruktbare voksne, ikke minst gamle kvinner som har sluppet sine siste egg.

   Bibelens terrorgud besørger også mange flere aborter enn syndige mennesker.

   Og hva slags unatur er dette gudsopprøret med bruk av briller? Har ikke Jehova Jahve Allah i det høyeste skapt sine syndige favorittskapninger til fullkommenhet og perfeksjon i sitt eget bilde?

   Og hvordan kan en skarve salamander la nye lemmer vokse ut, mens gudfryktige trosbarn som ber om tilsvarende enkle helbredelser, aldri får bønnesvar?

   Naturen er tøff, men Jehova er tøffere.

   Mytene om ørkenguden forteller at han drukner alt liv, utsletter byer og beordrer folkemord. Guds ekstremistiske selvforelskelse og infantile evighetsstraffer kjenner ingen grenser, verken på jorden eller i helvetet. Å skape regler med vett og viten om fortid og nåtid og som de fleste er dømt til å bryte, og deretter dømme falne lovbrytere til død og evig pine bare fordi de ikke sier det rette kodeordet, er verste form for sadisme. Blind tro støtter slike ultravoldelige bud. Nei, da velger jeg heller kjærlighet, omsorg og fornuft.

   Amen.

   😅😂🤣

   4
   5
  • Hovmod står for fall Aril , du bekrefter bibelen i det det den beskriver dens siste tids mennesker, de skal være hovmodige og spotene.
   Aril du selv er ett endetids tegn , vend om mens du enda har sjansen
   Men Aril , du kommer ikke til å vende om , du kommer til å spotte og håne .Til alle dere andre her inne la dere advare , dere ser hvilken tid vi er i , dere ser hvordan profetiene blir oppfylt , hver ikke uforstandige og blinde som Aril , han er selv ett endetids tegn .

   4
   3
 2. Anbefaler Jonathan Khans siste bok; «Mørkets makter vender tilbake». Der tar han opp bl.a det okkulte opphavet til den homofile livsstilen og pride- bevegelsen

  1
  4
 3. Europa og Norge er overgitt til vrede og undergang.
  De er en stolt nasjon som hardnakket fastholder synden og fordømmer dem som forsøker å holde igjen. Se bare på den storm som brøt løs under fotball VM da spillere ble nektet å bruke regnbuesymbolet.
  Det var jo som om helvete var løs i NRK, TV2, VG, Dagbladet og de andre pro-homo-mediene. Avskyen og fordømmelsen var nærmest grenseløs.
  Homobevegelsen har virkelig vind i seilene her i landet. LGBT, regnbuen og Pride er åpenbart det aller viktigste å kjempe for i Norge akkurat nå.
  Nesten alle ser jo ut til å være grepet av den bølgen.
  Regnbuebevegelsen representerer den sterkeste demoniske makt vi har sett noen gang. Den krever oppmerksomhet overalt. Dersom nasjoner og organisasjoner ikke underkaster seg -blir de virkelig skjelt ut i nyhetssendinger og aviser. Det er ingen i ledende posisjoner som sier i mot, og selv «kristne» predikanter, organisasjoner og kirker sitter musestille bak bedehusets fire vegger og håper at ingen retter oppmerksomheten mot dem.
  Dette massive kjøret vi har sett i de siste dagene mot FIFA og Qatar kan jo knekke enhver. Hvordan tror dere pinsebevegelsen eller frikirken hadde taklet et slikt press fra selve avgrunnen og deres medie-kanaler?
  LGBTQ og Pride er tvers i gjennom demonisk. Fullstendig styrt av demoner som kontrollerer media, politikere og folkekirken.
  Som Jesu Kristi kirke må vi gå i mot disse åndsmaktene i Jesu Kristi navn.
  Den rest som ennå ikke har bøyd seg for Sodoma og Gomorra må lære seg åndelig krigføring. Åndelig krigføring på vegne av menigheter, organisasjoner og kristne skoler. Ellers er de snart fortapt. Vi har ingen politiske ledere i Norge som er av Putins format. Vi har heller ingen stortingsrepresentanter som ville ha våget å ta samme grep som representantene i statsdumaen.
  Her er de alle inntatt. De har overgitt seg selv og folket til synden. De har sinn som ikke duger. De forstår intet og ser intet -fordi Gud har sendt dem en kraftig villfarelse slik at de tror budskapet fra løgnens far.
  Vi er nå i en tid der Guds folk skulle løfte hellige hender og kjempe. Men mange har gitt opp. De føyer seg under tidsånden -og derfor vil Gud la en stor ulykke ramme landet. Jeg vet ikke om det vil bli å bli angrepet og bombet av Russland eller om det blir naturkatastrofer eller en stor terrorhandling.
  Men noe vil skje for å tukte nasjonen som nekter å bøye seg for Guds vilje.

  Og dere lille rest av Guds ekte menighet i Norge. Våk dere for å la dere påvirke av denne onde tids media. De vil presse deg med til Sodoma. Stå opp i hellig protest. Nekt å fylle deres tanker og sinn med skitt klekket ut av homoseksuelle sinn i avisene. Ha deres kilder i den åndelige virkelighet.
  Bli ikke oppbrakt når NRK, TV2 eller msm forteller om Russlands angrep mot Ukraina. NATO og USA har gjort dette i mange tiår uten at dere var forarget.
  Dere gråt ikke for Syria, Libya, Irak -når NATO og USA bombet og drepte hundretusener. Hvorfor er dere så oppbrakt over at Gud har reist opp Putin som sitt redskap for å tukte nasjoner som er overgitt til Sodoma og undergangen.
  Vi skal be for Putin og lovprise Gud for Putin. Han og Russland representerer at Guds lampe ennå ikke er slukket.
  Vi velsigner president Putin og den tjeneste han står i som Guds redskap til dom.
  Og er du som Birgir Hermansen, Oslofjord eller Torstein Langesæter og forakter Guds redskap -så vend om. Gud selv skal dømme deg og holde deg ansvarlig fordi du ikke står i mot disse åndsmaktene som nå er i førersetet i Norge.

