Regjeringen vil ha tøffere og mer inngripende tiltak i kommunene rundt Follo -mutert virus ute av kontroll

Det vil etter alt å dømme bli innført svært tøffe Covid-19 tiltak i kommunene Oslo, Nesodden, Frogn, Ås, Indre Østfold, Moss, Lillestrøm, Rælingen og Vestby. Ledelsen for disse kommunene er nå i møte med statsforvalteren og helsemyndighetene. Regjeringen har foreslått flere inngripende tiltak for kommunene. Tiltakene støttes av kommunene til stede. Det er foreløpig ikke konkludert med hvilke tiltak som innføres. Helseminister Bent Høie bekrefter dette ovenfor NRK. I følge VG vil  regjeringen vil legge seg på det høyeste tiltaksnivået for kommuner, altså tiltaksnivå fem. Men det er uklart hvilke tiltak som vil gjelde. Dermed må innbyggerne i Osloområdet forberede seg på ytterligere innstramminger i det sosiale liv i ukene som kommer

Hva slags inngripende tiltak som vil bli innført gjenstår å se, men det er grunn til å tro at befolkningen i kommunene rundt Follo må belage seg på mer tvungen dugnad og trusler om høye bøter dersom de bryter Coronatiltakene. Regjeringen har tidligere antydet at portforbud kan bli et nødvendig tiltak, men det er usikkert om regjeringen er villig til å gå så langt.

 

Facebook Comments

17 tanker om “Regjeringen vil ha tøffere og mer inngripende tiltak i kommunene rundt Follo -mutert virus ute av kontroll

 1. No i ettermiddag vart det meldt at den elektriske straumen er borte i Sirdal. Då hende slikt som eg har åtvara mot : Alt telefonsamband er borte grunna elendig batteri-kapasitet på mobil-sendarane. Vidare er det ikkje samband over fiberkablane – dei treng også el-straum. Politiet hadde visstnok fått tak i ein satelitt-telefon – men kva skal folk der gjera om det vert naudsynt å ringja etter ambulanse eller brannbil ? Den 8. januar 2021 var det nære på at el-straum vart borte i store delar av Europa. Det var kaldt og stille vér slik at vindturbinane ikkje gav effekt. Atomkraftverk er slått av mange stader – det same med kol-kraftverk. Om ei slik stor-utkopling hender : Kan el-straum verta borte i 10-12 dagar ; vert sagt. Då har samfunns-maskineriet gått i stå !

  • Det er ei veldig rar tid.
   I fjor var potensialet for turistnæringa på Vestlandet enormt, for å ta eit eksempel.
   No les ein korleis koronanen øydelegg for den eine aktøren etter den andre.
   Solide bedrifter mister markedet sitt. I kjølvannet fylgjer arbeidsløysa og fattigdom.
   Staten må bruka av oppsparte midlar for å halda samfunnet i gang. Håpet er at koronanen forsvinn snart.
   I dag fekk me vita at heile Oslo-området må stenga ned.
   Folk har store forpliktelsar. Gjeldsnivået er astronomisk.
   https://e24.no/privatoekonomi/i/GaP8zJ/nordmenn-har-57-milliarder-i-misligholdt-gjeld
   Bedriftene har fått utsetjing for å betala avgiftene. Det er fyrst når våren kjem me får sjå kor ille det er.
   https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/utsatt-innbetaling-av-skatt-og-merverdiavgift/id2786843/
   “Det åpnes også for at de som får innvilget utsettelse til 28. februar 2021 skal kunne betale utsatte krav i seks månedlige avdrag, med første avdrag 1. april 2021. Avdragsordningen vil dempe belastningen for næringsdrivende og gjøre det enklere å betale inn utsatt beløp.”

 2. Dei første 20.000 dosane med vaksine vart sett med feil sprøytespiss – han hadde eit filter som ikkje skulle vera der. Såleis kan alle desse dosane vera sette utan å gje verknad på mottakaren.
  Helseministeren har reist til Rogaland : Derifrå skal han i natt ” fjernstyra ” dei tiltak som gamle Noreg skal setja i verk – gjeld Oslo og kommunar ( Follo ) rundt. I morgon tidleg skal me innbyggjarar informerast om tiltaka.

 3. Det er nok ikke lenge til Erna & co gjør som USA foreslår nå, det forsøkes gjøre klar for antikrist dag for dag nå, og det går virkelig fort, det blir mye verre enn bøter… bare å rive folk ut fra hjemmene og kjøre dem til et passende sted hvis de ikke gjør som myndighetene sier. Se selv Tom Hughes YouTube, say helle to antichrist. Interessante papirer…

  Og MANGE norske kristne ledere ville ha stemt på Biden. Jeg GREMMES.

  • (På tide at Hannah skrev noe skremsel her nå, og ikke trøst…alle andre gjør det jo, så… med unntak av noen få her. Det hjelper uansett ingen her hva jeg trøster med, gamle stabukker… De fleste kristne skal av en eller annen grunn absolutt i galgen eller være sammen her med antikrist. For å bevise for Gud et eller annet, -ikke vet jeg… «se jeg klarte meg gjennom trengselen Gud!» selv om Han sendte sin Sønn… og selv om Han ikke har kalt oss til vrede, ikke til den store trengsel. Vi har alle trengsler, hver dag .Noen her inne har blitt sterkt hånet og lidd for Jesu’ navn skyld , mer enn det jeg hadde maktet. Jeg når dem ikke til anklene engang. Tror det er bra for meg å tekke meg litt tilbake nå)

  • Komme det som komme må. Den Gud som skapte himmel og jord, som reiste Kristus opp fra død og grav og sendte sin Hellige Ånd til disiplene, er mektig nok til å bevare sine gjennom alle ting.
   Om Jesus henter sin flokk, før eller under den store trengsel aner jeg ikke, men alt jeg vet uansett når -er at vi har en venn i Jesus både i gode og vanskelige tider. Jesus vil være vår venn enten antikrist og dyrets merke er her eller ikke.
   Og i himmelen skal vi sammen med disse https://www.youtube.com/watch?v=cwi_qKVI8lQ evig lovsang til vår venn og frelser.
   Da slipper vi sure miner, hån og spott fra dem som ikke liker Jesus og Guds ord.

 4. Ikke noe å bry seg med. Tanta mi var smitta av Korona og ble satt i karantene. Ho holdt ut to dager, så gikk ho på bingo. Ingen viste noe. Det de holder på med er å hause opp skrekk. Ho hadde vist Korona men merka ikke noe til det,

  4
  1
  • Tøff dame det. Norge trenger flere slike.
   En usikker Corona-test som ofte viser feil er ikke noe vi må bry oss med. Hun fikk vel bare en corona-test som almuen pleier å få.
   En positiv test bør ikke være nok til å holde folk i karantene. Er du idrettsmann tar de både 2 og 3 tester og finner ut at den første var falsk positiv. Er man ikke syk er det ingen grunn til å holde seg hjemme.
   Ikke rart hu gikk på bingo, i motsetning til kirker er jo bingohaller åpne.
   Det absurde er: Regjeringen stenger kirker men lar folk samles på bingo..??? Jeg forstår di tante. Tøff dame det,

  • Er man syk holder man seg hjemme Birgir.
   Ellers er det godt nok å vaske hendene og hoste i armhulene.
   FHI 25 februar 2020
   Ingen grunn til å ta husarrest på grunn av et opphauset virus Birgir

  • Opphisset virus? Si det til de som virkelig har fått oppleve grusomhetene grunnet viruset. Ikke tar du på alvor alle dødsfallene på grunn av viruset heller. Det var ikke mye til realist å være.
   Vi var ingen tøff dame. Mer å ligne med et utskudd som med viten og vilje går ut for å utsette andre for fare.

   1
   1
  • Jeg var på et gatekjøkken og kjøpte Kebab. Fire dager senere ringte en smittesporer og sa at jeg måtte gå i karantene fordi en som jobbet der var påvist smittet.
   Jeg ba ho om å ta sin karantene å stikke den opp et vist sted.
   Har gjort som vanlig bortsett fra å gå på jobb. Burde kanskje begynne å spille bingo jeg også? Var på bingo for 30 år siden på bygdehuset og vant en kurv med frukt og sjokolade
   Bor i Lyngdal å må dra enten til Mandal eller Vanse, der kan man spille bingo. Har aldri prøvd, men siden jeg ikke kan gå på jobb kan man jo kanskje dra dit å vinne mer frukt og sjokolade. 🙂

   1
   1
  • Tøff dama må jeg si. Bingokjerringer er mer nidkjære for sin hobby enn det kristenfolket er for sin hobby.
   DETTE ER FULLSTENDIG GALSKAP. Selv nazistene var ikke så kontrollerende og maktsyke som det Erna og denne regjeringen er. Det er på høy tid at folk ikke lar frykt for denne kina-pesten styre livet.
   Denne “pandemien” kommer til å holde på i mange år -og vi kan ikke la dette styre vår hverdag.
   Tross myndighetene nå!

  • Birgir Hermansen.
   Hva så? Folk må da kunne gjøre hva de ønsker.
   Vi kan ikke la angst og frykt for et virus folk ofte ikke merker at de har, styre livet. Ingen bør la seg styre av frykten regjeringen nå hauser opp.
   Folk bør leve normale liv, Ta hverdagen tilbake, for slik regjeringen driver på er en skam. Historien vil ikke være nådig mot disse som ødelegger folks liv med frykt. En kristen følger Guds ord og ikke hva myndighetene sier når myndighetene går ut over sitt mandat.

   1
   1
  • Bjørn mener at smittede personer med viten og vilje skal kunne gå ut og smitte andre, og i verste fall DREPE andre, uten at det skal få konsekvenser.
   Ikke rart Bjørn har slike tanker. Han VET, i motsetning til Guds Ord, at man IKKE skal be for vores myndigheter,m. Men Bjørn har forkastet NÅDEN, og begitt seg inn på den urettferdige LOVENS vei. Øye for øye. Tann for tann, er det Bjørn vil at vi skal følge.

 5. Det hele er en styrt og planlagt utvikling. Målet er portforbud i hele verden. Norge kommer snart etter. Men de må ha en grunn. Og et mutert virus som angivelig er litt mer dødelig er brekkstangen til å innføre portforbud. Økonomien skal ødelegges slik at The Great Reset kan innføres.
  De eneste som ennå ikke har sett lyset, er de som går rundt og tror de har lyset.
  Dette er den globale planen, en global pandemi, kontroll, rasering av folks inntekter, overgang til en digital valuta som er basert på 666 -og vips, Antikrist er her og dyrets merke er obligatorisk og brukes av alle, bortsett fra av avskummet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *