Obligatorisk vaksinering møter stadig mer og mer folkelig motstand -men lar Covid-tyranniet seg stanse?

I en rekke land har det vært omfattende og store demonstrasjoner mot obligatorisk vaksinering som medfører at folk som nekter vaksinen i realiteten blir lukket ute av jobb og samfunn. Både vanlige folk og kristne kirkesamfunn har tatt del i oppstanden mot vaksinepålegg og tyranni som er innført i mange land. I mange land er et vaksinepass eller bevis på Covid-status nødvendig for å komme inn på restauranter, kinoer, teater, idrettsarrangement osv. Selv ikke personer som vil ha unntak fra vaksinen på religiøst grunnlag ser ut til å slippe unna, og før helgen ble det kjent at ansatte i United Airlines som på religiøst grunnlag ikke ville ta vaksinen, måtte ta ulønnet permisjon. En føderal dommer i Texas har satt flyselskapets vaksinepåbud til side og ansatte kan dermed gjenoppta arbeidet.

Dr Steve Turley gir en oppdatering på den voksende folkelige motstand mot vaksinepåbud og obligatorisk vaksiering. Millioner av mennesker har fått nok av tyranni og tyr til gatene for å protestere. Det store spørsmålet er om det er mulig gjennom folkelig motstand å slå tilbake The New World Order og diktaturet som senker seg over mange land. Mange rundtom i verden har allerede mistet jobben, inntekt og rettigheter på grunn av Covid-19 tyranniet som senker seg. Både i USA, Europa og Australia har det vært demonstrasjoner mot vaksinepåbud og krav om vaksinepass.

Facebook Comments

2 tanker om “Obligatorisk vaksinering møter stadig mer og mer folkelig motstand -men lar Covid-tyranniet seg stanse?

 1. Hemmeligheten til deres success – er media – som de selv har kjøpt opp. Fake News – bruker også mye energi, for å tåkelegge sannheten – ved å kalle det det de selv er.

  • Til Tore,

   kunne du utdypet hvem “de” som har kjøpt opp mediene er?
   Hvem har kjøpt opp de store nyhetsbyråene i Norge, Europa etc?

   Jeg håper du tar deg tid til å svare. Du er veldig flink til å slenge ut påstander og belære oss andre, men du er lite flink til å forsvare og argumentere for dine egne påstander.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *