Profetisk røst: “Joe Biden opererer i Rabsakes ånd og har talt nederlag over seg selv slik Rabsake gjorde

Joe Biden som under en tale hvor han hånet og spottet president Trump og de mange kristne som setter sin lit til Herren, har selv talt en dom over seg selv da han frekt og spottende fortalte sine velgere dette om president Trump og Covid-19 situasjonen. “Jeg har nyheter for ham: No Miracle is comming!”. Det samme budskapet fremførte Rabsake til hebreerne og kong Esekias i 2 Kongebok i kapittel 18 og 19. På samme måte som Joe Biden slår fast -det kommer ikke noe mirakel, sa Rabsake på vegne av Assyria omtrent det samme. “Sett ikke deres lit til Herren, regn ikke med hjelp fra Gud”

Frank Amedia fikk Herrens ord om Joe Bidens nederlag da Joe Biden på direkte tv spottene sa til president Trump: “Jeg har nyheter til ham. Det kommer ikke noe mirakel”

I videoen under nærmest håner Joe Biden dem som forventer og håper på et mirakel eller en endring når deg gjelder Covid-19 og hans nyhet er “Det kommer ikke noe mirakel, la ikke Trump lure dere,”  “Og Rabsake trådte frem og ropte med høi røst på jødisk og talte således: Hør den store konges, den assyriske konges ord!  Så sier kongen: La ikke Esekias få narret eder! For han makter ikke å redde eder av hans hånd. Og la ikke Esekias få eder til å sette eders lit til Herren, idet han sier: Herren vil redde oss, og denne by skal ikke gis i kongen av Assyrias hånd. Hør ikke på Esekias! For så sier kongen i Assyria: Gjør fred med mig og kom ut til mig, så skal I få ete hver av sitt vintre og av sitt fikentre og drikke hver av vannet i sin brønn.” (2 Kong 18,28-31) “Det samme budskapet og i Rabsake`s ånd opptrer Joe Biden og dem som kjenner Guds ord vet hvordan det gikk. Joe Biden taler en dom ned over seg selv fra Herren,” sier den profetiske røsten Frank Amedia som fikk Herrens ord etter å ha sett Joe Biden fremføre dette;

Rabsake tale mot Esekias og spott mot Gud resulterte i at kongen i Assyria ble engasjert på andre steder og således falt Rabsakes trusler til jorden døde og maktesløse. Historien kan leses i 2 Kongebok kapittel 18 og 19. Dersom Amedia har rett betyr dette komplett nederlag for Joe Biden og ytterligere fire år med Donald Trump i Det Hvite Hus.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *