Rekordhøy smitte i Kristiansand men ingen tilltak -Erna letter på restriksjonene og kopierer 2020

85 nye smittede i Kristiansand er ny smitterekord siden “plandemien” kom til Norge i mai 2020. Likevel innføres ingen nedstengning eller nye tiltak for å få ned smitten. Myndighetenes plan om at vi skal kopiere fjoråret ser ut til å bli fulgt overalt, selv om det er 1800 prosent flere daglige nye smittede nå enn det var i uken etter 17 mai 2020. Den 21 mai 2020 hadde Norge 28 nye smittede og et sted mellom 3 og 30 nye smittede daglig, Nå er tallet 1800 prosent høyere og Erna er i gang med å gjenåpne landet slik at vi igjen kan importere nye mutasjoner gjennom turister som skal komme til landet i løpet av sommeren. Som kjent beskytter ikke vaksinen eller vaksinepasset mot smitte, så fullvaksinerte turister som kommer til og fra landet, kan godt være bærere av en eller annen mutert utgave av Kinaviruset som de kan smitte rundt seg med. .

Selv om vi får en periode med lettelser i tiltakene og virksomheter får åpne opp igjen, henger fremdeles smitten og pandemien over hodene våre som en usynlig trussel som kan slå til når som helst. I fjor på samme tid hadde vi et ukentlig smittetrykk på 16 nye smittede. Tilsvarende tall nå er 355, og i motsetning til i mai i fjor hvor vi bare hadde “Kinaviruset” har vi nå et utall av forskjellige muterte virus som skal være langt farligere og mer smittsomme. Når vi i tillegg vet at verken vaksinen eller vaksinepass er noen garanti for at man ikke kan smitte andre, så er det bare å stålsette seg for nye mutasjoner, nye restriksjoner når den tradisjonelle influensasesongen starter opp igjen i oktober og november. Men la oss nyte friheten i sommer for etter den søte kløe vil den sure svie måtte komme. I USA er det nå tegn på at nedgangen i tallene på smittede og døde er begynt å flate ut og heller krype forsiktig oppover igjen. Dette på tross av Bidens massive vaksinasjonskampanje.

13 tanker om “Rekordhøy smitte i Kristiansand men ingen tilltak -Erna letter på restriksjonene og kopierer 2020

 1. Dersom Vaccination betyr 666, fikk jeg dyrets merke både i fjor og tidligere( mot influensa)

  4
  1
  • Helt riktig.
   Alle i Norge blir vaksinert en eller flere ganger i livet!!!

  • Men det er første gang de blir gen manipulerte , covid vaksinen er ikke laget som en vanlig vaksine , men er gen manipulasjon, dyrets merke er det nok ikke , men å ta svineriet , aldri i livet , jeg tar heller den 0,002 % eller ett eller annet på å dø av corona .

   At corona vaksinen er ett led i å få innført ett fysisk tilknyttet helse sertifikat/ personlig id , ja det er jeg aldri i tvil om , noe som mest sannsynlig er dyrets merke , ergo er covid vaksinen en djevelsk vaksine som du absolutt bør holde deg langt unna .

   3
   1
  • Nå er ikke jeg ekspert verken på det ene eller det andre, men det går an å lese seg opp på de forskjellige emner, eks. DNA.

   Det kan virke om at mange ikke har satt seg inn i hva DNA er. Nå er det to typer RNA. Den ene har bokstaven «m» foran seg og den andre har bokstaven «r» foran seg.

   Med andre ord mRNA og rRNA , og det er nå ting begynner å bli interessant, søk og finn ut hva denne «m-en» og «r-en» står for.

   Da kan det hende at det går opp et lys for noen.

   Så vidt jeg husker så har forskerne dekodet 2-3% av DNA koden og funnet ut hvilke gener de kodet for, resten kalte de for søppel DNA, da har kanskje kommet lengre nå.

