Russland vil utplassere atomvåpen i Hviterussland

Russland vil utplassere atomvåpen i Hviterussland. Bakgrunnen er den svært spente situasjonen som eksisterer mellom Russland og NATO. Det er frykt for at krigen i Ukraina vil spre seg til andre land i regionen. Hviterussland eller Belarus som landet nå kalles har tette bånd til Russland. En utplassering av slike våpen kan begynne om få måneder. Regjeringen i Hviterussland har flere ganger oppfordret Russland til å utplassere atomvåpen i landet og jobben med å forberede og klargjøre spesielle lagre for atomvåpen pågår for fullt i Hviterussland.

7 tanker om “Russland vil utplassere atomvåpen i Hviterussland

 1. krigshisseren Putin fornekter seg ikke og Lukashenko er i lomma på Putin etter gjentatte valgfusk.

  3
  1
  • USA og Russland må snarest finne sammen og fremforhandle en våpenhvile og et fredskompromiss for å få slutt på krigen i Ukraina.
   USA og NATO sitter med nøkkelen. Stopp våpenforsendelsene til Ukraina. Frys frontene og snakk med Putin. Det er fullt mulig å få en slutt på krigen før det blir en gigantisk konflikt med kjernefysiske våpen. Både Russland og NATO bør så begynne prosessen med å ruste ned igjen. Dessverre vil ikke dette skje fordi juksemakeren Biden og hans allierte i Vesten alle er i lomma på dypstaten og dødskreftene som vil frembringe kontroll-systemet til Klaus Schwab og World Economic Forum.

   3
   5
  • Søkelys:
   Når du snakker om juksemakeren Biden, dypstaten og kontroll-systemet til Klaus Schwab da mister du det meste av troverdighet.

   Men de fleste kriger ender ved et bord, men Putin vil ikke gi slipp på Ukraina,, han respekterer ikke anerkjente grenser. Russere ha tidligere okkupert Afganistan, Tetsjenia, invadert Georgia, støtter opprørere og separatister i flere land.
   Hva om Putin vinner i Ukraina? Kommer han til å stoppe? Neppe, da får han mer blod på tann.
   Russland krenker Norge sitt luftrom gjentatte ganger, bedriver hakking i stor stil, ref Telenor for noen år siden, Norske myndigheter bekreftet det ikke, men jeg kjenner folk i forsvaret som bekreftet dette.
   Russland er delaktig i å spre falsk info. De opprettet falske facebook-kontoer i USA

   Det er tragisk at du støtter opp om denne despoten. Om du synes Pride er forkastelig er et tross alt bedre enn et diktatur slik det er i Russland.
   Hva er det som er så ille med at folk kan leve slik de ønsker?

   4
   3
  • Tja – kall det Payback for hva NATO (USAs marionett) gjorde mot deres allierte Serberne. Ikke tro at noen av partene er noe bedre – alle er like dårlige. Men Russland har ikke hengt seg på Woke – og sånn sett kommer de bedre ut av det – enn Vesten – som drukner i Sodomas og Gomorras synder.

   1
   2
 2. Putin er en løgner og farlig å ha avtale med. Angående Sodoma -Gomorra/Pride,
  2.Peter 2.6, forteller at byene ble utslettet som et forbilde for de ugudelige i framtiden.
  Tidens tegn kan tyde på at den- framtiden- er vår tid.

  3
  1
 3. Til Søkelys:

  Tenk om det som nå skjer er starten på det som er forutsagt i Daniel og Åpenbaringen? I så fall hjelper det lite om NATO og Russland begynner fredsforhandlinger.

  2
  1
  • Broder. Rent menneskelig er fredsforhandlinger det mest fornuftige. Er denne krigen Guds plan og vilje, kan vi be om at Gud utsetter hendelsene slik Han gjorde med Ninive. Det er med andre ord å be om nådetid for menneskene.
   Nå som Finland er på vei inn i NATO og dermed har brutt en mangeårig avtale med Russland er atomkrigen rykket nærmere vårt land også.
   Pride ånden og Sodoma/Gomorra livsstilen har tatt over Skandinavia og Nordens konger og herskere.
   Det er ingen vern fra Gud over våre land.

   3
   2

Det er stengt for kommentarer.