  7
  9
  • Kjære Pungbrokk!

   Ja, det stemmer! Du har rett! Det blir påstått! Ja, indoktrinerte trosbarn, konspirasjonsteoretikere, selvmordsbomber, hatpredikanter og andre som elsker overtro og hater kunnskap, påstår i grunnen hva som helst. Deres «sannhet» er den de føler for og innbiller seg, eller har lest i en skrift uten bevis og belegg.

   😅😂🤣

   «Gode mennesker gjør gode gjerninger, «onde» mennesker gjør «onde» gjerninger. Men for at et godt menneske skal gjøre en ond handling, trengs religion…»

   God Black Friday! Måtte Putin gå på billigsalg!

   😅😂🤣😅😂🤣😅😂🤣

   3
   2
  • Aril , en sønn sa til sin far , jeg lurer på om jeg kanskje er homofil , faren svarte ham , da jeg var på din alder lurte jeg på det samme, heldigvis hadde jeg gode personer rundt meg som , sa at dette er djevelen som prøver å lure deg , for han ønsker ikke Guds gode ting for deg.
   Min kjære sønn, som jeg elsker så høyt , om jeg hadde hørt på djevelen denne gangen , så hadde du ikke vært min sønn i dag , du hadde ikke eksitert og hatt mulig het til å stilt meg spørsmålet du stiller meg .
   Så hør på meg min sønn , du er skapt av Gud og Gud elsker deg , hør ikke på djevelen , du som mann er ikke skapt for å ha sex med andre men, det er imot selve naturen.

   1
   1
 4. Da Gud skapte jorden og resten av universet. Han skapte mennesket som måtte ha mat. Han sa at de skulle bli mange. Mennesket kunne råde over dyrene, og på den måten skaffe seg mat. Etter hvert som menneskeheten økte, måtte også antall dyr øke. Gud skapte da mennesket og dyrene som hann og hunn for at de skulle formere seg. Dersom Han hadde skapt bare hanner, eller bare hunner, ville det ikke fungere.

  2
  3
  • At det i det hele tatt er en diskusjon, er vanvittig. Det er ikke lov å si det er to kjønn, hvordan er vi kommet dit er det jeg undrer meg på.

   1
   2
 5. Og er du som Birgir Hermansen, Oslofjord eller Torstein Langesæter og forakter Guds redskap -så vend om.
  ———————-
  Det er mykje tull ein skal lesa.
  Putin er ein skikkeleg tyrann og har null empati for folk. Han brukar sine eigne i it kynisk spel og bryr seg lite om at 100.000 vert drepne i denne invasjonskrigen.
  https://www.youtube.com/watch?v=pZVOy0zMX1M
  Ukraina kjem gradvis til å knekka Putin, takka vere hjelp frå USA og NATO.’
  ———————–
  Kva er verst? Å kunne omgåast homofile eller at drepa folk, la dei svelta og frysa?
  Eg meiner homofilt samliv er vemmeleg og heilt i strid med Guds vilje. Bibelen brukar ordet styggedom eller vederstyggelighet om mann som har samleie med mann.
  Om andre styggedomer står dette:
  «Alt i vannet som ikke har finner og skjell, skal være en styggedom for dere.» 3 Mos 11
  Kor mange av dykk kosar seg med reker?

  «For se, Herren kommer som en ild,
  hans vogner som en virvelvind.
  Han slipper sin vrede løs som en brann,
  sine trusselord som flammer.
  16 For Herren skal HOLDE DOM med ild,
  med sitt sverd skal han ramme hvert menneske;
  mange er de som Herren feller.
  17 De som helger og renser seg
  når de går til hagene
  i følge med en som går i midten,
  de som SPISER SVINEKJØTT,
  mus og annen styggedom,
  skal alle GÅ TIL GRUNNE». Esaias 66
  …………………..
  Dommen høyrer Herren til.
  Den kjem slik Sodoma og Gomorra viser.
  Inntil det skjer må me oppføra oss skikkeleg mot kvarandre uansett kva legning ein har.
  Putin bryt alle etiske lover. Kjempeegoist og stormannsgal.

  2
  2
  • Dette med mat (reker, svinekjøtt) som du nevner her gjelder jødiske renhetslover. I den nye pakt med Jesus, der det finnes frelse for både jøde og greker (les: hedninger) som får frelse ved tro, så betyr det ingen ting for din frelse hva du spiser.

   Jesus talte om dette (Evangeliet etter Markus, 7:18-21):
   ««Forstår ikke dere heller noe?» sa han. «Skjønner dere ikke at ingen ting som kommer inn i mennesket utenfra, kan gjøre det urent? Det kommer jo ikke inn i hjertet, men bare ned i magen, og går ut og dit det skal.» Dermed slo han fast at all mat er ren. Og han la til: «Det som går ut fra mennesket, det gjør mennesket urent. For innenfra, fra menneskehjertet, kommer de onde tankene: hor, tyveri, mord, ekteskapsbrudd, grådighet, ondskap, svik, utskeielser, misunnelige øyne, spott, hovmod, vettløshet. Alt dette onde kommer innenfra og gjør mennesket urent.»»

   Så ja, jeg spiser naturligvis både reker og svinekjøtt, det er helt uproblematisk.

   2
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *