Russlands nye ” dommedags-våpen “

“​De siste par ukene har det lekket ut informasjon om at atommakten Russland har utviklet et helt nytt våpen. Dette våpnet skal i utgangspunktet likne på en torpedo ; men er mye større og kan bære atomstridshoder. Vi vet at atomvåpen i dag har ulike leveringsmidler : Droppes fra fly , skytes ut med raketter ( missiler ) eller mindre taktiske A-våpen fra tungt artilleri. Men supermaktene har alltid utviklet anti-stridsmidler som kan nøytralisere slike våpen,” skriver Ture Andersen i et innlegg

Putin skremmer med nytt dommedagsvåpen. (foto You Tube)

Vi kjenner til rakettskjold som USA har utplassert blant annet i Europa. Videre vet vi at Israel ligger langt framme når det gjelder slike anti-raketter. Dette landet har nylig ferdiggjort tre ulike rakettskjold : Ett for kortdistanse-raketter , ett for mellomdistanse- raketter og ett for langdistanse-raketter. Det sies at systemet for langdistanse-raketter er så intelligent at det kan ” se” om innkommende fiendtlige rakett har A-våpen ombord – eller biologiske / kjemiske stridsmidler. Vi vet at fienden kan sende mange narre-raketter uten aktivt stridshode – slik at Israel har brukt opp sine anti-raketter før fienden sender raketter med A-stridshode .

​Mot dette nye russiske våpnet ; fins ikke noe reelt forsvar. Russland kan sende ubåter med disse svære torpedoene som last, til farvannet utenfor store amerikanske byer ; og sette på A-stridshoder med ulik sprengkraft – og sende de mot land. Slike våpen under havoverflaten er vanskelig å detektere. Fra siste verdenskrig husker vi at enkelte land satte opp svære ubåt-nett for å stoppe ubåtene. Men noe slikt er nok urealistisk på kystene av USA – de grenser jo til både Atlanterhavet og Stillehavet. (Saken fortsetter)

​Nå har russerne skaffet seg et reelt forsprang i våpenkappløpet . Vi vet at russerne i disse dager har en stor marineøvelse pågående i Østersjøen der mer enn 20 store krigsskip deltar. Denne øvelsen blir ledet fra enklaven Kaliningrad. Samtidig har de startet en underlig øvelse oppe på Kola : De frakter fallskjermsoldater uvanlig høyt opp – og slipper disse så ut. Hva russerne pønsker på ; er vanskelig å skjønne. Vi husker øvelse ” Zapad 2017 “- der mer enn 100.000 russiske soldater deltok på grensen mot Baltikum . På TV fikk vi se at en russisk stridsvogn bli sluppet ut fra fly i fallskjerm – og landet perfekt på et flatt lende. Russiske soldater jumpet inn i stridsvognen , startet motoren, strammet opp beltene automatisk, og kjørte avgårde i løpet av noen sekunder.

​Ture Andersen

5 tanker om “Russlands nye ” dommedags-våpen “

 1. Nå er det kommet opplysninger om et annet nytt våpen utviklet i Russland. Dette er et missil som har atomenergi som framdriftsmiddel ( helt ny teknologi ) og atomladninger som er komprimerte ( volum og vekt ) i stridshodet. Missilet går med en uhorvelig fart og kan nå mål over hele jorden. Det kan gå lavt og følger terreng og hav. Trolig er missilet ” stelth ” – det kan ikke sees på radar.
  Nyhetene i Norge kunne fortelle for et par dager siden at de trodde at russerne hadde prøveskutt dette missilet – det radioaktive nivået hadde steget i Norge – slik som under Tsjernobil – ulykken. Tsjernobyl skal visstnok bety : Malurt – som er nevnt i Bibelen.
  Vi som tror på Skriften ; må huske det som Yeshua sa : Frykt ikke !

 2. Jeg faller mer og mer i undring. Etterretningssjefen vår kunne i går fortelle om svært store russiske troppeforflytninger fra sør nær Baltikum til Kola i forbindelse med øvelse Zapad 2017. De benyttet også jernbane til sine soldater og plasserte mellomdistanse-raketter nær vår felles grense. Disse kan nå helt ned til Bodø.
  Videre tenker jeg på den kjempe-øvelsen NATO skal ha i Norge til høsten ( okt. / nov ) der 35.000 soldater fra mange land skal delta.
  Så langt jeg minnes ; har det ikke vært så mange soldater i aksjon i Norge siden tyskerne var her 1940-45. De skal gjøre “strandhugg” på uvanlige steder :
  Bl.a . Fredrikstad og Kristiansund N. De skal øve på at Russland har besatt Norge – og NATO skal drive dem ut av landet vårt.
  Den vanlige regelen er slik : Har en fiende først satt seg fast i et område ; skal det TRE ganger så stor styrke til for å drive han ut.
  Tja , da undres jeg : Starter GOG-krigen før okt / nov 2018 ? Jeg vet ikke ; men Russland blir mer og mer farlig.

 3. Jeg må få lov å fortelle en episode under en militærøvelse i Norge i 2015 – hvor også Tyskland deltok. Det tyske forsvaret er fullstendig nedbygd til det katastrofale. I skrivende stund er visst ubåtene deres ute av drift og ligger i havn.
  Men under øvelsen i Norge stilte tyskerne med , blant annet , et pansret beltekjøretøy som skulle ha en mitraljøse montert godt synlig. Dessverre fantes ingen mitraljøse – i stedet hadde tyskerne tatt en sopelime ; malt denne svart , og montert den på panservognen – skulle se ut som løpet på en tung mitraljøse.

 4. Det har i dag 11.mars kommet flere opplysninger om den såkalte undervannsdronen som russerne har konstruert. Denne går med stor fart og har atomenergi som fremdriftsmiddel. Men den komprimerte atombomben denne farkosten fører ; har en sprengkraft på 100 megatonn ( TNT ). Hvis vi sammenligner med A-bomben som ble sluppet over Hiroshima ; så har denne nye
  undervannsfarkosten en styrke på nærmere 7000 x Hiroshima-bomben – om min utregning er rett.
  Vi vet hvilken ødeleggelse de to A-bombene gjorde i Japan.

Det er stengt for kommentarer.