Resett melder at det skal være en “islamist” som står bak terrorangrepet -fem drept i angrepet

Minst fem drept i terror i Kongsberg: Nettstedet Resett melder i kveld at det skal være en islamist som står bak angrepet. “Situasjonen er uoversiktlig, men etter det Resett kjenner til er det gått ut varsel om at flere mennesker skal være alvorlig skadd eller drept i Kongsberg. Andre medier melder at PST skal være informert, men etter det Resett kjenner til er det konkrete mistanker om islamistisk motiv. Drammen sykehus er satt i beredskap etter hendelsen i Kongsberg der en mann skal ha skutt vilkårlig med pil og bue, og skadet og drept flere personer. En person er pågrepet. En stor aksjon med et stort antall politipatruljer og ambulanser, blant annet luftambulanse, pågår i sentrum av Kongsberg,” skriver nettavisen Resett. Politiet har foreløpig ikke bekreftet Resetts opplysninger. Ei heller er tallet på døde bekreftet. Siste (21:20) om den pågrepne fra Resetts kilder er at det trolig dreier seg om en konvertitt, nordisk etnisitet, alder 25-35, mye psykiatrisk historikk. Opplysningene må tas med forbehold, skriver Resett for kort tid siden

Fakta: Det er en dramatisk og trist hendelse som har skjedd i Kongsberg. Flere personer er skadd og flere drept og en person er pågrepet i det som ser ut til å være et terrorangrep som har rammet blindt og tilfeldig. Hendelsen Kongsberg-terror har i kveld trendet på Twitter. I kommentarfeltet på Resett er det allerede slått fast at dette er et resultat av “fredens religion” På TV2 spekuleres det nå om at gjerningsmannen skal ha utenlandsk opphav. Politiet har innført bevæpning i hele Norge nå i kveld. Noe som betyr at politiet anser at det er en økt terrortrussel mot Norge. Både justisministeren og avgående statsminister Erna Solberg vil i kveld snakke med pressen. Dette indikerer at dette er noe langt mer enn en voldshendelse. NRK melder i kveld at det er fem drept i dette angrepet.

10 tanker om “Resett melder at det skal være en “islamist” som står bak terrorangrepet -fem drept i angrepet

 1. Gud har fjernet sitt vern over denne nasjonen. Hele settingen virker som et muslimsk motivert angrep. En nasjon av ubøyelige hjerter og en død kirke som har vendt Gud ryggen får den konsekvens at Jehova Gud fjerner sitt vern over nasjonen.

  3
  2
  • Både kniv , pil og bue har vært brukt i drapene leser jeg i media;jeg er sluttet å gå på byen lenger etter kl 20,-tenker på å flytte ut i villmarka,og leve fredelig resten av livet.

   Folk blir drept pga en tegning,men poltikerne bryr seg ikke lenger om folks sikkerhet,;hele midtøsten og afrika skal få komme til vesten-den som protesterer er rasist,og må underlegges en handlingsplan mot rasisme,det har taper partiet høyre bestemt!
   Og…i ARK har de allerede satt i gang hvitvaskingskampanjen og det mumles derfor om psykiatri – da er nok saken temmelig klar i redaksjonslokalene – det passer dårlig med en slik sak dagen før Støre fases inn – say no more…

   4
   1
  • Virker som terror, islamsk motivert? Kanskje. Resett melder som gjengitt at dette kan være islamistisk motivert. Jeg vet ikke. Politiet bekrefter ikke dødstall eller motiv. Men det lukter terror.

  • Det lukter terror. Det er fire døde etter dette som er terror.
   Bor i Konsberg og her er det Texas.
   Ryktene går om en person med muslimsk bakgrunn.

   4
   1
 2. Macheter, pil og bue, kniver – hva blir det neste? Jeg ønsker å stille noen til ansvar for alle de nordmenn som er drept av islamistene. Jeg blir kvalm.
  Norge er dømt

  3
  3
  • Gå du og evangeliser for dine nye landsmenn og fortell dem om Veien. Det er kvalmedempende.

 3. Kan det være nok en terrorist som hevder at han er kristen ? Det er slike som har tatt flest liv her i Norge. De og motorsykkel bander. Hvite mennesker.
  Så ser du et hvitt menneske i en butikk, buss eller på gata, tenk automatisk terrorist.
  Da vaksine motstandere er militante i disse dager kan terroristen være en vaksine motstander som fyller sin sjel med innlegg fra Søkelys.

  10
  • Sikkert en av de kulturelle berikelsene som er hentet inn til landet.
   En mann kan gå rundt i gatene og skyte på folk med pil og bue i nærmere en time før politiet stopper ham.
   Trist at Norges befolkning er overlatt til seg selv.
   Vi trenger våpen nå.
   Med haugevis av kulturelle berikelser fra land som har fredens religion som inspirasjon, må vi kunne beskytte oss selv.

   4
   3
  • Dette stinker den kulturelle berikelsen Erna og hennes partnere importerer. Politiet har pågrepet gjerningsmannen men ikke gått ut med gjerningsmannens etniske bakgrunn.
   22 minutter etter angrepet på al-Noor-moskeen beskrev mediene gjerningsmannen: «hvit» Hvorfor trenger politiet hele kvelden på å fortelle nasjonen hva slags hudfarge terroristen har?
   Noe stinker virkelig ille. Politiet har hatt mannen i sin varetekt i mange timer. Fremdeles ikke et ord om mannen.
   Man kan spørre hvorfor politiet tier mens det ble fort klart at Manshaus var etnisk norsk og hvit.

Det er stengt for kommentarer.