Rødt blir krigsparti: Vil sende våpen til Ukraina

Partiet Rødt er nå blitt politisk korrekt og slutter seg dermed til et samlet storting som vil forsyne Ukraina med våpen. Dermed er alle stortingspartier på linje med den amerikanske dypstaten og Neo Cons som fremmer krig og våpenindustrien. Rødt har tidligere vært motstandere av at Norge skulle være medkrigere i krigen med Russland, men har nå snudd. Dermed er det ingen norske stortingspartier som representerer fredsbevegelsen.

Nå er det våpen og krig alle går for på tinget. Dette passer jo også som hånd i hanske til Ukrainas ønsker om tidobbelt våpenhjelp fra NATO land. Den ukrainske viseutenriksministeren tok lørdag til orde for at Vesten skulle svi av 1 prosent av brutto nasjonalprodukt til våpen til den pågående krigen. I gode gamle dager bidro Norge som nasjon til fredsinitiativ gjennom å dele ut Nobels fredspris til personer og organisasjoner som ville arbeide for fred. Etter at PLO terroristen Yassir Arafat fikk prisen og senere Libya-bomberen Barack Hussein Obama ble fredsprisvinner, har fredsprisen mistet både glans og funksjon. Nå tjener den primært som våpen for å støtte dem som fremmer globalisme og det vil nok ikke være så lang tid før Nobels fredspris vil bli gitt til organisasjoner og individ som fremmer LGBTQ agendaen og Pride. Nå markerer Norge seg som russofobisk krigsnasjon. Guds Ord konkluderer: “Og freds vei kjenner de ikke”:

Rom 3,14-18 Deres munn er full av forbannelse og bitterhet. Deres føtter er snare til å utøse blod;  ødeleggelse og usælhet er det på deres veier, og freds vei kjenner de ikke. Det er ikke gudsfrykt for deres øine.

5 tanker om “Rødt blir krigsparti: Vil sende våpen til Ukraina

  1. Har fulgt Oslo Symposium. Det har vært noen veldig brukbare innlegg der som har vært interresant å høre på.
    Blant annet en innlegg fra en tidligere FrP,er (tror jeg) som nå representerer partiet Konservative, og noen andre.

    1
    1
    • Oslo Symposium HOHO!! Hans Rustad (Document Boss) fks er for Amerikansk Imperialistme & Pro-NATO!! Oslo Symposium Er NEO-CON!! Dette miljøet støtter USAs Kriger & kupp!!

  2. Meget skuffende av Rødt som er egentlig Anti USA,Anti Krig & Anti Imperialister som støtter NATO!! Vel Rødt hater Putin, Det gjør også NKP & Pål Steigan! Putin er ikke Bolsjevik/Marxist-Leninist! Ikke bare Rødt støtter NATOs krig… også Israels organisjoner som MIFF & IKAJ!! MIFF har et sterkt Russerhat! Russerhat fantes også Tsar tiden! Stallin var en god leder! Mange kristne ble myrdet av Bolsjevik i 1917! Men det er mye verdier & enkelte saker jeg er enig med kommunister!

Det er stengt for kommentarer.