Russland stenger Kertsjstredet og innfører skipsblokade mot Ukraina

Russland stenger Kertsjstredet for å hindre at Ukraina får levert militært materiell sjøveien. Flere medier har i kveld rapportert av Ukraina reagerer sterkt på den russiske blokaden som vil forhindre at Ukraina får militært materiell sjøveien. Selv om MSM gjør det de kan for å tone ned alvoret i situasjonen, forstår mange at dette er en svært alvorlig situasjon. På sosiale medier spekuleres det åpent når krigen vil bryte ut. Fra Donbass som er kontrollert av pro-russiske separatister ble det torsdag meldt om kamper og skyting.

Flere medier, deriblant Plymouth herald melder i kveld at Russland som en reaksjon på de amerikanske sanksjonene har stengt Kertsjstredet for å hindre at Ukraina får forsyninger sjøveien. Ukraina har reagert sterkt på dette og krever at Russland opphever det som fortoner seg som en blokade for å hindre og kontrollere trafikk til å fra den sørøstlige del av Ukraina. Situasjonen i området er svært spent og mange frykter at et militært angrep er rett rundt hjørne. Fredsperioden under president Donald Trump er definitivt over og etter knappe tre måneder med Biden i Det Hvite Hus står verden på randen av flere militærkonflikter.

3 tanker om “Russland stenger Kertsjstredet og innfører skipsblokade mot Ukraina

  1. JESUS KRISTUS:

    ” 6 Dere skal høre om kriger, og det skal gå rykter om krig. Se da til at dere ikke lar dere skremme! For dette må skje, men ennå er ikke enden kommet.”

    6
    1
  2. De kan jo bare få levert det samme utstyret i Odessa… 🤷‍♂️ (Eller fra land)

    • Eller for den saks skyld et eller annet sted oppover Dnepr. Virker veldig lite effektiv denne blokaden 😂

Det er stengt for kommentarer.