Russisk viseutenriksminister: “Forholdet mellom Russland og USA er på randen av en væpnet konflikt!”

Forholdet mellom Russland og USA er på randen av en avgrunn.  Moskva jobber for å hindre dem fra å falle ned i avgrunnen av åpen væpnet konflikt, sa viseutenriksminister Sergei Ryabkov. “Vi jobber for å forhindre at forholdet til USA faller i avgrunnen åpen, væpnet konflikt. Vi er allerede på randen, på kanten av denne avgrunnen,” sa han på Channel One. Den russiske viseutenriksministeren forklarer med dette hvor dramatisk og alvorlig situasjonen mellom USA og Russland er blitt. Den tilbakeholdne tonen, den rolige tonen og ansvarligheten i Moskvas uttalelser sender et signal til det internasjonale samfunnet om at Russland ikke vil presse forholdet til USA ned i avgrunnen av åpen direkte krig, men vil også gjøre alt for å beskytte sin territoriale integritet og sikkerhet. av innbyggerne, sa Ryabkov torsdag.

Signalene om at vi er på vei mot full militær konflikt mellom Russland og Vesten blir stadig flere og flere. Allerede nå utkjemper NATO og USA en proxykrig mot Russland i Ukraina. Alle som følger situasjonen tett forstår at det er Washington og Kiev som trekker i krigens tråder. USA og en rekke NATO land finansierer krigen, vi gir våpen til Ukraina og er villig til å kjempe til siste ukrainske blodsdråpe. Samtidig utkjemper også leiesoldater med bakgrunn fra NATO direkte kamper med russiske styrker i Donbass.  “Vi er bokstavelig talt klare til å bruke alle midler vi har til rådighet for å sikre at trusler mot  landets sikkerhet, trussel mot  presidentens sikkerhet og politisk ledelse ikke blir utført av noen,” understreket han.Moskva anser det som uforklarlig med hvilket sinne USA opptrer mot Russland i en tid da du bør tenke på din egen sikkerhet, og ikke på hva som skjer på slagmarkene i Ukraina og på territoriet til nye regioner i Russland, la viseutenriksministeren til. «Å tenke ikke bare på hvordan man kan «konsolidere» den vestlige leiren enda mer på den anti-russiske og anti-kinesiske plattformen, men å ta seg av mer presserende saker», understreket Ryabkov og oppfordret Washington til å komme til fornuft. Å pumpe inn mer våpen i krigen vil ikke gi Washington de resultater de ønsker å oppnåm men alt dette forlenger konflikten. Og jeg gjentar: vi er på et farlig punkt,” advarte Ryabkov, slik det er gjengitt i RIA Novosti.

Det vi har hørt og sett fra Washington og Moskva er ikke akkurat godt nytt for Europa og vårt eget land. Norge er blant de land som bidrar mest målt pr innbygger til våpen og krigen i Ukraina. Millarder av kroner som kunne vært brukt på å ruste opp sykehus, aldersboliger, skoler, boliger til fattige uten fast bopel -sprøytes inn i krigen i Ukraina. En åndelig lov i Guds rike er at “vi vil høste hva vi har sådd” og dette gjelder både for individet men også for samfunnet som en kollektiv størrelse. Dette burde være tiden for diplomati, men dessverre, Norge, Europa og USA velger i stedet en vei hvor vi stadig utviser diplomater og nedbygger kommunikasjonslinjene mellom Russland og våre egne land. Allerede tidlig i konflikten markerte Norge seg som et uvennlig eller fiendtlig land -og dersom det skulle bryte ut full krig mellom Russland og USA skal vi ikke se bort fra at også Norge blir kastet inn i en krig. I bakholdet har jeg de mange advarende profetier som gitt til vårt land og folk. Alt fra Lebesbymannens advarsler og ordene som advarende Emanuel Minos brakte frem på 1980 tallet. I1976 viste HERREN evangelist Ron White et syn. Synet samsvarer med visjonene til Emanuel Minos og Birger Claesson. Ron White fikk se hva som skal skje med flere nasjoner. Minos så kun Norges skjebne og Claesson så bare Sverige. Likevel kan vi anta at disse 3 syn dreier seg om samme tidsperiode. La meg vise deg, i all ydmykhet, hvordan dette passer sammen. Synet som Ron White tok imot begynte med et kart over hele Europa – fra Storbritannia til Russland og fra Norge til Midt-Østen. Ron White forteller selv: Jeg studerte kartet en stund, og mens jeg så på kartet, begynte noe merkelig å skje. I den øverste delen av Norge begynte kartet å skifte farge, det begynte å bli rødt, og det rødlige gikk fra den nordlige delen og halvveis ned i Norge.” Dette synet kan indikerer at Norge vil bli angrepet og halve landet bli okkupert. På tross av mektige profetiske advarsler har Norge gått stadig videre i synd og ugudelighet -og Herren kan ha endret forsett slik at den dom som kommer rammer hele nasjonen. Nå er det lite anger og bot å spore i Norge. Selv blant kristne kirker har ilden sluknet og åpenbaringene er blitt få. Måtte Herren reise opp vektere som våger å stå med dette sanne ord, som våger å løfte Åndens sverd og være vektere på muren. Det som nå skjer på verdensarenaen mellom USA og Russland lover ikke godt. Troens folk i Norge burde trygle Herren om mer nåde for vårt land og folk. Vi er på feil vei.. Kom Lots hustru i hu!