Russland fordømmes for påståtte krigsforbrytelser i Bucha -Russland hevder ukrainske myndigheter har iscenesatt det hele

Mens vesten fordømmer det som ukrainske myndigheter hevder er et resultat av russiske krigsforbrytelser i Bucha, sier Russland at det hele er iscenesatt av det ukrainske propaganda-apparatet, for å sverte Russland og skape et dypere hat mot Russland og russere i vestlige land. Det var først fire dager etter at ukrainske styrker hadde tatt kontroll over områdene at ukrainske myndigheter slapp medier og tv-kanaler inn i området. Dette har gitt de ukrainske myndighetene god tid til å iscenesette “en produksjon for vestlige medier,” for å fyre ytterligere opp under det vestlige hatet mot Russland.

Det har vært kamphandlinger i området hvor mennesker er blitt drept, det er disse som ukrainske soldater har dradd ut i gatene og spredd rundt for kamera som et ledd i propaganda-krigen. Russland hevder at ingen sivile led nå overlast når russiske styrker kontrollerte området. Samtidig bemerket det russiske forsvarsdepartementet at alle militære enheter forlot byen 30. mars – dagen etter forhandlingene mellom representanter for Moskva og Kiev i Istanbul. Dette har gitt de ukrainske styrkene god mulighet til å iscenesette en makaber scene for vestlige kamera og nyhetsmedier. Samtidig som bildene fra Bucha ruller over vestlige tv-skjermer meldes det nå at USA på tross av sanksjoner mot Russland har økt sin import av russisk olje med 43 prosent, sier  visesekretær i sikkerhetsrådet Mikhail Popov i et intervju med avisen Komsomolskaya Pravda.
«USA tvang europeerne til å innføre anti-russiske sanksjoner, mens de selv ikke bare fortsetter å importere olje fra Russland, men også importerer mer av Russlands svarte gull. Den amerikanske importen av olje fra Russland økte med 43 prosent siste uke eller 100 000 fat pr dag. USA har også omgått sine pålagte sanksjoner ved å definerere mineralgjødsel fra Russland som  essensielle varer,” hevder Russland.

29 tanker om “Russland fordømmes for påståtte krigsforbrytelser i Bucha -Russland hevder ukrainske myndigheter har iscenesatt det hele

 1. Putin & co har bløffet hele veien. Dagen før angrepet mot Ukraina ble det sagt at ingen krig ville bli startet. Putin er en moderne Hitler og bør ikke forsvares

  9
  4
  • Ja, Putin og Israel er av samme ulla. Både staten Israel og Russland har begått alvorlige krigsforbrytelser som ikke kan forsvares.
   Det at Israel har begått grusomheter mot sivile, kvinner og barn under sine mange angrep mot sivile er noe media har rapportert om.
   I 2021 myrdet Israel 62 sivile palestinere, deriblant mange barn under sitt angrep. Hendelsen er pr definisjon en krigsforbrytelse vi som Guds barn burde stå opp mot.
   https://www.hrw.org/news/2021/07/27/gaza-apparent-war-crimes-during-may-fighting
   Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å være en Jesu Kristi disippel og samtidig støtte Israel som er en terrorstat.
   Her er en liste over israelske krigsforbrytelser som
   1984 Sohmor massacre
   2006 Qana airstrike
   Bahr El-Baqar primary school bombing
   Ghaziyeh airstrikes
   Hula massacre
   Ibrahim al-Maqadma Mosque missile strike
   Kafr Qasim massacre
   Khan Yunis massacre
   Maarakeh bombing
   Nabatieh Fawka attack
   Qana massacre
   Qibya massacre
   Rafah massacre
   Ras Sedr massacre
   Wehda Street massacre
   Zeitoun District Massacre

   Vil Westgut fordømme Israel for disse massakrene av uskyldige sivile eller er det bare Putin som er en moderne Hitler?
   Benjamin Netanyahu var som en Hitler for uskyldige palestinere.
   De aller fleste krigsforbrytelser som Israel begikk skjedde mens Netanjahu var leder for israhell

   3
   7
  • Det kan godt være at noen har begått overtramp men å sammenligne dette med Hitler er så langt over mål det går an å komme. Dette er et ledd i informasjonskrigen mellom Russland og Ukraina/ Nato.
   Det kan være ekte eller det kan være tilrettelagt for media.
   De samme medier som nå skriver om russiske massakrering av sivilbefolkningen skrev det samme om hva som skjedde mellom Israel og palestinerne. Da var kristenfolket og israelvennene helt i harnisk over msm og Mads Gilbert som sa at Israel begikk krigsforbrytelser. Nå som det er Russland som Msm er ute etter, da er kristenfolket helt på linje med msm.
   Jeg vemmes over dette kristelige hykleriet vi ser.
   Vemmes og kunne aldri tenke meg å ha noe som helst med “kristelige” hyklere og dobbeltmoralister å gjøre.
   Dere er en skam for Jesus Kristus. Han må vemmes over dere som ikke evner å dømme rettferdig.

   2
   6
  • Ro dere ned. Få åndelige øyne.
   Alt blir nå brukt for å splitte folk.
   Først juksevalget i USA i 2020: Hensikt splitte folk
   Så Covid og vaksinen: Resultat: Hveten ble skilt ut fra ugresset
   Nå brukes krigen og Russlands hatet for å splitte opp og skape motsetninger mellom folk og nasjoner.
   Og flertallet av kristenfolket som er en del av denne verden og er som denne verdens barn hører og ser på hva “herskerne i denne verdens mørke” sier -og gjør og oppfordrer seg som de får beskjed om.
   Ble man ikke forført av MSM over valgjukset, ble man det kanskje over vaksinebløffen.
   Nå bruker MSM krigen til å splitte opp ytterligere og kristenfolket er som dumme hunder -spretter dit MSM ber dem sprette.
   Nesten alle.

   6
   5
  • Få åndelige øyne? DU liksom? Har du lest HELE Jeremias 7, 11 og 14?
   Du fornekter Guds Ord. Du sier at 1 Tim 2 1:3 og Rom 13 1:5 er LØGN.
   Snakk om å skyte seg selv i foten.
   Begynn du å be for myndighetene vores så de kan komme til tro og bli frelste og komme til sannhets erkjennelse. Så de kan begynne å lage rettferdige lover og regler.
   Først DA kan du begynne å tenke på åndelige øyne.

   1
   7
 2. Dette burde aldri vært tilatt videre formidlet, så reportasjen i NRK , hvor på NRK sin journalist ble nærmest som et kort bi spørsmål spurt om hvor verifisert bart dette var , han svarte med vrid synsing.
  At vestlig media er litte opptatt av fakta , men mer opptatt av en ensidig skildring i denne konflikten synes veldig klart.
  De som er skremmende, er at det vestlig media er oppsatt og opptatt av er å mane frem ett enormt Russland hat , nesten som en skulle tro de ønsker en konfontasjon.

  Dette handler om at USA ( Babylon) og resten av vesten kommer til å tape , for Gud bruker Putin for å dømme og straffe vesten .

  Sett ikke deres lit til denne verdens makter og myndigheter ! og ta ikke parti for noen av sidene.

  USA ( Babylon) vil falle og verdens regimet som kommer etter dette er dyret som stiger opp av havet båret på bjørne føter ( Russland) og kontrollert av makten til dragen ( Kina)
  Men først sørger Putin ( Gog) for Babylon ( USA) den store skjøgens fall.

  Energi er nøkkelen til verdens kontroll ! Israel har store olje og gass reserver ! dette er Putin interessert i !

  4
  6
  • Hva er det som er så galt med å vise virkeligheten?, vise folkemordet som Russland bedriver i Ukraina? Jeg trodde, Rune, at du elsker Russland. Hvorfor tar du da ikke fullstendig avstand fra folkemordet de bedriver? Elsker du VIRKELIG Russland, eller elsker du FOLKEMORD?
   All ære til journalister og fotografer som nå er i Ukraina og DOKUMENTETER folkemordet. Alle byene som er skutt sønder og sammen, bare fordi DJEVELEN Putin og hans like djevelske undersåtter ikke fikk det som de ville med landsforræderen Viktor Janukovitsj.
   Tenk alle barna, som med overlegg har blitt skadet av Russland. Tenk alle barna som har blitt DREPT av Russland. Det bryr du deg INGENTING om. Men du bryr deg om det dårlige ryktet Russland har fått?
   FOR EN SKAM DU ER.
   Du burde faktisk gravd deg neg i SKAM.

   4
   7
  • En slik hjernevasket hykler er det ingen mening i å svare.
   Denne Birgir Hermansen er så bedradd og han forbanner stadig folk på Søkelys. Et slikt menneske byr meg i mot.
   Når han fordømmer Russland fordømmer han også Gud som per definisjon gav ordre til krigsforbrytelser i Bibelen.
   Esek 9,6 Gamle folk, unge menn og jomfruer, spebarn og kvinner skal I hugge ned for fote; men I må ikke røre nogen av dem som tegnet er på. I skal begynne fra min helligdom. Og de begynte med de gamle menn som stod foran huset.
   Gud gav ordre til seks menn om å hogge ned sivile. Birgir Hermansen ville ha kalt Gud BLODTØRSTIG
   Hogg ned, hogg ned! I vår tid ville Gud ha sagt “Skyt kvinner, skyt spedbarn, skyt jomfruer.
   Hermansen har ikke anelse at han er i opprør mot Gud og han forstår ikke noe som helst av Bibelen.

   5
   4
  • Hva denne Petter lirer av seg, skal han selv måtte stå til rette for. Ikke JEG.

  • Theres plenty of videos of people FROM mariupol who live there clearly saying the majority of the destruction is done by ukrainian troops, everyone there knows and they deliberately don’t let anyone talk to the press of the corporate media, you only get these fake announcements by the ukranian regime filming itself in front of green screen pretending to be any where near kev. Zelensky is probably in Langely Virgnia or Berlin. While Ukranian males 16 and up are FORCED to either resist or be shot by the nazi paramilitary dictatorship which is actively trying to drag the WORLD into a nuclear war. They’re actvely tryng to END THE WORLD. Yes they’re destroying homes of Ukrainians, as they have been in donbass for 8 years. Thats nothing new. They need to generate media for propaganda, its a key part of every war.
   In this case, they make it look like Russia is guilty of the worst of the worst in order to extract more pity, money and weapons from the west by appealing to their emotions.
   Its classic out of the Ukrainian Nazi playbook

   4
   1
  • Du må ikke la deg rive med ensidig propaganda Birgir Hermansen, det jeg sa er at før en slenger sånne ting ut på riksmedia , så bør det verifiseres , det kunne ikke denne journalisten.
   Søkelys har mange reportasjer, blå en der det syner hvordan i fange tatt russiske soldater blir skutt i bennet av ukrainske soldater , dette høre vi så godt som ingenting om .
   Det du må vite Birgir Hermansen, det er at i Russland og sannsynligvis Kina blir dette brukt i propaganda for å hisse sine folk opp mot vesten , dvs at der sitter din like Birgir Hermansen, like klar til å slå deg ihjel , som du er klar til å slå dem ihjel.

   Jeg sier det igjen , sett ikke deres lit til denne verdens makter å myndigheter enten det nå er USA ( Babylon) eller det er Russland ( Bjørnen) eller Kina ( Dragen )

   Sett deres lit til Jesus !

   5
   2
  • Som sagt Rune. Du bør grave deg ned i skam. Mener du virkelig at det som blir avdekket i Ukraina nå, er ensidig propaganda? Det er nesten så at jeg ikke tror det du skriver. Men på grunn av alt det oppgulpet du har skrevet tidligere, er jeg EGENTLIG ikke overrasket. Du er fullt ut klar over hvilken “sannhet” Russland bedriver. Russland har ikke så mye som EN uavhengig avis. Ikke EN uavhengig TV-kanal. Og du snakker om ENSIDIGHET? Det russiske medier dekker er hva MYNDIGHETENE FORTELLE AT DE MÅ FORTELLE. Altså LØGNMEDIA. Det bryr deg ikke det kvekk, at hver 3. time blir et Ukrainsk barn skadet, og hver 6. time blir et Ukrainsk barn drept. Men du kaller det ENSIDIG PROPAGANDA. At det går an å synke SÅ dypt.

   1
   4
  • Jeg får første hånds informasjon fra lavere middel klasse i Russland, det som skremmer meg, Hermansen er at det er mange av din like i Russland ! de får en ensidig informasjon og kun den russiske myndigheter ønsker de skal mene og vite , akkurat som vestens myndigheter sørger for ubalansert informasjon og vrenger fakta , for at folk skal tro narativet, ett narativ som hisser folk til 3 verdens krig .

   Men Gud har kontroll og jeg setter min lit til Jesus

   4
   1
  • Jek kan fortelle deg en ting, du godeste Rune Lye. Jeg får informasjon direkte fra kristne venner i Ukraina, som selv har SETT det som skjer, og som kan bekrefte det som blir vist i norske media. Det burde skremme deg hvordan du lar deg MISBRUKE av det ugudelige og avskyelige nettstedet Søkelys, som sprer løgner og konspirasjonsteorier om Ukraina og Zelensky. Som FORGUDER krigsforbryterne Putin og gjengen hans.
   Derfor sier jeg: Grav deg ned i skam.

