Renee Moses: Venter bortrykkelsen innen året er omme og hevder at vaksinen kan være dyrets merke

YouTube personligheten Renee Moses hevder nå at bortrykkelsen vil finne sted i desember 2021 og at Covid-19 vaksinen er dyrets merke. I følge den omstridte dato-setteren må ordene “om et merke i høyre hånd eller panne”, forståes symbolsk siden åpenbaringsboken ellers er en bok som tar i bruk bilder og symboler for å beskrive endetidens hendelser. Når åpenbaringsboken taler om “dyr” som stiger opp av havet, er det ikke snakk om en elefant eller sjøløve som kryper opp på land, men om et symbolspråk man må ty til Skriften for å forstå meningen med. Det samme gjelder versene om et merke i høyre hånd eller pannen.

I en video slettet av YouTube forteller Renee Moses at vaksinen faktisk kan være dyrets merke, at vaksinen gjør en varig forandring med deg, og stiller spørsmål ved hvorvidt en kristen som tar den livsfarlige vaksinen, egentlig stoler på Gud. Dem som tar denne vaksinen vil få fryktelige plager og lidelser i ettertid fordi de har tatt dyrets merke. Teoriene omkring vaksinen og dyrets merke er mange, men skal vi tro Renee Moses og hennes “Rapture Puzzle” er vaksinen mest sannsynlig dyrets merke og bortrykkelsen av kristne vil finne sted 5 desember 2021. Uansett, det er ett punkt hun har rett på i sin teorier, og det er at vi ikke har anelse om hva denne vaksinen vil gjøre med kroppene våre og med sinnet vårt. De kortsiktige bivirkningene kan være blodpropp, indre blødninger, hjertestans, hjerneblødning og slag. De langsiktige bivirkningene kjenner vi ikke til -for det er ukjent land, selv for disse som har hasteprodusert denne terapiformen. Både YouTube og Vimeo har slettet aktuelle video som nå er postet på Bitchute.

 

Mark of the Beast & the Coronavirus Vaccination from Renee Moses on Vimeo.

3 tanker om “Renee Moses: Venter bortrykkelsen innen året er omme og hevder at vaksinen kan være dyrets merke

 1. Dyrets merke og Coronaviruset/vaksinen har det til felles at det dreier seg om kontroll. Kontroll av individets handlinger og tanker. Derfor bruker bibelen høyre hånd (handlingen) og pannen (tankene) som symbolikk.
  Dersom du har tatt vaksinen, har du demonstrert for systemet at du er lydig, og når du tar i bruk vaksinepasset forteller du igjen at du er underkuet og har oppgitt retten til å bestemme over egen kropp. Riktignok er vaksinen “frivillig” -men restriksjonene knyttet til det å ikke ta den, gjør at termen frivillig mister sitt innhold.
  Dersom du ikke tar vaksinen blir du straffet med tap av rettigheter.
  Jeg vil si at dette har mange fellestrekk med “dyrets merke”.
  Kristne som går og venter på at Antikrist står frem og reklamerer for merket, kom og tilbe meg, kom og ta dyrets merke, vil vente lenge og forgjeves.
  Satan er en mester i forførelse og bedrag og er en løgner som ikke taler sannhet.
  Han bruker en tilsynelatende god sak, som å forhindre smitte og død, for å innføre sitt system. Jeg er skremt av hvor mange kristne ledere og pastorer i Norge, som står frem og forteller at de har solgt sjelen sin for å kunne reise til Israel, reise rundt på konferanser og lignende.
  Både Hanvold og Torp har solgt sjela si til Satan for å kunne reise rundt blant sine egne apostler og slik kunne “kjøpe og selge”.
  De er prototyper på troende som tar dyrets merke.
  Troende som tar dyrets merke, tar det for å kunne nyte av denne verdens gleder, men gjennom å ta vaksinen og ta i bruk vaksinepasset for å kunne reise, har de oppgitt den himmelske lønn som venter dem som motstår antikrist og dyrets merke.
  Disse som tar vaksinen og lar seg registrere som lydige borgere av Dyrets rike, er ikke frelst, de er ikke på vei til himmelen, men er brennmerket i sin samvittighet fordi de har solgt si sjel til djevelen.
  Hva slike klovner og falske lærere oppfordrer til skal du bare le av og frimodig spotte i Herrens navn. Gud selv ler og spotter deres dårskap. Disse stakkarslige små mennesker som tror de er noe i Guds rike aner ikke hva det er å være utvalgt av Herren til å gå Guds vei.

 2. Hun burde også tolke bortrykkelsen symbolsk også. Ingen mennesker kommer til å plutselig bli borte……………..

Det er stengt for kommentarer.