Richard Black: Valget av Donald Trump vil bety en dramatisk omlegging av amerikansk politikk i forhold til Syria

black-new-policyUSA og Russland har siden 2011 vært på kollisjonskurs om situasjonen i Syria. Både president Barack Obama og daværende utenriksminister Hillary Clinton har gjentatte ganger sagt at Bashar Assads dager som president “snart” er over og at vi står foran et snarlig regimeskifte i Syria. Etter Donald Trump nå ble valgt vil vi stå foran et dramatisk skifte av amerikansk policy overfor Syria og dette gir håp om at vi kan unngå en direkte konfrontasjon med Russland. I Damaskus kan president Bashar Assad le rått og vite at både Barack Obama, Hillary Clinton og John Kerry forlengst er gått av, mens han selv ennå sitter med makten.

Barack Obama og hans to forskjellige utenriksministere har etterlatt seg et Midtøsten i kaos og flammer, og dersom president Trump ikke bløffet, står det opp til ham og Vladimir Putin å slå ut IS og andre ekstreme terrorelementer som siden 2008 har skapt frykt og død i Midtøsten. Senator Richard Black som møtt flere av president Donald Trumps nære medarbeidere kan fortelle om et dramatisk skifte av amerikansk politikk over Syria og til russisk tv uttaler han at “det var en drift mot tredje verdenskrig mellom USA og Russland, og at Trump og Putin vil finne felles grunn for videre politikk. Videre tror senatoren at det vil bli en allianse mellom Russland og de forente stater. Den valgte president Donald Trump og hans rådgivere ser den syriske konflikten med samme briller som Russland, og valgseieren i USA er en stor seier både for Syria og Russland, sier senator Black. Valget av Donald Trump er det komplette nederlag for globalistene og makteliten, sier Black som legger til at Hillary var kjøpt og betalt av Saudi-Arabia, noe Donald Trump ikke er.

 

Én tanke om “Richard Black: Valget av Donald Trump vil bety en dramatisk omlegging av amerikansk politikk i forhold til Syria

  1. Løsningen i Syria er enkel…
    Kurderne får landet i nord, sjia-muslimene får sitt område, og sunni-muslimene får sitt.
    Det er den eneste løsningen.
    Det samme må skje i Irak…
    Får håpe Trump leser dette…

Det er stengt for kommentarer.