Rodney Howard-Browne arrestert for å ha nektet å etterkomme myndighetenes Corona restriksjoner

Den omstridte forkynneren og pastoren Rodney Howard Browne som ved flere tilfeller har opptrådt i Norge som “hellig ånd bartender” er arrestert fordi han samlet menigheten til møter tross myndighetenes restriksjoner på ansamling av mennesker. Myndighetene i USA har som mange andre lands regjeringer innført restriksjoner for hvor mange som kan samles for å forsøke å begrense antallet mennesker som er samlet for å dempe smitten som preger verden. De aller fleste menigheter og forsamlinger har lydig etterfulgt myndighetenes befalinger, og i stedet bruker internett som plattform for forkynnelse. Enkelte menigheter har valgt å trosse myndighetene og Rodney Howard Browne har vært en av dem som har valgt å holde møter tross myndighetenes forbud.

I en timeslang preken 15. mars kalt «End of Days» tok den amerikanske pastoren Rodney Howard-Browne et oppgjør med de strenge restriksjonene. – Jeg vet at myndighetene ikke vil at vi skal gjøre dette, men hils på hverandre, oppfordret pastoren i megamenigheten The River Church i Tampa, Florida under gudstjenesten. En videooverføring fra gudstjenesten viser at menighetsmedlemmene håndhilser på hverandre. Også søndagen etter samlet han menigheten til gudstjeneste. Nå er det trolig over, skriver avisen Dagen som kan fortelle at den kjente og omstridte predikanten arrestert og fengslet for å ha brutt reglene som er innført. Imidlertid skal pastoren raskt ha sluppet ut mot kausjon men de lokale myndighetene reagerer sterkt på at pastoren trosser myndighetenes anvisninger og dermed setter liv og helse i fare.

 

6 tanker om “Rodney Howard-Browne arrestert for å ha nektet å etterkomme myndighetenes Corona restriksjoner

  • Det var nok ikke lurt å provosere slik av Dr Browne.
   Likevel, dersom dette blir langvarig så må vi spørre om friheten til å komme sammen til møter og gudstjenester skal være underordnet sekulære myndigheters forbud og regler.
   På sikt tror jeg menigheter må finne veier slik at Kristi kropp kan fungere sammen med nådegaver, nattverd, bønn og forkynnelse på en måte som ikke sprer smitte.
   Det kan være å gjennom å ha husmøter eventuelt ha flere møter hvor det er et maksimalt antall som kan delta osv.
   Vi ser jo at folk ennå reiser kollektivt med busser og tidvis er man tett oppe i hverandre i butikker.
   Menigheter bør dersom dette blir langvarig forsøke å finne løsninger som gjør at menigheten kan komme sammen.
   Kanskje utstyre forsamlingslokalet med smittevernutstyr og ha munnbind og sitte svært spredt.
   Jeg vet om pastorer som nå vurderer å ha husmøter hjemme hos familier for slik å opprettholde det kristne fellesskapet og praktisere nattverd.
   Likevel. Jeg tror ikke det er lurt å gjøre som Browne i denne akkutte fasen med virusspredning.
   Mange menigheter har redusert eller lang pause i møtevirksomheten om sommeren, så jeg vil nok tro at det er akseptabelt om dette varer i 4-6 uker.

 1. Det er en så tåpelig oppførsel av den mannen. Han oppfører seg ikke som et godt forbilde for Guds menighet.

  • Det har han aldri gjort Birgir. Har sett ham på TV, minner meg om Krusty the clown i Simpson.
   Den hellige ånd bartendere har intet å gjøre på kristne plattformer.
   Lilevel. han er inne på tema som går på det prinsippielle.
   Skal menigheter blindt lyde myndighetene i alle ting som setter Guds ord tilside, vi er tross alt formanet av Skriften til å komme sammen, og samfundet med de hellige er faktisk møter, gudstjenester, fellesbønn og nattverd.
   Vi må nok vente oss flere krisesituasjoner fremover og det bør ikke være slik at de til enhver tid rådende myndigheter kan sette grunnloven til side og nekte oss viktige grunnlovsfestede rettigheter.

 2. Tja – det er kanskje galt å stride mot sine myndigheter. Men hvor fører restriksjonene oss mot? – og driver ikke Solberg og Co – sammen med Stortinget – ett ønske om ved frykt – og gjøre staten mer allmektig? Vi må ikke undervurdere globalistene – og ifølge Howard Brown selv – så var det som nå skjer – noe som var planlagt. Han sier – ifølge denne jeg kom over på FB:

  Jeg holder i hendene organisasjonsdokumentet til Rockefeller, som ble publisert i 2010. Her er manuset som vi ser i dag. Det som skjer nå er ikke et uhell; alt var planlagt. Bill Gates snakket om pandemien for fire år siden. Dokumentet heter ” Scenario for fremtidig teknologi og internasjonal utvikling,” 53 sider. Her står det at resultatet av dette scenarioet blir:

  ” 20 prosent av verdens befolkning vil bli smittet. Folkets mobilitet vil bli blokkert, flyplasser stenges. Idrettsarrangementer vil bli kansellert, butikker stengt, kino stengt, kirker stengt/overrasket. En pandemi vil produsere mangel, inkludert desinfiserende og toalettpapir. Hvis folk nekter vaksinen, får de ikke reise. Politiske forsamlinger vil være ulovlig, offentlige protester vil bli forbudt. Unntakstilstand vil bli innført og det nye globale kontrollsystemet vil tre i kraft. Folk over hele verden vil være åpne for å dele sine sikkerhetsrettigheter. Hva er det som skjer?

  Planen var å bruke en pandemi til å kontrollere planeten. Ikke bare virus er nok til dette; frykt er nok for dette. Denne uken snakket jeg med forskjellige mennesker fra ca tretti land, med pastorer i tusenvis av kirker, og ingen av dem kjenner en eneste person smittet med coronavirus. Jeg sier ikke at han ikke finnes, jeg sier at den er et våpen for å kontrollere folk med frykt. Media er en del av hele prosessen fordi de er designet for å inngyte frykt 24/7 på mennesker.”

  Og selv den forstandige Hans Rustad i Document.no har mer og mer forstått at dette viruset er ett plantet virus – altså menneskelagd:

  https://www.document.no/2020/04/01/viruset-kom-trolig-fra-forsok-pa-en-flaggermus-i-laboratorier-i-wuhan/

  Også noen Indiske forsker, ganske tidlig, 1 februar – kom med lignende konklusjon:

  “En gruppe indiske forskere har oppdaget at Wuhan Coronavirus er konstruert med aids-lignende innsettinger. Studien konkluderer med at det er usannsynlig at et virus har skaffet seg slike unike innsettinger naturlig på kort tid. I mellomtiden har Kina begynt å bruke aidsmedisin til behandling av Coronavirus.”Hentet her:

  https://greatgameindia.com/indian-scientists-discover-coronavirus-engineered-with-aids-like-insertions/

  Artikkel 2 – fra samme kilde:

  “Etter at indiske forskere ble tvunget til å trekke tilbake studien sin og konkludere at Coronavirus ble injisert med HIV AIDS-virus midt i massiv online kritikk fra eksperter på sosiale medier, har nå indiske myndigheter satt i gang en etterforskning mot Kinas Wuhan Institute of Virology.” Hentet her:

  https://greatgameindia.com/coronavirus-india-to-investigate-wuhan-institute-of-virology/

  Hele den tekniske rapporten her – for de som forstår dette språket (engelsk).

  https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2020.01.30.927871v1.full.pdf?fbclid=IwAR2dPJRm4ABrfWo15DOnewi1MuxBAqSDM-QmImCFoB3KCXfooo4MldSAA9k

  Om Herrens Ånd leder oss – hvem skal man da lyde? Mennesker eller myndighetene? Etter Romerne 13 så er vi lydige våre myndigheter – helt til Ordet og Ånden driver oss – til å gjøre Hans vilje – da vil alle som forsøker å stoppe oss – stride mot Herren. Man må bare passe seg for at det er Herrens Ånd som driver oss – ikke vår egen sjeliske ønske og tro som ikke er tro!

  • Jeg tror ikke myndighetene driver med å suspekt med restriksjonene. Kristne har nå en gylden anledning til å komme nærmere Gud. Søke Gud i bønn og faste. Det er vel lettere nå enn når alt går med kav og mas i hverdagen? Vi har til og med sosiale media til vår dispensasjon. Forkynn Guds Ord på sosiale media, og ikke innsigelser mot myndighetene. Det fører ikke til noe godt, bare til fordommer og grådighet mot myndighetene. Forkynn at Guds rike er kommet nær. Forkynn for eksempel Jesaja 41:10
   Frykt ikke, for jeg er med deg! Se deg ikke engstelig om, for jeg er din Gud! Jeg styrker deg og hjelper deg og holder deg oppe med min rettferds høyre hånd.

Det er stengt for kommentarer.