Rick Warrens Saddleback kirke kastet ut av Southern Baptist Convention etter at Rick Warrens kirke begynte å ordinere kvinner til pastorer

Saddleback Church som ble grunnlagt av Rick Warren har nå blitt kastet ut av Southern Baptist Convention forkortet SBC, på norsk ofte kalt «sørstatsbaptistene») er verdens største baptistiske kirkesamfunn og det største protestantiske kirkesamfunnet i USA med 15 millioner medlemmer i 2017.  Sørstatsbaptistene regnes til den evangelikale kristendommen som ikke tillater kvinnelige pastorer. Utkastelsen skyldes det faktum at Saddleback er begynt å ordinere kvinner til pastorer, noe som er i strid med kirkesamfunnets lære og praksis. Det er Christian Post som kan fortelle at Sørstats baptistene nå kutter båndene til Saddleback Church

Den kristne YouTuberen Brylan Riggs deler i sin siste video nyheten om at Sørstatsbaptistene bryter båndene til det Rick Warren grunnlagte Saddleback Church over spørsmålet om kvinnelige pastorer.

 

 

12 tanker om “Rick Warrens Saddleback kirke kastet ut av Southern Baptist Convention etter at Rick Warrens kirke begynte å ordinere kvinner til pastorer

 1. 1. Korinterbrev 14:

  “Som i alle de helliges menigheter 34 skal kvinnene tie når menigheten samles. Det er ikke tillatt for dem å tale; de skal underordne seg, slik også loven sier. 35 Hvis det er noe de vil lære, så la dem spørre sine menn hjemme. For det er en skam for en kvinne å tale i menigheten. 36 Var det kanskje fra dere Guds ord gikk ut? Er det bare til dere ordet er kommet? 37 Hvis noen mener seg å være profet eller ha åndsgaver, så skal han vite at det jeg skriver, er et Herrens bud. 38 Den som ikke godtar dette, blir selv ikke godtatt.”

  Man velger kristendommen, eller finner på sin egen religion slik kristenheten har gjort. Ellers blir man ikke godtatt av Gud, slik siste setning her er tydelig på.

  1
  8
  • Nå må du ikke glemme at Jesus sa til Maria at hun skulle fortelle om hans oppstandelse.
   Mulig Paulus er viktigere enn Jesus

   3
   3
  • Les etter meg veldig sakte:

   NÅR-MENIGHETEN-SAMLES

   Når kvinner forteller andre kvinner om Bibelen må de ha noe på hodet for å vise underordning under Jehovah Guds lov.

   1
   2
 2. Det står ikke noe i bibelen om at kvinner skal være hyrder i en menighet i den forstand at den styres av en kvinne. Guds ord har ikke endret seg fordi om vi er i det 20 århundre.

  3
  5
  • Eva måtte bøte med livet, og hennes etterkommere ble lidende under ettervirkningene av hennes opprør mot Jehovah Gud.

   Tenk såå fantastisk de første menneskene kunne ha hatt det i all evighet her på den flotte planeten jorden. Englene jublet faktisk av fryd da Eva ble skapt av Jehovah og Kristus i fellesskap. Noe vakrere hadde de ikke sett.

   For min del må det da være min enestående hulde viv Det er så vidunderlig å leve sammen med henne at jeg knapt har ord. Hun behager meg, noe som får meg til å sette henne først og behage henne.

   Bibelen sier jo at “mannen er en frelser for henne”. Men samtidig er mannen hennes tjener som “før og pleier henne” og barna på en ydmyk og kjærlig måte. Vi har v ært sammen så lenge at vi vel snart fredes av riksantikvaren :=) Og fortsatt gleder jeg meg til å våkne om morgenen og se hennes vakre ansikt lyse mot meg.

  • Det ble resultatet av å spise av det forbudte treet, da kom elendigheten inn i verden. Treet om kunnskap til godt og vondt. Jeg tenkte faktisk ikke over Apple sin logo, før for en del år siden, at det er tatt en bit av eplet, men ser jo betydningen nå.

   Veldig flott å høre at du og din kone har hatt et godt liv sammen, og at dere tar vare på hverandre. Det er jo ikke alle som kan si samme, så alt godt til dere begge videre.

   2
   4
  • Da Eva spiste frukten av Guds eiendomstre var det TYVERI. Fullkomne mennesker som stjeler får dødsstraff. Vi ufullkomne mennesker kan få tilgivelse på visse betingelser. Men etter tusenårsriket vil Jehovahs fullkomne lover atter eksekveres omgående: “Syndens lønn er DØDEN”.

 3. Ble nysgjerrig, hvor i bibelen står det?
  Bibelen sier jo at «mannen er en frelser for henne»

  3
  3
 4. Efeserne 5:23
  «…han er frelser for sin kropp»

  JV dikter.

  Håper JV snart ser Frelseren Jesus og hva som skjedde på Golgata

  4
  5
  • (ord slettet av red) Hannah kjenner ikke Bibelen:

   “For mannen er kvinnens hode, slik Kristus er kirkens hode; HAN ER EN FRELSER FOR SIN KROPP. Som kirken underordner seg Kristus, skal kvinnene underordne seg sine menn i alt.

  • Nå som Kjell, moderator, har prøvd å sette en ny standard for stygge kommentarer, så synes jeg at JV bør etterleve moderators forsøk på å få et mer sivilisert språkbruk. Hanna er absolutt ingen satanist og kjenner sin bibel godt. Hanna kan derimot kan ha svært frekk og spottende undertone i sine sukkersøte innlegg, noe hun bør rydde og rette opp i. Men JV bruk av ordet satanist om henne er motbydelig.

   3
   1
  • Jeg slettet aktuelle ord fra JVs kommentar. Det er for drøyt å omtale Hannah med et slikt ord.

   3
   1

Det er stengt for kommentarer.