Russland vurderer å bryte de diplomatiske forbindelser med Vesten

Den vestlige bølgen av utvisninger av russiske diplomater fra Europa og USA gjør at Russland nå vurderer å bryte alle diplomatiske bånd med Vesten. Moskva vil ikke utelukke at det kan bli resultatet dersom vestlige land fortsetter å utvise russiske diplomater. Etter at Russland iverksatte sin militære spesial-operasjon i Ukraina har vestlige land kastet ut mer enn 300 russiske diplomater, og stemningen i Europa blir stadig mer hatefull overfor Russland. “Dersom vestlige land fortsetter å utvise diplomater, vil Moskva kunne komme til å bryte de diplomatiske forbindelser med aktuelle stater,” advarer Kremlin-talsmann Dmitry Peskov onsdag. De massive vestlige utvisningene av diplomater truer nå de diplomatiske forbindelsene mellom landene.

Den vestlige politikken kan gjøre at vinduet til de russisk-fiendtlige land i Vesten blir lukket. I de siste ukene har partene i krigen systematisk redusert antallet diplomater, og i dag ble det kjent at også Norge er med på å kjøle ned de diplomatiske forbindelsene til Russland gjennom å utvise tre russiske diplomater. Russland bekrefter nå at de vil gjengjelde Norge med å erklære tre norske diplomater for “persona non grata” i Russland. Det pågår nå en omfattende vestlig krig mot Russland på mange områder. Først på slagmarken i Ukraina hvor vestlige leiesoldater kjemper side om side med ukrainske styrker. Videre pågår det en propagandakrig hvor Vesten og vestlige ledere gjør alt for å sverte Russland og president Putin gjennom anklager om krigsforbrytelser som Russland avviser å ha utført. Det pågår også en økonomisk krig hvor Vesten under ledelse av Joe Biden forsøker å drepe russisk økonomi gjennom å innføre sanksjoner mot landet. Tilsist pågår det en systematisk diplomatisk krig hvor landene gjensidig utviser hverandres diplomater. To land, Latvia og Litauen er i ferd med å bryte de diplomatiske bånd helt til Moskva. “Vi møter kontinuerlig en fiendtlighet fra vestlige land som gjør at Russland ikke er fremmed for å bryte alle bånd med uvennlige land, er budskapet fra Moskva onsdag kveld.

Prelude til en verdenskrig

Det vi ser av fiendtlighet, trusler om sanksjoner og vestlig svertekampanje og nedbygging av diplomatiske bånd bør være et “bad omen” for befolkningen i Europa. Vårt kontinent har opplevd to verdenskriger, og vi skal ikke se bort fra at vi nå er i ferd med å se preludet til den tredje. Mange har fryktet en tredje verdenskrig -som også er profetert -på grunn av at partene i konflikten besitter atombomber og kjernefysiske våpen. En krig mellom Nato og Russland vil kunne få katastrofale og apokalyptiske følger og vil kunne redusere både Russland, Europa og deler av Amerika til en rykende ruinhaug. Jeg liker ikke det jeg ser. Dette burde være tiden for kompromiss og forhandlinger, men Joe Biden og Vesten syntes lite villige til å komme Russland noe i møte. Det er som om all sunn fornuft og klokskap er blitt borte.

3 tanker om “Russland vurderer å bryte de diplomatiske forbindelser med Vesten

 1. Biden regimet, Nato og NWO ledere i vesten ønsker en verdenskrig, som kan utvikle seg til en atomkrig. NWO djevlene vil ødelegge vesten og sivilisasjonen og drepe milliarder slik at det blir langt færre mennesker på jorden. Putin kan like gjerne være med på komplottet mot menneskeheten. Alle verdens ledere er en del av NWO som har som mål å innføre en ny verdensorden. Da må den bestående verden ødelegges. The great reset og det grønne skiftet er to av samme sak. Det handler om å redusere verdens befolkning, og det kan skje gjennom planlagte pandemier, vaksiner og krig. Onde globale NWO ledere har onde planer for verden.

  2
  1
  • Den som lengter etter verdenskrigen, er koko-kristne som svermer om trengsel og Armageddon.

  • Ja, de globalistiske kreftene spiller på hat for å bringe frem sin nye og antikristelige verdensorden. Folk hjernevaskes nå 24/7 med propaganda og klimakrise, det grønne skiftet, Great Reset osv osv.
   De antikristelige kreftene brøler høyt.
   For noen år siden var det bare sekter og kulter som Children of God, Moon bevegelsen og Krishna som brukte bevisst tankekontroll og hjernevask teknikker. Nå er mindcontrol gått mainstream og brukes av samfunnet, media og myndigheter for å fremtvinge en bestemt tekning og følelse.
   Selv kristne har latt seg hjernevaske og fremmer hat i stedet for Guds kjærlighet.

   1
   1

Det er stengt for kommentarer.