Profeti? This March, Mexico Will Be Shaken Violently, After Turkey And Syria!!!

Mexico vil bli rammet av en kraftig rystelse (jordskjelv) slik Tyrkia og Syria nylig ble rammet. Flere tegn tyder på at Mexico står foran en kraftig rystelse. Dette dersom personene bak YouTube kanalen Christian Gospel Message har rett. Døde fugler som faller fra himmelen og fisk som dør, kan være et tegn på at noe vil skje.

 

7 tanker om “Profeti? This March, Mexico Will Be Shaken Violently, After Turkey And Syria!!!

 1. Profeti?
  Er nok mere ønsketenkning
  Som vi ha sett i de siste årene er det fryktelig vanskelig å spå fremtiden!!

  • Jeg tenker at det verken er profeti eller ønsketenkning.
   Men målet er oppmerksomhet, sensasjon, penger og skremsler. Og med god hjelp fra Søkelys får de videreformidlet skremslene sine.
   “mange svarte fugler” (for de må selvfølgelig være svarte), “kan det være …?” eller “kan det være noe annet…?”
   Hadde vi vært i vikingtiden nå ville Tor og Odin dukket opp i videoen. Så tøvete er videoen.

   Mexico ligger, dessverre for Mexico, i skjæringen mellom tre tektoniske plater. De har jordskjelv hele tiden. Og noen ganger veldig kraftige og ødeleggende jordskjelv.
   De siste skjelvene var styrke 4,5 den 05.mars, styrke 4,3 den 3.mars, styrke 4,6 og styrke 5,7 den 2.mars. etc etc. Jordskjelvet i Tyrkia i februar var på 7,8

   Her er et (nesten) live jordskjelvkart:
   https://earthquake.usgs.gov/earthquakes/map/?currentFeatureId=ci40421656&extent=-19.14517,-154.6875&extent=50.34546,-14.0625&listOnlyShown=true

 2. Faktabasert forskning har lært oss uendelig mye mer om virkeligheten enn eldgamle myter. Vitenskapen har dessuten lært oss å beregne sannsynligheter og forutsi funn og fenomener i naturen mye bedre enn det trollmenn og teologer kan.

  Det er uendelig mye vi ikke vet, og kanskje aldri vil få vite det. Selvfølgelig. Gjetninger og tipping kan treffe blink, men psykologien har vist oss hvor lett det er å lure seg selv og se meningsfulle mønster og sammenhenger i tilfeldigheter.

  «Stormannsgale endetidsprofeter og svovelpredikanter spår, vitenskap og fornuft rår.»

 3. Full støtte til Visjon Norge. Er lei disse vantro tapere som bruker livet sitt i fordømmelsens tjeneste. Justin Peter har funnet en pengemaskin i å være kjetterjeger som gjør alt annet enn hva Jesus har kalt sin menighet til å gjøre.
  Forkynne evangeliet og advare om den kommende dom.

  • Forkynne evangeliet eller forkynne evangeliet PLUSS velstandsevangeliet?
   (penge og helbredelsesevangeliet -at bare gi nok, så vil du ha god økonomi, og tror nok, så VIL du bli helbredet. SÅ inn for dine barns frelse. SÅ inn for din helbredelse. Og få gjerne en falsk velstandsprofeti profetert over deg, så går det deg godt)

   Minner deg om at det skal holde med en tro som et sennepsfrø…
   Barn har MYE mer enn det. (Mange voksne også) Si noe til barna, og de tror det. Så merkelig da at de ikke blir helbredet…🤔 De som prediker dette burde absolutt vært inne på Rikshospitalet barneavdeling. Barna skulle i følge velstandsevangeliet blitt helbredet alle sammen.

   Nei, inn i Ordet og ned på jorda må vi ALLE sammen. Det er HER du er nå. I himmelen blir alt godt Geir. Her nede slipper Han meg allikevel ikke et sekund, så lenge jeg holder meg til Ham. Og mirakler, ja, det kan Han også gjøre👍 For Gud er alt mulig.

 4. Tror nok jeg hadde vært mer opptatt av profetien – om det gjaldt Norge. Så for kristne i Mexico – så er det nok viktig å prøve den ut – og søke Herren om det.

  Husk at en profeti er ikke alltid bare en forutsigelser – det er også ett spørsmål til menigheten – vil dere forandre det? Mange profetier skjer ikke – som eks. ved Jonas forkynnelse fra 40 dagers til dommen – utsatt til 150 år ved omvendelse. Samme med Lebesbymannens om Russerne som kom i 1953 – men i rundt 1950 kom boken ut “Dom over Sverige” – hvor den bla. avslørte hemmelige steder for svensk militære, som gjorde at selv de tok den på alvor.

  På den tiden – kastet brødre og søstre seg på knærne i Norden – og ba Gud om nåde. Bønnene inntraff – og Josef Stalin døde i 1953. Jeg leste for mange år siden en historie bok – hvor det sto at Stalin hadde planer om 3 verdenskrig – og ønsker å bruke jødene som ett gissel, for å hisse på seg USA. Så dommen fra Lebesbymannen – er utsatt til vår tid – nå som synden har nådd helt nye høyder – som teks. Pride og Woke.

  Så om disse i Mexico – om det er en våken menighet – så er Ordet kanskje til dem – om da ikke syndens mål er fullt – sånn at vreden må komme – ellers kan Gud utsette det. Han ønsker å utsette det – om det finnes en mulighet – om noen ber Ham om det:

  “Jeg lette blant dem etter en mann som ville mure opp en mur og stille seg i gapet for mitt åsyn til vern for landet, så jeg ikke skulle ødelegge det. Men jeg fant ingen.

  Så utøser jeg da min vrede over dem. Ved min harmes ild gjør jeg ende på dem. Deres gjerninger lar jeg komme over deres eget hode, sier Herren Herren.”
  Esek 22:30-31

  Alle nasjoner er skyldige – men Gud handler med sitt folk – om de hører Hans røst! Og om folket går inn i ydmyke bønner og omvendelse – så de kan redde sin nasjon.

  1
  2

Det er stengt for kommentarer.