Reagerer på hykleriet: Calgary myndighetene tillater massive muslimske anti-israelske demonstrasjoner men har nærmest forbudt kristne møter i Covid-19 navnet

Kirker og gudstjenester må fremdeles forholde seg til maks 5 personer inne som ute, mens muslimske pro-palestinske demonstranter kan samles i stort antall til demonstrasjoner mot Israel i Calgary i Canada. Forrige lørdag ble en polsk født pastor arrestert sammen med sin bror etter at de hadde avholdt en gudstjeneste, men få dager senere kan muslimske aktivister holde omfattende anti-israelsk demonstrasjon utenfor en moske. “Ingen Gestapo dukker opp for å trakassere muslimene når de holder storsamling utenfor Akram Jomaa Islamic Centre,” skriver pastor Artur Pawlowski som reagerer på at myndighetene ser ut til å praktisere en lov for kristne, og en annen for Canadas muslimer.

Det ser ut til å være kristen virksomhet som skal rammes av Covid-19 restriksjoner mens muslimer fritt kan holde sine arrangement uten at det Gestapo-lignende politi dukker opp for å bøtelegge, trakassere og sjikanere. “One law for Christians and another for everyone else! Here, in Akram Jomaa Islamic Centre you could not see police harassing anyone!! No tickets! No arrests! No AHS! No By-Law! No Swat Team! No physical distancing! Many without masks! Exceeding numbers (5 people maximum allowed) Speeches, shouting chanting, singing!  Hadde dette vært en gudstjeneste eller kristen event hadde canadisk politi vært der for å bøtelegge og arrestere og trakassere med sine SWAT team.

Facebook Comments

9 tanker om “Reagerer på hykleriet: Calgary myndighetene tillater massive muslimske anti-israelske demonstrasjoner men har nærmest forbudt kristne møter i Covid-19 navnet

 1. 7 drept i Israel, 107 i Gaza. Religiøse overgrep og vold er og blir nitrist. Og begge lag hevder at deres tro, deres dogmer, deres Gud står hevet over menneskelig fornuft og moral. Den abrahamittiske ørkenguden er i sannhet en dødelig skrekkfyrste.

  7
  3
  • Og hvis ikke Israel stoppet alle rakettene så hadde 1007 eller 100.007 vært døde kanskje… Det var bra de fikk beskyttet sine 10.000-vis…

   Og det var vondt at 107 døde i Gaza. Men så mange som 107 trengte ikke dø hvis de holdt seg unna, slik de ofte får beskjed om.

   Skulle til å skrive at nå går bakkestyrkene inn, men Kjell er vaken, det er bra, nå har jeg litt å lese. Hvem kan sove nå…

   Hver uke i årevis har jeg tenkt verden kan være snudd på hodet neste uke. Den er ikke det enda, men det skjer på et blunk… Jeg er den minst overaskede. Hadde trodd det skjedde før.

   Det er vondt at så mange lider.

   2
   7
  • Kjære Hannah og alle som lever trygge liv i den moderne, sekulære og fornuftsbaserte velferdsstaten:

   Guddommer gjør ingenting for å stoppe volden. Selvfølgelig. Overtro og syke ideer har utelukkende ført til å opprettholde eldgamle vrangforestillinger om overlegenhet og guddommelig selvrettferdighet. Israel har tilsynelatende Gud på sin side. Palestinerne har tilsynelatende Gud på sin side.

   Religiøse har blitt eksperter i å unnskylde guddommens manglende inngripen med alt mulig pølsevev. Verden trenger ikke apologeter, teologer og skriftlærde. La oss ta vare på den beste livsvisdommen i alle ideologier og filosofiske tekster – og kvitte oss med alt surr om guddommelig hevnmoral og religiøse tullebud.

   Mennesker gjør mye godt. Og mye dumt. Religionskriger og gudommelig inspirert vold er virkelig ikke noe vi trenger.

