Rudy Giuliani: Overveldende bevis på stemmejuks i Pennsylvania og Michigan

Mens media presser på for at Trump skal erkjenne nederlag og gi seieren fra seg til Joe Biden -jobber Trumps advokat-team anført av advokat og tidligere borgermester Rudy Giuliani hardt og målrettet for at jukset skal komme opp i dagen slik at valgresultatet vil vise at Donald Trump rettmessig har vunnet valget. I følge Guiliani er det blitt begått omfattende stemmejuks og grunnlovsfestede lover er blitt brukt for å kuppe valget. Dersom Giuliani`s søksmål fører frem, vil resulatet kunne bli at hundretusener av stemmer vil bli ansett som ulovlige og dermed må forkastet.

Media later som om valget er avgjort og har derfor utpekt Joe Biden som president. Valgresultatet er bestridt og det er fremsatt en rekke søksmål som har som mål å avsløre jukset og sørge for at bare lovlige stemmer blir tatt med i det endelige resultatet. Dette kan være en langvarig prosess og til sist vil det bli USAs høyesterett som vil komme til å avgjøre det endelige resultatet. “Dette var et valgskred til fordel for Trump som er blitt stjålet av Demokratene med hjelp av fusk, juks, døde mennesker som har stemmet og en rekke ulovligheter og brudd på grunnloven,” sier Guiliano som forfølger saken til siste slutt. President Trump vil ikke erkjenne nederlag før alle rettslige muligheter er utprøvd og derfor kan dette dramaet pågå i flere uker og kanskje langt ut i desember møte. I videoen under oppsummerer Giuliani de lovbrudd og juks han mener demokratene har begått for å jukse til seg valgseieren. Dette er hvordan kriminelle jukser til seg valget, sier advokaten som leder teamet som har framsatt søksmål i flere delstater.

16 tanker om “Rudy Giuliani: Overveldende bevis på stemmejuks i Pennsylvania og Michigan

  • Han er det Hannah.
   Verdens barn og venstresiden skriker og roper og freser, men når Gud får sin vei, må de alle vandre bort i skam.
   Har dere noensinne spurt dere hvorfor enkelte så til de grader hater Trump at de angriper uansett?
   Se på Bernt og Olav Bryn. De skriker som om Trump slår dem på leggen. Hvorfor er deres hat og forakt så irrasjonelt?
   De skriker og spotter som om man skulle tro at Trump personlig har gjort dem noe vondt.
   Dette har en årsak som er åndelig.. Jeg tror at de åndelige ser og forstår hva som skjer.

  • Du kunne i samme slengen nevnt Rune og Bjørn. Det et ikke lite kloakk de slipper ut.

  • Ja, sant det, Fri pinsevenn.
   Hvorfor hater de sånn Trump? Ja jeg skulle ønske de forsket litt på det selv og kom til sannhetens erkjennelse. De hater fordi Trump har mange punkter der han gjør det Gud vil han skal gjøre. Som Gud vil at alle styresmakter skal gjøre.

   Enten elsker man Gud vår Far, eller så hater man Ham og alt han står for.

  • Hvorfor jeg misliker Trump ?
   Det er fordi han er tvers igjennom uhederlig, han lyver og han behandler andre mennesker med null respekt. Han er det motsatte av alt det guds ord sier at vi skal være.
   Han er det motsatte av det kristne foreldre oppdrar sine barn til å være.
   Hederlighet, god oppførsel og sannferdighet er kristne verdier som i Søkelys er hatet og foraktet av de som sier at de er kristne og støtter Trump fantasiene. Men som de selv beviser, de lever i forakt for guds ord.

   Og de aller fleste kristne, og andre, har i de siste dagene innsett at Søkelys er djevelens pøl.

 1. Da er det merkelig at ingen har sett disse bevisene, da. Og ikke vil taperen Trump legge dem frem heller.

  Komiske Kjell mener at saken vil havne i høyesterett. Det finnes det ingen muligheter for i amerikansk statsrett. Saken vil knapt nok havne i selv lavere rettsinnstanser i delstatene. Det fordi taperen Trump ikke har beviser for sine påstander.

  Joe Biden blir innsatt som president den tyvende januar neste år og det er det.

  … men dette blir som å krangle med en klovn i et sirkus. Og det er det ingen grunner til å gjøre da også klovner har rett til å utføre sitt yrke.

  4
  4
 2. Sakene blir avvist av retten, på løpende bånd… ?‍♂️?
  Begriper ikke at de gidder å dumme deg ut. Trump kunne ha gått av med en viss anstendighet, etter et langt bedre valg enn spådd. I stedet går han av i skam og vanære.

  3
  3
 3. Omfanget av det vi ser nå er virkelig stort. Det handler ikke bare om valgjuks for å få en senil person inn i et presidenembedet. Ei heller det helt utrolige omfanget av svært uærlige medier, sensur og ytterliggående politisk aktivisme under dekke av “journalistikk”. Massemobilisering av marxsistiske sympatisører og mye annet kunne også nevnes. Og så all den uforståelige lovprisningen av den gjennomkorrupte Biden. Han oppfører seg som om han vet at Trump vil bli satt ut av spill. Og alle jubler.

  Det store spørsmålet er om vi står foran etableringen av det riket i profeten Daniel som skal bestå av jern og leire. Mange mener det vil bestå i 42 måneder. Men kanskje en ny valgtelling vil kunne utsette det med 48 måneder?

  2
  1
  • Hvilket univers befinner du deg i? Venstresiden i USA HATER Biden Og Harris. De stemte utelukkende på han fordi han ikke er Trump.

   Men de så på det som et valg mellom pest og kolera.

  • Hva skal jeg si Roperid , et valg er et valg og her skal de som hater hverandre samarbeide , det får meg til å tenke på ett Rike som kommer i krig med seg selv…. ellers så har du rett i den analyse om Biden og venstre siden ,.

 4. Her er det ikke åpent for synsing og meninger: FAKTUM: det er IKKE funnet tegn på juks. Altså, Kjell Andersen fortsetter sin karriere som lystløgner?‍♂️

  3
  1
 5. Søkelys som gjorde meg obs på gatekeeperen.

  Ja, skriking og spotting er farlig for helsa.
  Man finner aldri fred ved det.

  • Beklager, trykket feil. Kommentaren skulle vært helt nederst på siden til fri pinsevenn.

  • Jeg er ikke overbegegeistrert over at endel både kristne og vantro slenger dritt mot hverandre.
   Dessverre er mange av dem som skriver her ikke frelst. Jeg oppfordrer til en mer mild og moderat språkbruk.
   En ting ser jeg her i kommentarfeltet. Sannheten i dette ordet fra Jesu munn: Luk 12,51-53 Tror I at jeg er kommet for å gi fred på jorden? Nei, sier jeg eder, men strid. 52 For fra nu av skal fem være i strid i ett hus, tre mot to og to mot tre, 53 far mot sønn og sønn mot far, mor mot datter og datter mot mor, svigermor mot svigerdatter og svigerdatter mot svigermor.

   Trump og Jesus har det til felles, at det blir strid og uenighet når disse nevnes i kombinasjon.
   Det ser ut som om det er noe i Trump som trigger de vantro og enkelte kristen også.
   Når jeg ser disse motstandere kritiserer .preller det av som vann på gåsa, fordi jeg ikke lar ugudeliges ord prege meg.
   Sal 1,1 Salig er den mann som ikke vandrer i ugudeliges råd og ikke står på synderes vei og ikke sitter i spotteres sete,
   I denne saken må kristne være forsiktige så ikke de setter seg sammen med dem som sitter i spotteres sete
   Inntil det er blitt endelig avklart hvem som har vunnet valget, og etter at alle ulovlige og juksestemmer er forkastet, skal jeg godkjenne valgresultatet. Ikke et sekund før.

  • Kjell har rett ang. stygge kommentarer. Enhver må gå i seg selv.

   Jeg ser hvor provosert folk blir når jeg sier noe bra om Trump. Jeg prøver å forstå alle de kristne lederne som stod frem og ville ha stemt på Biden. Du har rett i at det er noe ved Trump som trigger de vantro og enkelte kristne også. Angående de kristne så har jeg en teori, men beholder den for meg selv. Uansett så mener jeg det er alvorlig for disse kristne. Jeg tror ikke at vi akkurat vil se noe fremgang med disse som stod frem… Det er bare trist.

   Det gjorde stort inntrykk på meg alle som stod frem, og jeg tenker ofte på det. Det er stor mangel på modige ledere som tror på hele Guds Ord. Du er et eksempel for dem Kjell. Håper de leste akkurat det.

   Og fortsett å la de stygge kommentarene her prelle av deg som vann på gåsa. Du er til glede, inspirasjon og oppmuntring for alle oss andre. Jeg opplever det virkelig som Guds plan at du skal drive Søkelys. Da du var syk, kjente jeg Guds omsorg for deg. Vi er litt forskjellige her inne og har ikke et likt syn på alt, men jeg vet vi møtes hos Jesus en dag snart. Der får vi mye gøy å snakke om! Cant wait… (JV, du har med å komme! Du vet Veien. Jesus. Korset. Ferdig snakka vet du. Jeg har plaget folk her inne med deg før. Ikke gjør det mot meg mer. Gud er opptatt av deg, hvorfor skulle han minne meg på deg så ofte? Jeg verken kjenner deg eller vet hvordan du ser ut)

Det er stengt for kommentarer.