Russland stempler Facebook og Instagram (meta) som ekstremistisk organisasjon og forbyr dem

Russlands øverste statsadvokat har tatt grep for å erklære at Meta som ekstremistisk og anklager nå Facebook og Instagram for å oppfordre til drap på russiske soldater. Facebook og Instagram vil dermed bli totalt forbudt i Russland mens Twitter foreløpig bare har fått begrenset tilgang. Meta som er eier av Facebook og Instagram vil bli definert som en ekstremistisk organisasjon fordi organisasjonen tillater hatefulle ytringer som oppfordrer til drap på russere. Facebook skal også ha tillatt ytringer som oppfordrer til drap på president Putin, sier den Kreml talsmann Dmitry Peskov. Det er ventet at russiske myndigheter vil ta statsadvokatens krav til etterretning og dermed permanent utestenge og blokkere Facebook og Instagram fra Russland.

Permanent utestengelse og blokkering fra Russland vil få store konsekvenser for Facebook og Instagram som vil gå glipp av milliardinntekter som følge av tapte annonseinntekter. Et russisk forbud mot ekstremist-organisasjonen Meta vil bety at Meta har tapt et marked med en befolkning på 144 000 000 mennesker. Det er ventet at også Hviterussland vil ta grep mot Facebook og Instagram. Dermed kan også Meta`s marked i Hviterussland gå tapt. For Meta som eier Facebook og Instagram har det jødiske kalenderåret 5782 blitt en tvungen Shemita med reduserte inntekter.

5 tanker om “Russland stempler Facebook og Instagram (meta) som ekstremistisk organisasjon og forbyr dem

  1. Vår familie har heldigvis aldri hatt forbindelser med Facebook, Twitter, Instagram eller andre verdenspolitiske propagandamaskiner for politisk korrekte, feige mennesker.

    Eneste grunn til at vi frekventerer kommentarfeltet i Søkelys er den bibelske plikten sanne kristne har til å forkynne Gud Jehovahs ord til menneskene. Vi trykker også vårt eget skriftlige brosjyremateriell som vi deler ut når vi er ute på farten. “Ve meg om jeg ikke forkynner”, sier jo Paulus.

    Kjøring kan det bli mindre av dersom drivstoffprisen passerer førti-lappen

    2
    2

Det er stengt for kommentarer.