   “Vitenskap og fornuft har fått flymaskiner til å lette fra bakken, fly gjennom luften og lande trygt. Religion, derimot, har sendt fly inn i bygninger.”

   “Mennesker gjør gode og onde gjerninger. Noen personer karakteriseres som “gode”, andre som “onde”. Men for at en god person skal gjøre en ond gjerning, trengs religion.”

   Ingen klarer å bevise guddommens eksistens. Hens oppførsel er like tilfeldig som om hen ikke fantes i det hele tatt. Profetier er ønsketenkning og kreative tolkninger, åpenbaringer er drømmesyn og galskap. Det er ingen kunst å finne mening og godhet og nestekjærlighet i en sekulær tilværelse. Tvert om er det bedre å gjøre det beste ut av livet her og nå enn å lide martyrdøden som selvmordsbomber eller religionslave og satse på belønning i en fullstendig ubegrunnet fantasi om et himmelrike etter døden.

   Ingen av de religiøse dogmene gir fornuftig mening. Bortsett fra de patriarkene som har funnet dem opp for å gi seg selv makt og deilige jomfruer.

   Google “religion is” og se hvilke treff søketjenesten foreslår…

   5
   3
  • PS til Hannah og religiøse endetidsfanatikere:

   Konflikten i Midt-Østen er opplagt religiøst begrunnet. Ultraortodokse bosettere er blitt et problem selv for det fornuftige flertallet i Israel. Hasidiske jøder fratar palestinerne hus og eiendom, nekter å delta i alminnelige samfunnsplikter og kaster stein på kristne fordi de har Israels Gud på sin side.

   Religiøs og ideologisk galskap må kalles med sitt rette navn. Selvsagt er politisk totalitarisme like ille. Prester, politikere og pengefolk som gir seg selv privilegier og fordømmer alle som er annerledes eller uenig.

   Bare gjennom et balansert demokrati med fri meningsutveksling, fordomsfri og faktabasert skole og fornuftsbaserte lover, vil vi overleve. Den vitenskapelige metode er å ta hensyn til nye opplysninger og forkaste gamle feil for å få riktigere resultater. Den religiøse metode er å adlyde blindt uansett konsekvenser.

   Det er ingen tvil om at tilværelsen for folk flest er bedre i det moderne, ikke-religiøse Nord-Europa enn i IS-staten, jødiske bosetninger, afrikanske stammesamfunn eller søl- og nordamerikanske samfunn der religiøse lover fordummer og forfordeler.

   6
   4
 2. En profeti som en engel gav Abrahams egyptiske medhustru Hagar, kan til dels forklare arabernes inngrodde hat til jødene. Engelen sa angående den kommende sønnen Ismael, som regnes som arabernes stamfar : “Han skal bli et villesel av et menneske. Hans hånd skal være mot alle, og alles hånd mot ham. Han skal bo rett for øynene på alle sine brødre.” 1. Mos. 16:12.

  Denne profetien gjaldt ikke bare Ismael selv, men også hans etterkommere, som ble tallrike. På samme måte som Ismael hadde et anstrengt forhold til sin yngre halvbror Isak, hadde ismaelittene et anstrengt forhold til israelittene. Salme 83:5-7.

  6
  6
 3. Man må ikke si noe galt om muslimene…
  Selv om de har kalt meg ting.

  Hykleri overalt. Er så lei av det.

  (Så nettopp litt på en video med dr.Fauchi /Rand Paul. Ser ut til at Fauchi er lei av masken nå? Den er ihvertfall borte. Lurer på om typen hører dårlig når det passer best å høre dårlig… han har også glemt brillene sine(?), han synes kanskje ikke møtet var viktig nok for å huske dem, klarer ikke å lese fra tavlen. Tenker han har dem på innerlomma, når han ser såpass dårlig høøh…)

  Uansett så tar jeg meg litt fri fra Fauchi og muslimene nå og tenker på Jesus som fløy til værs 🙂 En dag lander Han på samme plass. Hvert et øye skal SE Ham.

  7
  4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *