Rapport: Putin klargjør seg for tredje verdenskrig -slagmark Syria og deretter……….?

putin-erdoganRusslands mektige president Vladimir Putin forbereder nå sine styrker for tredje verdenskrig, -en krig mellom tre-stats-alliansen som består av Syria, Russland, Iran og Hizbollah på den ene siden, og USA og Nato på den andre siden. Det er den Messianske rabbineren Steven Ben Nun som rapporterer dette, Ben Nun som følger konflikten i Midtøsten ut fra et jødisk/kristent profetisk perspektiv. Etter at Tyrkia skjøt ned det russiske bombeflyet har forholdet mellom Russland og Tyrkia blitt iskaldt og retorikken mellom Øst og Vest er til tider intens. Sjekk ut hva Steven Ben Nun har å si om dette

Også pastor Paul Begley har kommentert Steven Ben Nun’s opplysninger om det som kan utvikle seg til en omfattende storkrig som stadig flere nå ser er i kommingen. Den amerikanske utenrikspolitikken under Obama har vært en gigantisk katastrofe, og kanskje dette er den store profetiske hendelen mange profetiske røster har advart om. I hvert fall er det verd å lytte til hva disse to røster sier, så får fremtiden være dommer.

 

3 tanker om “Rapport: Putin klargjør seg for tredje verdenskrig -slagmark Syria og deretter……….?

  1. Oddgeir. Det var nok den astroiden denne dato-setteren Rene Moses snakket om.
    Jeg ser Paul Begley diskuterer en angivelig oppdagelse av planet X i en av sine siste videoer. https://www.youtube.com/watch?v=WXiFomdJmCQ

    Denne Renee Moses og en rekke andre var skråsikre på dette med bortrykkelsen den 23 september og jeg skrev gjentatte artikler som advarte mot å forvente Jesu gjenkomst på noen spesiell dato, da ingen kjenner dagen eller timen.
    Denne Renee Moses hadde en video om asteroiden og september, men hun har slettet den ser jeg, sammen med alle spådommene hun hadde om september og oktober.

Det er stengt for kommentarer.