Russisk kolonne nærmer seg Kiev og Russland truer land som sender våpen til Ukraina

Den gigantiske russiske kolonnen med militært utstyr og forsyninger nærmer seg nå Kiev. Kolonnen som er 28 km lang nærmer seg Kiev fra nord melder ulike medier. I tillegg truer Russland nå de land som sender våpen til regimet i Kiev melder VG. De som bidrar med våpen til Ukraina, vil stå ansvarlige dersom disse våpnene brukes under Russlands militæroperasjon, advarer russisk UD ifølge det russiske nyhetsbyrået Interfax, gjengitt av Reuters. Også Norge som med den ene hånden deler ut Nobels fredspriser bidrar nå med våpen til den ukrainske regjeringshæren. Et samlet Nato står nå hardt i mot Russland som har satt sitt atomvåpenforsvar i kampberedskap.

– EUs innbyggere og institusjoner involvert i utleveringen av dødelige våpen og drivstoff og oljer til Ukrainas militære vil stå ansvarlige for konsekvensene slike handlinger har i konteksten av den pågående spesielle militære operasjonen. De kan ikke noe annet enn å forstå graden av fare for konsekvensene, heter det i uttalelsen ifølge Interfax. Et hardt presset Moskva og en russisk leder som har satt i gang en krig som ikke har gått helt på skinner, gjør at situasjonen i Europa er blitt stadig mer dramatisk. Selv om man ut fra MSM pressen aner at situasjonen er svært alvorlig, har mange ennå ikke forstått hvor dramatisk situasjonen egentlig er. “Generalstaben til de russiske væpnede styrker har beordret Su-34 bombefly til å sprenge våpentransportkonvoier fra NATOs medlemsland så vel som europeiske land til Ukraina. I tillegg er det gitt en strategisk ordre for strategiske bombefly. Målet er hovedsakelig den ukrainsk-polske grensen,” skriver WarNews 24/7 mandag kveld. Krisen mellom Russland og Vesten tilspisser seg fra time til time

Tyskland vil igjen drepe russiske soldater

«De siste dagene har vi vært vitne til gjentatte uttalelser fra tysk side om starten på militære våpenleveranser til Ukraina (spesielt snakker vi om 1000 bærbare luftvernmissiler, 500 bærbare Stinger luftvernmissilsystemer, noe som tillater et antall av i Kiev) som motsier Berlins tidligere balanserte linje i dette spørsmålet. Denne avgjørelsen fra den tyske regjeringen ble offisielt bekreftet av den tyske forbundskansleren O. Scholz under hans tale i Forbundsdagen 27. februar 2022. -Nok en gang, som mange ganger i historien, vil våpen som kommer fra tysk territorium være rettet mot russiske soldater. I denne sammenhengen høres O. Scholz sine forsikringer om viktigheten av historisk forsoning mellom folkene i Tyskland og Russland spesielt kyniske ut,” gjengir WarNews 24/7 fra utsagnet fra generalstaben til Russlands væpnede styrker. Konflikten mellom Russland og Nato-landene tilspisser seg på alle områder. Russiske idrettsutøvere blir nektet å delta i internasjonale idrettsarrangement. Russisk sivil luftfart blir avskåret fra å bruke europeisk luftrom. USA utviser 12 medlemmer av den russiske FN delegasjonen til FN fra landet. Russland vil ventelig svare med å kaste ut 12 amerikanske diplomater fra Russland og listen ser ut til å fortsette og fortsette. Fredsårene under president Donald Trump er definitivt over og en tredje verdenskrig syntes å ha rykket mye nærmere etter at Joe Biden flyttet inn i Det Hvite Hus. I et forsøk på å berolige bekymrede amerikanere sa Biden kort og kontant “nei” på spørsmålet om amerikanerne har grunn til å frykte atomkrig etter at Russlands president Vladimir Putin varslet at de har satt landets atomvåpen-arsenal i beredskap. I følge Joe Biden er det ingen grunn til å frykte atomkrig. Når forsikringen kommer fra den samme demente presidenten som i fjor høst sa at de afghanske regjeringsstyrkene vil kunne stå i mot Taliban effektivt, har amerikanerne god grunn til å være bekymret.

 

5 tanker om “Russisk kolonne nærmer seg Kiev og Russland truer land som sender våpen til Ukraina

 1. Disse panservern-rakett-kasterne er produsert i Norge – og er lite effektive mot panser. Det er vel derfor Norge sender disse til Ukraina. Men det er nok til å terge opp russerne og få alvorlige represalier i retur derfra.
  Lebesbymannen stod på en strand ved Trondheim da tsunamien kom. Da var det ikke snø der – så han trodde det var vår eller høst. Da Finnmark ble invadert : Var det sommer – mente han. Ja , vi har sannelig noe å se frem til ! Vurderingsevnen til våre politikere står til stryk – de skjønner ikke konsekvensen av sine handlinger. MEN : Det er Vår Herre som styrer det hele og GOG-krigen startet den 24. februar 2022. Vi overbeviste kristne må bare ta det hele rolig og lese salme 91 :- Pil som flyr….

  • Ture. Det startet en krig den 24 februar 2022.
   Om det er Gog krigen eller tredje verdenskrig som startet eller bare en krig, det tør ikke jeg mene noe om.
   Ellers er din vurdering rett.
   Og Hannah.
   Hva vet du? Er du Gud?

   3
   3
  • Norge har en selvforsyningsgrad på kun 34 %. Russland har verdens største produksjon av hvete – Ukraina er på 4. plass. To av de fire største produksjon-land av hvete er således i krig. Det kommer hungersnød – sa Yeshua om de siste tider. Dette vil nok ramme Norge også. Om Russland detonerer Poseidon-torpedoer i våre farvann : Kan sjøen også bli radioaktivt forurenset. Dette vet vi lite om. Muligens kan fisken spises etter en tid – når sjøvannet har sirkulert en tid. Ja , kan hende må vi starte fiske i våre fjellvann !
   Men så sant jeg lever og er i form : Så skal kona og jeg sette poteter i slutten av april måned. Ellers er mitt stress-nivå slett ikke høyere enn til vanlig. Jeg stoler fullt og fast på vår Allmektige GUD. Dessuten : De dager som vi nå har startet på ; skal bli forkortet. De neste 5-6 år går meget fort !

 2. LES DETTE!

  Russland er Nordens konge i Daniels profeti, som står opp mot Sydens konge – Anglo-Amerika & co. Daniel forteller at det “til slutt bærer til enden med kongen i nord, og det er ingen som hjelper ham”.

  Det er den globale verdenselitens siste sjanse til å bli kvitt sitt største hinder for verdensregjeringen som til sist skal stå opp mot Guds rike til den siste strid om herredømmet.til Jehovah Guds jordiske interessesfære.

  Denne Sydens konge er den samme som den syvende og siste verdensmakt i Daniels bok. Når Nordens konge er eliminert står bare religion tilbake som det siste hinder for dette Dyret og dets bilde – FN – som Dyret gir sin makt til å herske worldwide.

  Dere som leser dette er svært priviligerte. Og deres eneste håp for evigheten er at dere vender om og døper dere også til Jehovahs store og livreddende Navn. Når den endelige dagen er her er dette for sent.

  Lytt IKKE til de som ved hjelp av “Lebesbymann” eller andre av Satans innspill “legger til og trekker fra” slik Guds ord advarer mot. Å nærme seg Skaperen og Hans sønn er ingen spåmannshobby. Det gjelder livet!

  3
  3

Det er stengt for kommentarer.