Profeti over Jan Hanvold: “Penger, penger, penger, mer penger, mer penger, mer penger, mer penger kommer inn i dine hender!”

Innlegg: Maldonado profeterer over Jan Hanvold 21.04.15:

2015-morePastor Jan! Guds ånd sier: “Sønn! Jeg tar vekk all bebreidelse fra fortiden. I mine øyne og i mitt sinn eksisterer det ikke lenger. Jeg tar bort enhver bebreidelse. Jeg kalte deg inn i denne nasjonen for å være en pioneer. Jeg kalte deg til denne nasjonen for å gjøre ting som aldri har blitt gjort før”. Herren sa at forfølgelsen har vært stor, men se dette, se dette! I de neste 5 kommende år vil du gjøre mer enn de resterende årene av ditt liv. Herren sa: “Vær klar! Jeg åpner dører for deg til regjeringen. Vær klar for å sitte ned ved et bord. Folk i regjeringen vil ringe deg, vil ringe deg”,” sier den falske velstandsprofeten i sine spådom over Jan Hanvold

pengerHerren sa: “Min nåde er over deg og jeg forløser mer byrde for denne nasjonen. Jeg har brukt TV til å bringe vekkelse til denne nasjonen”. Herren sier: “Vær klar! Vær klar! Penger, penger, penger, mer penger, mer penger, mer penger, mer penger kommer inn i dine hender. Ikke vær redd for å gå til mitt folk og spørre etter penger, fordi Herren sier: Jeg skal velsigne mitt folk og jeg skal velsigne din tjeneste. Vær klar!,” -slår profeten fast i sitt profetord til den kontroversielle lederen av TV Visjon Norge.

“Det finnes enda 3 fjell å erobre. Det finnes enda 3 fjell som må erobres. Du drar ikke hanvold-tar-imothjem, fordi det gjenstår 3 fjell som skal erobres. Og flere år gjenstår. Vær klar! Vær klar! Vær klar! Jeg styrker din kropp. Jeg bringer styrke til kroppen din og du vil se, sa Herren, at jeg kalte deg i dag for å bringe enhet blant mine ledere. Du skal bringe dem sammen, du skal bringe dem sammen. Jeg forløser nåde over deg, for å bringe dem sammen, til å velsigne denne nasjonen”. Herren sier: “Sønn! sønn! Til og med jeg vil besøke deg og snakke med deg de neste 5 årene”. Far, i Jesu navn forløser jeg en ny salvelse. Jeg forløser pioneer salvelsen. Løft dine hender. Far, en ny ild, en ny ild, en ny ild, en ny ild!” roper apostelen i det han blåser på Hanvold som straks faller bakover og ligger strak ut på gulvet. (foto)  -“Ta den! Ta den! Ta den! Ta den!,” roper apostelen mens Hanvold selv ligger på gulvet og drømmer om å ta i mot penger, penger og mer penger.

Tekst og foto BE

3 tanker om “Profeti over Jan Hanvold: “Penger, penger, penger, mer penger, mer penger, mer penger, mer penger kommer inn i dine hender!”

  1. I gode gamle dager profeterte profetene om kommende dom, bortførelsen av hebreerne til Babel og om den kommende Messias Jesus. I NT kom det profeter fra Jerusalem til Antiokia. “En av dem, som hette Agabus, stod fram og varslet ved Ånden at en stor hungersnød skulle ramme hele verden. Det var den som kom under keiser Claudius.” Apgj 11,27 [Claudius: romersk keiser i tiden 41–54 e. Kr.]
    I vår tid har de sanne profeter fremsagt profetord som samstemmer med hva Guds ord sier om de siste tider, men profetiene vi møter i Jan Hanvold regi er om penger, penger, penger og atter penger.

    Disse har gjort kristendommen til en parodi, en håpløs dyrkelse av materialisme, velstand og penger…mer penger og atter penger. Hvilken vits.

  2. Litt av en profeti.. Hanvold kommer vel til å drukne i penger nå.
    Trist at noen kristne i Norge biter på slikt tøv som presenteres på den kanalen.
    Jeg tror Visjon Norge og Hanvold snart står for fall.

Det er stengt for kommentarer.