   Når vår Gud skapte oss mennesker så har Han selvfølgelig skrevet sitt navn på sitt skaperverk, som også kunstnere gjør når de lager noe.

   Nå har forskerne funnet navnet JHWH innkodet i vårt DNA. Og nå skal altså mennesker begynne å tukle, med den Guddommelige koden DNA-et vårt er, det kommer ikke til å gå bra.

   http://www.5election.com/2015/01/03/the-yhwh-code/

   Mvh RJ

   3
   1
  • Det er ufattelig hva forskere finner ut av. Ikke bare at vi stammer fra apene, men at Gud har skrevet latinske bokstaver i genene våre må være årets sensasjon. den studien blir nok publisert i Lancet om ikke så lenge.
   Og dersom Vaccination betyr 666 så har jeg fått det minst 6 ganger.
   Jeg undrer om det er grunnen til at jeg er interessert i 6 og dyr………

   1
   1
  • Slik du viser din dårskap, så vil jeg være enig med deg i at din bestemor stammer fra apene, og har hår på brystet, men min bestemor har ikke det.

   Ta deg nå tid til å lese linken i stedet, så kan det hende at noe trenger igjennom pansret av dårskap.

   Mvh RJ

  • RJ
   så du tar dette for god fisk at forskere har funnet JHVH i genene. Kan du tro du på at de samme forskere mener vi stammer fra apene?

   det er litt besynderlig at noen kristne bare vil tro på noe som forskere finner ut av, selv om de bruker samme vitenskapelige metoder i alle sine analyser og beregninger.

 2. Om ikke så mange år kommer folk til å le seg skakke av alle de som trodde at dna’et ble forandret med vaksine, at vaksine var dyrets merke og at vi ble programmert slik at vi ble avhengig av vaksiner resten av livet.
  for ikke lenge siden var både personnummer, strekkoder, visakort dyrets merke;
  dette ler vi av i dag..
  HA HA

  4
  6
  • Henrik Røraasen , du er helt blind for utvikling , dersom du bygger ett hus , så starter en på grunnmuren , alt går i retning av fysisk tilknyttet id , mange har alt latt seg chipe og det er også utviklet tatovering som kommer til syne ved infrarødt lys tenkt brukt som ett form for vaksine sertifikat i u land , dette er bla finansielt støttet av Bill Gates.
   Makter og myndigheter har opp igjennom tidene alltid strebet etter mest mulig kontroll over mennesker og en kan rimelig godt si at disse kontroll systemene på hvert sitt vis peker fremover mott dyrets merke og varsler oss om hva som kommer etter hvert som den teknologiske utvikling og andre faktorer tillater det .

   Uansett hva angår vaksinen så er det en kjent sak at ingen vet med sikkerhet hvilke bivirkninger disse kan ha på lang sikt og det er faktisk en vaksine som konstruert for å gi dine gener en ekstra egen skap , det å tukle med naturen på denne måten har en tendens til og slå tilbake med uante negative konsekvenser / bivirkninger .
   Nei Røraasen , jeg vil ikke ta vaksinen, tar heller sjanse på å bli led av om noen år , men om det skulle syne seg at vaksinen gir alvorlige bivirkninger , så lover jeg dere som har tatt den , jeg kommer ikke til å le av dere , jeg kommer til å sørge høyt over at dere er blitt forført til å ta denne vaksinen og at om Gud må frelse dere , ja jeg sørger alt nå over alle som har tatt denne giften fra helvete .

   IKKE TA VAKSINEN !

   5
   1
 3. Til Henrik Røråsen.
  Det kan hende du har rett, at folk i fremtiden kommer til å le av meninger om vaksiner i dag. Men jeg tror ikke Jesus ville le av dagens meninger om vaksiner. Ja, Han lo heller ikke av Nikodemus som spurte Jesus om en voksen person kunne komme tilbake til livmoren.

Det er stengt for kommentarer.