  • Rune Lye.
   Kristne i Ukraina har befunnet seg på hver sin side av borgerkrigen i Ukraina. Kristne i Donetsk kan fortelle om omfattende ukrainsk eller nazistisk terror mot sivile.
   Dette har pågått siden 2014 da nazistene kuppet Ukraina.
   Noen kristne i Ukraina støtter regjeringen og krigen mot de russisktalende. Det som slår meg, er at flertallet av kristne i Norge er forført og blitt fylt av en satanisk ånd.
   Birgir Hermansen er det mest fremtredende eksempel på mennesker som er blitt forført av djevelen.
   Husk på HVETEN og UGRESSET i disse trengselstider.
   Må Gud bevare sine utvalgte.

   3
   1
  • Du er ikke sann, Kikki. Du rett og slett finner på en LØGN om kristne i Ukraina. Du dømmer deg selv til et evig liv i HELVETE. Men DET bryr du deg døyten om. Bare du får dratt mange nok med deg.
   Helvete eier deg.

 3. Det mest viktige. er å være forberedt på Jesu gjenkomst. Han kommer som konge med all makt over himmel og jord, ref. Mat 24:18 Han skal dømme de som ikke har navnet skrevet opp i Livets bok.

  3
  1
 4. Selvsagt er det desinformasjon og uhyrligheter på begge sider, men at Søkelys og nasjonalkonservative, antidemokratiske koko-kristne forsvarer diktatoren som begynte angrepskrigen, er forskrekkelig. Putins moralske selvgodhet og menneskeforakt overgås bare av terrorguden Jahve selv. Men abrahamittenes sadistiske og rasistiske krigsgud finnes kun i de forskruddes barnetro. Putin finnes i virkeligheten. Uansett hvor mye korrupte klerker og pengegriske patriarker, bibelblinde bøddelprofeter og antiglobalistiske apologeter lengter etter sin herlige dommedag og hellige trengselstid for å straffe “syndige” medmennesker, er det her og nå som gjelder. Heldigvis og dessverre.

  1
  1
 5. Har du husket å ta den tiende covid vaksine sprøyten din Birgir 😂

  Anbefaler deg sterkt å hisse deg ned, og prøve å forstå hva jeg skriver.

  3
  2
  • Birgir
   Dyrets merke er noe man først får i hjertet.
   Dyret flyttet inn da du kastet Jesus ut.

   1
   1
  • For hver gang GUTTUNGEN “randi” kommenterer, ser jeg himmelen åpen over meg.

  • Hermansen
   Dine hesketeknikker er brukt opp.
   Du er bare en latterlig stakkar som får Guds folk til å vemmes.
   Gud har gjort klar en plass for hånere, spottere og opprørere.
   I ILDSJØEN.
   Du valgte den veien da du forkastet JESUS

   1
   1
  • Halloooo. Hersketeknikker? NÅ må jeg le, altså. Nå har vel pappaen gitt deg juling, og stengt deg inne på gutterommet igjen?
   Da treffes vi i ildsjøen da.
   I mellomtiden kan du gjøre din kristne (du SIER i alle fall at du er kristen) plikt, og be FOR og VELSIGNE myndighetene vores, så de kan bli frelst og komme til sannhets erkjennelse. Husk at Gud vil at ALLE mennesker skal bli frelst.
   Ha det så lenge.

  • Voldsomt så mange du avtaler treff med i ILDSJØEN Birgir.
   Har du allerede forhåndsbestilt plass?
   Det er lett å komme til ILDSJØEN.
   Det er bare å fortsette som du stevner!

   Men vil du til himmelen må du gå inn gjennom den trange port og gå på den smale sti. Få er vi som finner veien dit.
   Det finnes også betingelser:
   Omvendelse og tro på Jesus Kristus.
   Deretter dåp i Jesu Kristi navn.
   Så en åndsdåp som er Den Hellige Ånds gave så du kan tale i løste tunger.
   Men aller viktigst er det å være forutbestemt ved Guds råd.
   Du må være forutbestemt til å komme dit.
   Gud har allerede fra evighet av forutbestemt dem som skal vinne frelse og dem som skal ende i fortapelse.
   Du har staket din kurs mot ILDSJØEN.
   Om du er forutbestemt til det kan du bytte ut din nåværende villeder med himmellosen.
   Men slik du holder på nå, avtaler gjensyn i ILDSJØEN er jeg redd det er forsent.

  • Ja da. Gud har allerede forutbestemt hvem som skal få en evighet i hans rike.
   DU har forutbestemt hvem som IKKE skal dit.
   Det sier jo ikke så lite.

Det er stengt for kommentarer.