Recep Erdogan omtaler Benjamin Netanyahu som “terrorist” -Netanyahu avviser tyrkisk kritikk

Tyrkias president, Recep Erdogan hvis navn har tallverdi 666 har markert seg som en innbitt fiende av den jødiske staten og Guds folk. Både kristne og jøder er gjenstand for hat fra den tyrkiske despoten. (Foto: You Tube)

Fredagens uro på grensen mellom Israel og Gaza som førte til at 17 palestinere ble drept, har nå fått den tyrkiske despoten, Recep Erdogan til å gå knallhardt ut mot Israel og statsminister Benjamin Netanyahu. I følge diktator Erdogan er den israelske statsministeren en terrorist. Fredagens uro ble utløst da skarer av Hamas tilhengere ved hjelp av brennende dekk, molotov cocktail og steinkasting forsøkte å krysse grensen mellom Israel og Gaza. I følge palestinske kilder ble 17 palestinere drept da israelske soldater brukte gummikuler, skarpe skudd og tåregass for å hindre terrorister å trenge inn i Israel. I følge det israelske forsvaret var minst 10 av de drepte kjente Hamas terrorister og Israel har offentliggjort en liste med navn og bilde av de 10 terroristene som ble skutt.

Omtalte Netanyahu som en terrorist. (Foto: You Tube)

Fredagens sammenstøt har ikke uventet skapt svært sterke reaksjoner fra den tyrkiske despoten Recep Erdogan. I følge den tyrkiske despoten er Benyamin Netanyahu en terrorist siden Israel nektet å la seg belære av det blodtørstige regimet i Ankara. Tyrkia som minner stadig mer om et islamistisk kalifat fører som kjent en blodig krig mot PKK som ønsker å opprette en selvstendig kurdisk stat, og dette er noe det tyrkiske diktaturet ikke vil tillate. Nato-landet Tyrkia fører ikke bare krig mot kurdiske frihets-kjempere inne på eget område, men har også gått militært inn i Syria for å knuse de kurdiske opprørere som effektivt klarte å knuse Islamsk Stat. “Gjennom sin krigføring mot de kurdiske styrkene i Syria har den tyrkiske despoten også gitt de gjenværende styrkene til islamsk stat et pusterom. Under krigen mot IS, var de kurdiske militsene allierte med USA, men når Erdogan tidligere i år besluttet å utrydde kurderne ved å gå militært inn i Syria, valgte USA og Donald Trump å svikte sine tidligere allierte. “De kurdiske frihetskjemperne i det nordlige Syria skulle nok heller ha gjort som president Assad, og satset på en allianse med Russland og Vladimir Putin i stedet, for Russland har gjennom sin allianse med president Assad, demonstrert at de er en  mer trofast og stødig alliansepartner enn det USA har vist seg å være.

Tyrkia, det mest antisemittiske regimet i regionen

Tyrkia har aldri tatt det nødvendige oppgjør med sin blodige fortid da landet må bære det fulle ansvar for folkemordet mot arameerne

“Dagens Tyrkia er den mest antisemittiske islamistiske terrorstaten i regionen. Erdogan har helt siden han kom til makten vært besatt av drømmen om Israels ødeleggelse. Den tyrkiske lederen har lagt seg ut med ledere i flere EU land og president Erdogan har ført Tyrkia i en anti-demokratisk retning og landet burde i realiten vært ekskludert fra Nato, da Tyrkia på ingen måte respekterer andre lands suverenitet. Dette er noe både Irak og Syria flere ganger har fått erfare da tyrkiske styrker har tatt seg over grensen og inn i nabolandene for å søke å utrydde PKK og kurdiske frihetskjempere. Tyrkia har i likhet med Nazi-Tyskland utført sitt eget holocaust mot armenerne. Opp mot 1,5 millioner mennesker ble brutalt myrdet i årene mellom 1915 og 1917 da tyrkerne helt uten skånsel slaktet voksne, kvinner og barn. Dette folkemordet er noe Tyrkia aldri har tatt et oppgjør med. Dagens Tyrkia under Recep Erdogan ledelse har utviklet seg til å bli et av de mest anti-israelske regimene i verden, og Recep Erdogan bruker enhver anledning han kan til å forbanne den israelske regjering og den jødiske staten.

Netanyahu: “Vi tar ikke imot kritikk fra dobbeltmoralisten”

“Israel som har den mest moralske hæren i verden vil ikke ta i mot moralsk preik fra noen som gjennom mange år har bombet sivilbefolkningen systematisk,” sa statsminister Netanyahu som avviser den tyrkiske kritikken. Den israelske lederen siktet åpenbart til den pågående tyrkiske bombingen av kurderne som har pågått gjennom flere år. “Dette er tydeligvis hvordan Ankara markerer 1.april som er en dag for aprilsnarr,” skrev Netanyahu i en melding på Twitter. Forholdet mellom Israel og Tyrkia har vært anstrengt under store deler av Erdogans regjeringstid, og det er intet som tyder på at forholdet mellom de to land vil bli bedre.

Er Recep Erdogan den bibelske antikrist?

Recep Erdogans navn har som kjent tallverdi 666 i følge  English Gematria.  Joel Richardson som blant annet har skrevet boken “Islamic Antichrist” drøften i videoen under hvorvidt den tyrkiske presidenten kan være den bibelske Antikrist. Mange profetigranskere tror at den kommende antikrist vil være en amerikansk president eller en leder fra EU. Andre igjen tror at Antikrist vil ha muslimsk bakgrunn og stå frem i Midtøsten. Rent bibelteologisk er det mye i Skriften som peker på at den siste teorien er den mest sannsynlige og denne vinner stadig mer oppslutning blant troende som er opptatt av profetordet. I videoen under drøfter Joel Richardson om Recep Erdogan kan være antikrist..

 

 

 

 

 

 

 

16 tanker om “Recep Erdogan omtaler Benjamin Netanyahu som “terrorist” -Netanyahu avviser tyrkisk kritikk

 1. Denne Erdogan legger seg ut mot mange. Frankrikes president truet med å støtte kurderne. Dette førte til en telefonsamtale mellom disse to presidenter for kort tid siden – der det gikk ” varmt ” for seg.
  Tyrkia har gått inn i et naboland ( Syria ) og drept mange mennesker – er det slik et NATO-land skal oppføre seg. Jens Stoltenberg har noe å stri med.
  Det såkalte statskuppet i Tyrkia ser jeg med undring på : Om det var Forsvaret som stod bak ; så ville det ikke være så tafatt og uten plan. Det har vært statskupp før i dette landet – da med kraft – som gjennomførte det de militære lederne ville. Denne mannen er farlig – men noen Antikrist er han neppe – tror jeg.

  4
  1
 2. Dette med antikrist ligger minst 100 år frem i tid. Kanskje også lenger, 150-200 år. Den politiske verden og de politiske systemer i verden er forsatt ikke konstruert enda for en verdensleder som kan styre hele verden. En antikrist fra Amerika (USAs president f.eks) kan ikke styre over Russland eller Kina slik verden er nå. Det politiske og militære verden må endre seg radikalt for at en verdensleder kan stå frem.

  • Hei Z

   Kommentaren din viser at du kan lite om endetiden. Mye kan skje i en verden som som blir rystet av et katastrofalt, globalt jordskjelv. Når menigheten/kirken er rykket bort og verden slikker sine sår etter denne globale katastrofen som inntreffer, ved starten av Herrens dag/Den store trengsel, er den verden du nå kjenner i en helt annen forfatning etter kort, kort tid. Verden må samle seg for å overleve!

   Anbefaler at du leser denne undervisningen. Les i rekkefølge:

   https://bibelogtro.wordpress.com/2018/03/23/herrens-dag-hendelsen-som-er-begynnelsen-pa-jordens-undergang/

   https://bibelogtro.wordpress.com/2018/03/26/de-troende-vil-unnslippe-guds-vrede-bibelske-framtidsbilder-pa-bortrykkelsen/

   https://bibelogtro.wordpress.com/2018/03/29/den-blodrode-manen-det-bibelske-tidspunktet-for-bortrykkelsen/

   Du finner mye mer om endetiden på http://www.bibelogtro.com

   Lykke til med lesningen!!
   Hele undervisningserien er basert på å la Skriften forklare Skriften!

   Mvh Richard

   5
   1
  • Nå har vel Richard rett, men det er ingen krise om Mr. Z ikke vet så mye om dette.

   Det som er helt vesentlig er om Mr. Z holder seg nært til Jesus, det er helt avgjørende, for Mr. Z fremtid og frelse.

   Mvh RJ

   2
   1
  • Jeg er vokst opp i et miljø der dommedag og opprykkelse kunne skje når som helst og antikrist plutselig ville stå på TV og utrope seg som gud. Dette var på 70 tallet. På 80 tallet kom strekkoder på varer i butikkhylle. Det var dyrets merke 666 og nå var det like før antikrist stod frem på TV.
   Heldigvis her jeg blitt voksen og skjønner at dette er skremsel og teorier. Jeg tror forsatt på at verden en dag tar slutt og at Gud holder dom. Jeg har lest meg opp på det meste om endetid, opprykkelse og dom, men alle i kristenheten har tatt feil hele tiden. Det er synsing og oppspinn. Den politiske scene i verden må gå sin gang, og jeg er ikke i tvil om at vi går mot en verdensregjering. Men det skjer ikke enda og det skjer ikke i det tempoet man tror. Visse forutsetninger må på plass for at alle i hele verden kan styres av en mann. Ting tar tid og selv disiplene snakket om at endetiden var nå i deres tid. Det har gått flere tusen år, og 200 år til, er ingenting i det store bildet. Er lei all skråsikker synsing fra kristne. De har tatt feil hele tiden og vil forsette med dette.

   1
   1
  • Hei Z

   Det er jeg helt enig med deg i. Synsebasert teologi har ingenting for seg. Du har også rett i at det kan gå mange år til dette skjer, eller at det kan hende imorgen!

   Derfor er det så viktig å la Skriften tolke Skriften, da slipper man unødige spekulasjoner.

   Det er også synd dersom kristne mennesker mener og opplever at dette er skremselspropaganda. Enten har forkynnerne trådt skikkelig feil, eller så har den kristne ingen forventninger til det å være sammen med Jesus. At ikketroende skulle bli skremt, burde ikke være rart. De går en vanskelig endetid i møte. Når apostlene forkynte står det flere steder i Apostlenes Gjerninger at de som hørte på ble skremt og grepet av frykt. Sannheten er skremmende!

   Men budskapet om endetiden er langt fra skremmende for en gjenfødt kristen. Vi blir hentet hjem før Den store trengsel. Det er et gledens budskap og Paulus sier vi skal oppmuntre hverandre når vi underviser om endetiden! Nei, endetiden er ikke annet enn glede, glede, glede for den som er glad i Jesus!!! Da får ugudeligheten, og ondskapen sin fortjente dom og vi gjenfødte kristne blir holdt i trygg forvaring fram til vi skal reise med Jesus tilbake til jorden, når Han overvinner Antikrist ved Harmageddon og Han oppretter sitt tusenårige Fredsrike i Israel. Først da skal skal velsignelsen strømme ut fra Israel, ikke nå som mange kristne mener og tror.

   Endetidsbudskapet er en stor oppmuntring for oss som er glade i Jesus! Men, det er med stor sorg at så mange ikke vil høre på Bibelens budskap og går en trist framtid i møte!

   Dersom du er kristen og synes endetidsbudskapet er skummelt, da mener jeg det bør settes et stort spørsmålstegn ved gleden i Kristus eller kunnskapen om de siste tider. For skummelt er det ikke, det er glede,glede og forventning!!!

   1
   1
 3. Russland har nettopp startet en ny stor marineøvelse i Barentshavet – nord for det nordlige Norge. Minst 10 overflate-fartøyer og et ukjent antall ubåter deltar i øvelsen. Norske Orion-fly som er stasjonert på Andøya ; er ikke i luften. Flyplassen er avstengt pga at personellet er sendt på påskeferie grunnet pengemangel.
  Således : Man følger ikke med på det russerne foretar seg. Vi får håpe at det nye norske spionskipet ” Marjata ” er seilende og i området.
  Er det overtakelse av Svalbard russerne har i tankene ?? Noe pønsker de på.

  4
  1
 4. Til : Z
  Jo, det er noe som er skjedd – som gjør at endetiden er NÅ ! Jødene er hentet fra alle verdens-hjørner ( diasporaen ) og kommet hjem til Israel. ” Glemmer jeg deg Jerusalem ; så glemme meg min høyre hånd “. Eller : ” Neste år i Jerusalem “.
  Mer trenger jeg ikke skrive her.

  1
  1
 5. I avisen ” Norge I dag ” leser jeg at palestinernes president har anskaffet seg et fly til en pris på over 400 mill kroner. Dessuten har han fått bygget et palass til seg som gjør den relativt nye Statsministerboligen – rett bak slottet i Oslo – til et ” spikertelt “.
  Vår utenriksminister er leder i giverlandsgruppen for palestinerne.

  • Nå skal vi ikke være smålige og misunnelige, la oss heller dele bekymringene til Søreide, Som er bekymret før de humanitære konsekvensene det kan få når USA holder tilbake 65 millioner dollar.

   Når dette er tilfellet så, er det bare rett og rimelig at palestinernes president får seg et lite leke fly og et liten ringe bolig å bo i. Så da får jo Mesteren rett i sine ord om:

   «At de har alt fått sin lønn».

   Mvh RJ

 6. Den stille uken er over. Men det er uvanlig stille på denne nettsiden likevel.
  Som gammel mann ; må jeg gjerne opp en gang eller to om natten. Forrige natt likeså – da slår jeg gjerne på radioen som står på nattbordet ved sengen min – innstilt på NRK – P1. Både kona og jeg har oppdaget at interessante nyheter blir sendt om natten – og utelatt når det gryr av dag.
  Kan hende vil NRK ikke skremme befolkningen – men om noen spør om detaljer – så kan rikssenderen fortelle ar det har vært sendt over eteren.
  Jo : NRK kunne fortelle denne natten ; at russerne hadde startet rakettskyting i Østersjøen mellom Bornholm og Åland – og at folk i området var skremt.

  • Russland varslet Sverige om øvelsen. De måtte omdirigere flytrafikken.

  • Apropos stillhet, er det ikke godt da uten denne Josef, kanskje Søkelys har kastet ham ut, egentlig ikke noe galt i det.

   Mvh RJ

 7. Da jeg fikk se Dagsrevyen i kveld ; undret jeg meg over vår statsminister – og hennes utspill samt klokskapen bak disse.
  USA er vår eneste garantist om herr Putin skulle finne på noe tull.

  1. På tross av advarsler fra USA , stemte Norge NEI i forbindelse med Jerusalem-saken. Trump lovet å merke seg ALLE som stemte imot ham og hans avgjørelse.
  2. I dag går hun på talerstolen og kritiserer sterkt Trump og anklager han for global handelskrig. USAs nye ambassadør var tilstede på møtet – og vil ikke kommentere saken – men han melder nok fra til sin sjef hjemme i USA.
  Det vil ikke forundre meg om president Trump slår kontra – og lar Norge segle sin egen sjø.

  • Det er vel en illusjon å tro at Nato med USA i spissen skulle hjelpe oss hvis Russland skulle vise altfor stor interesse for lille Norge.

   1. USA kan få egne store problemer å hanskes med, eks. Russland og Kina.

   2. Nato med USA tørr rett og slett ikke legge seg ut med Russland.

   3. Å stole på Trump vil være en katastrofe,
   Jer 17:5 Så sier Herren:
   Forbannet er den mann
   som setter sin lit til mennesker,
   som støtter seg til svake skapninger
   og vender seg bort fra Herren.

   4. Nato pakten/forbunet:

   Jes 30:1 Ve de trassige sønnene!
   lyder ordet fra Herren.
   De gjennomfører planer som ikke er fra meg,
   og slutter forbund uten min Ånd.
   Slik legger de synd til synd.

   Mvh RJ

Det er stengt for kommentarer.