Putin sammenlignet den russisk-fiendtlige verden som hyener som samler seg rundt en tiger

President Putins tale onsdag inneholdt ikke de store overraskelser, og i vestlige medier fokuserer man mer på situasjonen til den fengslede opposisjonspolitikeren Aleksej Navalnyj, enn på den spente situasjonen i Ukraina. I talen sammenlignet Russlands mektige president Vladirmir Putin de Russlandsfiendtlige kreftene med hyener som samler seg rundt en tiger, og høstet applaus for det.  Den russiske presidenten holdt sin tale samtidig som forholdet mellom USA og Russland er på et historisk lavmål.

Onsdag ble det også kjent at ti ansatte ved den amerikanske ambassaden i Moskva er blitt erklært “persona non grata” i Russland og må forlate landet innen 21 mail.

Hi there….it must be nice to have a strong leader who wants to protect his people and country, instead of a dementia patient, like we have! Sorry about the strike, but your info is spot on and YT knows it! Thank you and God bless you my friends!,” skriver Anne Walsworth som har sett videoklippet med president Putin. Utsagnet den demente pasienten som vi har, sikter til Joe Biden.

Facebook Comments

4 tanker om “Putin sammenlignet den russisk-fiendtlige verden som hyener som samler seg rundt en tiger

  • Jer 6:14
   Lettvint vil de lege skaden i mitt folk når de sier: «Fred, fred!» – og så er det ingen fred.

   «Lettvint vil de lege skaden i mitt folk» dette skjer når Russland, Amerika og alle andre nasjoner jager Jødene hjem til Israel. Dette er første del.

   Da vil andre del skje, og hele verden vil tro at det er «Fred og ingen fare» 1 Tes 5:3

   Det tredje og siste del vil da skje: da kommer plutselig undergangen over dem, brått som veer over en kvinne som skal føde. Og de skal ikke slippe unna.

   Årsaken til at aller roper fred, fred og ingen fare. Er at alle Jødene er samlet i et lite land, og er klar til bare å slaktes ned.

   Hvordan dette ender står i Guds Ord.

   Mvh RJ

  • Det rappoteres stadig om mindre trefninger og fortsatt oppbygging av styrker. Jeg håper bare at det vi ser er demonstrasjon av militære muskler og at tingene demper seg ned.
   Folk som er i området forteller i hvertfall at det er svært spent, men vi får nå håpe at tingene roer seg ned.
   Krig er jo ikke akkurat noe hyggelig.

   4
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *