Profetisk drøm? Donald Trump blir USAs neste president, “-Trump skal lede USA til Triumf”

donald-trumphFra Trump til triumf, -profetisk drøm sier Donald Trump skal lede de forente stater til triumf  Etter 8 år med Barack Obama ha USA måttet se seg forbigått av Russland på den utenrikspolitiske arena og det er et noe svekket USA den neste amerikanske presidenten kommer til å ta over. I følge en profetisk drøm mottatt av Lana Vawser i det australske “Lana Vawser Ministries” vil USAs neste president bli Donald Trump, -en mann som angivelig vil skulle lede de forente stater til seier, som det heter i Vawser’s profetiske drøm

Det amerikanske presidentvalget i 2016 blir av mange ansett som et viktig valg for USA. Det vil ennå være uklart en god stund hvilke kandidater som vil komme til å stille for de to politiske maktblokkene i USA, men det syntes klart at den enkelte hadde trodd ville bli lana-vawserrepublikanernes kandidat, Jeb Bush ikke levnes mye sjanse. På tross av latter og en rekke kontroversielle uttalelser ser det fremdeles Donald Trump som leder på republikansk side, mens Hillary Clinton syntes mest aktuell som arvtager på demokratisk side. Dersom dette vil ble tilfelle risikerer USA å få sin første kvinnelige president noensinne. I en profetisk drøm, mottatt av Lana Vawser (foto You Tube) i det australske Lana Vawser Minestries, blir Donald Trump nå kastet frem som Obama’s arvtager i 2016. I følge hennes profetiske drøm var hun selv tilstede i et politisk møte med Donald Trump hvor han med innlevelse snakket om sin politikk. Plutselig ble Vawser i sin drøm løftet opp over Amerika og hun så nasjonen som et kart. Og skrevet over USA på kartet stod det “TRUMP” med store bokstaver. Mens hun kikket på ordet ble bokstavene stokket om og “TRUMP” ble til “TRIUMPH”. Så hørte hun plutselig at Herren talte med høy røst i drømmen. “Trump skal lede De Forente Stater” frem til triumf!!!.” Da hun våknet opp av drømmen så hørte hun ordene: “Trump skal lede USA til seier!” Mens hun var i ferd med å skrive ned sin drøm så kom det ytterligere noen ord til henne som lød: Engler av triumf har blitt tildelt Trump,” gjenforteller Vawser i sin “profetiske kronikk” publisert blant annet i Charisma. Jeg tror Herren inviterer oss til å søke hans hjerte og samarbeide med ham i bønn for å bringe USA til et sted av gudfryktig seier og triumf,” skriver hun avslutningsvis. Med andre ord Triumf med Donald Trump! Og vår kommentar er: Kanhende Donald Trump er mannen Gud vil ha, noe verre en Obama kan vel knapt finnes?

8 tanker om “Profetisk drøm? Donald Trump blir USAs neste president, “-Trump skal lede USA til Triumf”

 1. Viss “drømmen” er på nivå med andre syner gjengitt på youtube, er det nok bare vas og løgn

 2. Torodd, jeg gjengir et syn en kvinne har hatt som ble formidlet som kronikk. Jeg tar ikke stilling til den profetiske drømmens ektehet, men kvinnen som har hatt drømmen har formidlet det slik. Min tilføyelse er “Kanhende Donald Trump er mannen Gud vil ha, noe verre en Obama kan vel knapt finnes.” (jeg har tilføyd et spørsmålstegn etter siste setning) og det er ord jeg står for.

  Syntes du skyter langt over mål i din kommentar her.

 3. Jeg må si meg enig med Fuglesteg, her. Endel av sakene, bære preg av å ha et komikkens skjær over seg.
  Si meg; mener noen i fullt alvor at Donald Trump er mer “kristen” enn Obama???:-)

  • Det finnes nok mange som mener det Godtfred. Jeg for min del mener intet om akkurat det, men jeg tror ikke der er mulig å finne en verre amerikansk president enn Barack Obama. Hans politikk og merittliste er bare så langt bort fra hva som er kristelig som det kan komme. Juble over likekjønnede ekteskap, nedbe Guds velsignelse over dem som utfører fosterdrap og nå klandrer Netanyahu like mye som han klandrer Abbas for at palestinske terrorister løper rundt og stikker jøder med kniv.
   Med Obama har USA nådd bunnen. Utover det har jeg lite kjennskap til Donald Trumps religion med unntak av at han tilhører den prestbyterianske kirke.

  • Verken Obama eller Trump er menn etter Guds hjerte, og det er lite sannsynlig at det vil komme en president som vil endre kursen skuta USA har mot sitt isfjell. Fru Hillary er en sterk kandidat til stillingen, men dessverre ikke det grann bedre enn Obama.

  • Braut og Fugelsteg. Det lukter Fuglebraut av Godtfred lang vei. Disse to ikketroende nett-trolla er tydeligvis opptatt av å spre sitt dystre mørke både på himmelbloggen, her og på den falske smyrnabloggen. Trist at ikke politiet slår kloa i disse to som stadig skriver dumme innlegg på den ekle smyrnabloggen. De er så lett gjenkjennelige at det bare er latterlig. Ha Ha

Det er stengt for kommentarer.