Redaktør Helge Lurås forbereder Resett-lesere for Trump nederlag

Resett redaktør Helge Lurås forbereder nå leserne på at Donald Trump kan tape

Redaktør Helge Lurås i Resett publiserte for kort tid siden en lederartikkel der han forbereder leserne på at Donald Trump faktisk kan tape valget. Utviklingene de siste timene når forhåndsstemmene har begynt å komme inn, tipper balansen i favør av Biden. Han leder nå både Michigan og Wisconsin og det er kun forhåndsstemmer som gjenstår. I et slik scenario er det uten betydning om Trump vinner Pennsylvania, noe som fortsatt er mulig at han gjør,” skriver Lurås som legger til at “Vi må forberede oss på at Trump taper.” Blant mange av Resetts lesere er støtten til Donald Trump svært høy. En annen som også risikerer å gå på en smell rent økonomisk er Lista-mannen Henrik Østhassel som igjen har satset 100 000 kroner på en Trump seier

Selv om valget langt fra er avklart har tingene ikke akkurat gått slik vi Trump tilhengere har håpet. Helge Lurås som har vært optimistisk for en Trump seier, åpner for muligheten for at Trump faktisk kan tape valget. “Det gjenstår nå å se hvordan Trump vil forholde seg til et slikt tap. Han har indikert at han vil bestride resultatene i retten. Men slik det ser ut nå, kommer det til å bli et jevnt resultat og langt unna den brakseieren til Biden som meningsmålingene viste. Men Biden ser ut til å overta som president 20. januar 2021. Vi kommer tilbake med fortløpende analyser av hva Trumps sannsynlige tap betyr,” skriver Lurås. Og blant Resetts lesere har det senket seg en resignasjon over at Trump faktisk kan tape valget. I så fall går amerikanske velgere en “iskald, mørk og lang vinter i møte med strenge restriksjoner, lockdowns -og ennå flere konkurser fordi Joe Biden og Kamela Harris har lovet å sette alle kroker til for å overvinne Covid-19”.

Facebook Comments

4 tanker om “Redaktør Helge Lurås forbereder Resett-lesere for Trump nederlag

  • Han kan risikerer å tape, men vi må bare avvente.
   Kan bli en dyr fornøyelse..

  • Østhasel ligger tynt an; taper veddemålet, huset som står på kona er belånt til over pipa og firmaene hans går dårlig. Han er tydeligvis under den samme “så og høste – salvelsen”, som andre høyreekstreme figurer som Hanvold og Svært Mange Pengersen.
   Har den godeste Østhassel i overmot tatt opp et forbrukslån, for å finansiere sitt veddemål?

  • Østhassel har nok råd til å tape Geir Jan.
   Vi får avvente å se hvorvidt Biden ender som president eller høyesterett gir medhold i klagene på opptellingen av stemmer. Det har dukket opp mye som indikerer valgjuks. Vi får bare følge med å se.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *