Profetord fra pastor Kent Christmas: “Gud erklærer krig mot de krefter som vil knuse Guds menighet og innsette en falsk konge i USA”

Pastor Kent Christmas som grunnla og leder Regeneration Nashville offentliggjorde søndag noen profetiske ord han hevder å ha fått fra Herren. Kent Christmas har vært i fulltids tjeneste i nærmere 50 år og har reist over hele USA og mange land i verden med evangeliet. Han har en brann for å styrke og trøste lokale kirker og dele profetisk kunnskap med Kristi kropp. Kent og hans kone Candy, som er en del av southern gospel family, The Hemphills, har vært gift i 33 år. Hans kone har medvirket over 60 ganger på sangprogrammet Gaither Homecoming, og grunnla i 2004 tjenesten The Bridge, Inc som er en organisasjon som arbeider for å hjelpe hjemløse og sultne i Nashville. Kent Christmas hevder å ha en profetisk nådegave hvor han uttaler profetiske ord i form av “så sier Herren”.

I sitt profetiske budskap forteller Kent Christmas at Herren har erklært krig mot de krefter som forsøker å ta ned president Trump og føre krig mot Guds menighet. “Det vi ser i media (MSM) er The Spirit of Jesabel” som forsøker å erstatte den kvinnen som kalles kirken. Menighetens røst i denne tid er profetisk og menighetens røst vil ikke bli brakt til taushet. “Alt jeg har deklarert gjennom mine profeter skal oppfylles nå, ” sier Herren. Kirken skal komme ut av hulene og ikke forbli tause. Det lyder et krigsrop over nasjonen. Gud skal dømme falske kirker og pastorer som ikke tjener Gud. “Fiendens hus skal bli brakt til taushet. Det som er umulig skal skje i disse juletider sier Herren gjennom denne profetrøsten som skal avdekke den juksemakeren som er utropt til konge av media. (Joe Biden)

Det skal skje i løpet av de neste to ukene,” sier Christmas i sin profeti: Gud har erklært krig mot de krefter (den dype staten, fake news media og demokratene) som vil ødelegge Guds menighet,” sier profeten som lover en eksplosjon av Guds makt og velstand.. Hvordan denne “profetien” stemmer med det bildet Skriften tegner av endetiden -er en helt annen historie. Imidlertid vil vi i løpet av de neste to uker, eller i løpet av desember finne ut om disse profetord virkelig er fra Herren. Jeg har min tvil. Men 2020 har vært et merkelig år på alle måter, så finn frem popcorn og julebrus, for uansett hvor mye jeg håper at Trump skulle vinne valget -er det for mye i Kent Christmas “profetiske ord” som skurrer i mine teologiske ører. Tiden frem til nyttår vil gi svar om denne Christmas er en falsk profet.

 

Facebook Comments

6 tanker om “Profetord fra pastor Kent Christmas: “Gud erklærer krig mot de krefter som vil knuse Guds menighet og innsette en falsk konge i USA”

 1. Her er en artikkel rundt først ett personlig vitnesbyrd, og så en oversettelse av en video med 2 profeter:

  https://vekterbloggen75.blogspot.com/2020/12/13-des-2020-det-dype-livet-med-gud-2.html

  Kan være interessant å se hva som skjer. Men om Trump får bli president for en 2 periode, så vil ting bli vanskeligere – og jeg tviler på om han vil klare å fullføre løpet – les da denne troverdige profetien/drømmene som denne mannen har fått:

  http://box2036.temp.domains/~toreblog/advarsel-profeti-om-ned-nedstengning-karantene-og-pandemi-3-mai-2020/

  Om Biden får være president – så vil USA falle i antidemokratiske krefter innen 1 eller 2 år – og USA som vi kjente det – vil falle bort – dette vil da ramme hele den vestlige verden – og det vil bli en fryktelig tid. Om Trump vinner, så får vi ett lite pusterom til – for å forberede oss, omvende oss – gjøre oss klare – for en vekkelse, en sterk men kort Guds herlighet – for å sanke inn den dyrebare grøden, som det står i lignelsen i Matt 13 – om såmannen og fienden som sådde ugress – hvor hveten på slutten ble lagt i Hans låve – så vil Herren komme igjen – midt oppi – muligens en krig mot Norge og Sverige – om man skal tro 2 drømmer om bortrykkelsen:

  https://vekteren77.wordpress.com/2020/06/08/787/

  http://box2036.temp.domains/~toreblog/15-januar-2018-synet-om-bortrykkelsen/

 2. Nå begynner det virkelig å slå sprekker i den republikanske leiren. Newsmax har erklært seier til Biden (er de fake News nå?) Lindsey Graham har ringt Biden og gratulert med seieren, Ted Cruz har langt på vei anerkjent nederlaget og Mitch McConnell er helt taus.

  Og dette er bare de høyest profilerte republikanerne!

  Husk at Trump nå trenger støtte fra 100% av republikanerne og flere demokrater i representantenes hus hvor demokratene har flertall.

 3. Ellers så skal det jo sies at når Linn Wood oppfordrer alle Trumps tilhengere til å hamstre våpen og ammunisjon så tyder det jo ikke akkurat på at han har trua på at det han selv driver med skal føre fram…

  Et lite tankeeksperiment foresten.. hvordan ville dere reagert hvis Alexandra Ocasio Cortez hadde oppfordret sine tilhengere til å hamstre våpen og ammunisjon før innsettelsen av Trump?

 4. Trumps siste, fullstendig usannsynlige håp er å få 100% av republikanerne i representantenes hus og flere demokrater til å underkjenne valget.

  Det er en umulig oppgave om det ikke skulle komme fram noe dramatisk nytt om valget. Og for å være ærlig er det selv da antagelig umulig.

  Flere republikanske medlemmer av representantenes hus (hvor Trump er avhengig av et flertall) har allerede sagt at de vil godkjenne valget.

  1
  1
 5. Enda en “profet” som kommer med falske profetier. Skjønner ikke den iverne etter å profetere da de fleste er falske der de sier bare egne meninger. Men setter et “så sier Herren” foran. Hvem som helst kan gjøre dette. De kjører på videre som ingenting har skjedd selv om profetien beviselig tar feil.

  7
  1
  • Han hevder seg å ha profetisk nådegave, ikke en typisk profet som det har vært mange av. Men en mann som mener at han har nådegaven til å tale profetiske ord, akkurat som noen har nådegave til å tale i tunger, oversette osv.
   Jeg han gjentar sine “profetiske ord” i dag, og det er ikke tvil om at den karismatiske gren av kristenheten tror at de ved å deklarere slik de gjør medvirker i ånden i åndskampen som de mener raser for eller i mot Trump i åndens verden.

   Mitt proplem er at mange av disse har tvilsom teologi med mye godsaker som vi tradisjonelt finner i velstandsevangeliet -og selv om jeg aldri så mye ønsker Trump seier, har jeg ingen sans for disse som lover å løse ut den ene etter den andre godsaken i ånden i Jesu navn. Velstand har heller fordervet verden og medvirket til avkristning av oss i vesten.
   Vi trenger ikke mer slik utløsning av kraft av rikdom og velstand.
   Det som trenges er en tilbakevending til Guds ord og den kraft de tidligere troende hadde med bibel, bønn og nøysomhet i kjærlighet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *