Russisk domsstol: Facebook og Instagram er en ekstremistorganisasjon som er forbudt i Russland

Russland har tidligere blokkert tilgangen til Facebook og Instagram i Russland. Nå har en russisk domsstol kommet med en kjennelse som innebærer at Facebook og Instagram blir forbudt i Russland fordi de er å anse som en ekstremist-organisasjon. Facebook og Instagram er nå varig forbudt i Russland. Bakgrunnen for at de to plattformene nå er forbudt i Russland ligger i det faktum at Meta som eier de to plattformene har valgt å tillate hatefulle ytringer mot Russland og drapstrusler.  Meta har juridisk forsøkt å stoppe eller utsette den rettslige avgjørelsen, men har nå feilet.

Både Facebook og Instagram har begge aktivt drevet sensur og stengt ute forskjellige personligheter fra deres plattform. Blant annet har Facebook og Instagram bannlyst tidligere president Donald Trump og et stort antall konservative og kristne røster. Facebook og Instagram som er eid av Meta får dermed smake på egen medisin.

4 tanker om “Russisk domsstol: Facebook og Instagram er en ekstremistorganisasjon som er forbudt i Russland

 1. Både Facebook, Instagram, Twitter m.fl. er globalistenes propagandaorganer hvis eneste oppgave er å føre befolkningene bak lyset. Lik flere her i kommentarfeltet promoverer disse Djevelens egne planer om en verdensregjering i opposisjon til Jehovah Guds rike ved Kristus, meg og 143 999 andre sanne kristne med himmelsk håp.

  Vi gleder oss til å knuse den verden Gud hater så mye at Han allerede har nedfelt dødsdom over den. Derfor sier Jesus i Johannes:

  ” Elsk ikke verden, heller ikke det som er i verden! Den som elsker verden, har ikke kjærligheten til Far i seg. For verden går til grunne med alt sitt begjær, men den som gjør Guds vilje, består til evig tid.”

  Lytt derfor ikke til de som ber deg be for og støtte denne verden. Disse er av Satan og har altså IKKE kjærligheten til Faderen Jehovah i seg. De er frafalne tomtønner skapt for å gå til grunne.

  4
  2
 2. Dette har KRISTEN ikke skrevet. KRISTEN har alltid samme mail-adresse, og den er en annen. Vær vennlig å ikke ødelegg kommentarfeltet slik at vi må stenge det ned.

 3. Det er korrekt Kjell. Fint om du sletter denne id-svindleren. Eller går over til et annet system.

  • Jeg slettet kommentaren fra “KRISTEN” fordi den brukte en annen epost enn den du oppgir i dine kommentarer. Du har varierende IP adresse så det er kun på din epost jeg kan gjenkjenne deg.
   Den kommentaren hadde en annen mail-adresse så den skilte seg ut.

Det er stengt for kommentarer.