Profeti om Donald Trump “Vil ha kamp og vansker i ti måneder for så å få suksess og fremskritt i tre år”

Jim Bakker og Ramiro Peña i samtale. Foto You Tube

Donald Trump har uten tvil vært mannen i medias søkelys etter at han ble valgt til president i fjor høst. Den ene skandalen har etterfulgt den andre, og beskyldninger om kontakt med Russland og at han skal ha forsøkt å få den tidligere FBI sjefen til å legge bort etterforskningen har haglet i massemedia. I løpet av de litt over fire månedene han har vært president har media nærmest daglig kunne varte opp med historier om skandaler og mulige mistenkelige forhold. “Donald Trump vil ha kamp og vanskeligheter og også krig internt i Det Hvite Hus i ti måneder for så og bli etterfulgt av tre år med stor suksess og fremskritt,” sier pastor  Ramiro Pena med henvisning til en sjokkerende profeti av Chuck Pierce som er en karismatisk profet

President Trump er en kristen, sier pastor

“Etter store vansker og prøvelser følger stor fremgang og seier,” er tanken i de profetiske ord fra Chuck Pierce, her gjengitt i samtalen mellom Jim Bakker og pastor Ramiro Peña. Hittil har de profetiske ord tydelig slått til da det stort sett ikke har vært annet enn bråk og problemer for den amerikanske presidenten. Spørsmålet er: Vil vanskene, mediakritikken og problemene for Donald Trump være et tilbakelagt stadium i desember eller januar 2018? Er dette de falske profetene som sitter i sine religiøse herskeposisjoner og som låner øret til falske profetiske ånder, -eller er disse genuine Herrens tjenere som virkelig lytter til hva Ånden sier til menighetene? Si gjerne din mening. Pastor Ramiro Peña hevder i samtalen under at Donald Trump er en kristen.. Mitt reaksjon på akkurat det er tja.

 

9 tanker om “Profeti om Donald Trump “Vil ha kamp og vansker i ti måneder for så å få suksess og fremskritt i tre år”

 1. Det går over all forventning i USA for tiden. President Donald Trump er den rette mann til rett tid. For en gang skyld leser jeg en profeti som virker sann. Trump vil gjøre USA bedre for den vanlige innbygger og det vil resultere i 4 nye år for han. Føler du også, at i det siste har det blitt lettere å puste?

  Når det gjelder valgene i Europa har det vel ikke gått helt som forventet. Men Gud har ingen hast, snart er sosialistenes tid forbi, og åket er borte…

  • Sitter og ser på senatshøringen av ex FBI-Director Comney, og kan tilfreds konstatere at Trumps dager er talte.
   Comney har gjennom en lang karriere vist et fremragende lederskap med en plettfri integritet og fremstår totalt sannferdig.
   Det samme kan man ikke si om sosiopaten og løgneren Trump!

   Trump er ferdig som ei sviske. Og nå har vi svaret på hvordan dette kunne skje: Putin valgte Trump til president, IKKE det amerikanske folket.
   Riksrett er før eller siden uunngåelig. Og det gjør ingenting, for Trump har vist at han er enda mer udugelig enn man kunne forvente.

  • Jeg har ingen tro på at Trumps dager er talte. Han sitter mest sannsynlig veldig trygt i Det Hvite Hus, og det hele er ord mot ord. https://www.youtube.com/watch?v=7i1_SoOhgTo

   Skal si du fabler. Comney er en forsmådd mann som neppe kan bevise det han sier. Å skrive ned en memo etter et møte er enkelt. Da kan man skrive det man ønsker, og slike memo behøver nødvendigvis ikke være sanne.
   Men herr Trump har ikkke akkurat taklet tingene som han burde. Tror du virkelig at Putin valgte Trump og ikke det amerikanske folk? Amerikanere er ikke så stakkarslige da Ansgar. Dette er bare en del av det politiske spillet som pågår.
   Jeg ser det som lite sannsynlig at republikanere som har flertall i begge hus, kommer til å støtte en sak mot Trump. I hvert fall ikke på basis av hva en forsmådd og bitter eks FBI sjef sier.
   Det endelige ordet er ikke sagt i denne saken og det du forespeiler er lang langt frem: https://www.youtube.com/watch?v=bYT1WjSHC9c

 2. Det er fantastisk med profetier som Herren sender til sine betrodde.
  I fjor høst kunne vi lese at russerne vill komme å ta Norge ved juletider, det var også en kar som sendte inn advarselsbrev til de store avisene her i landet!
  Når vi ser på toreblogg og z3 så er det ikke sikkert at vi overlever neste helg.
  Trump skulle ikke sitte lenge som president, obama skulle ta over etter kort tid, samt at han er iferd med å begå massemord og borgerkrig i usa, selvsagt er han antikrist, noe også Trump er ifølge flere andre profetier. Det skulle bli totalt kaos nå 1. Mai i amerika, med kolaps av det ene og det andre. Dessuten så kommer det også krig til Israel iløpet av året ifølge anerkjente profeter som har spådd riktig før.
  Er det virkelig Herren som står bak så mange motstridende profetier eller kan det tenkes at noen vil gjøre business?
  Den som lever får se. Med øket forurensing og noen flere milioner med mennesker som ikke får helsehjelp i usa blir nok alt bedre etterhvert.

  • Alle disse profetiske bomskudd som vi i dag ser, får meg til å tenke at vi står overfor en kombinasjon av flere ting. Noen mennesker drømmer ting og tolker drømmer som profeti fra Herren. Andre dikter nok ting for å være interessante og noen av dem som opererer på You Tube tjener penger på det hele ved reklame i videoene de presenterer. Jo flere seere, jo mer penger.
   Mitt råd er å forholde seg nøkterne til alle profetier som kommer og la dem ha underordnet betydning i forhold til de profetier vi finner i Bibelen.

 3. “Profetier” eller spådom om D. Trump er like pålitelige som røverhistoriene i Donald Duck

 4. Kanskje det er Daniels bok som er i ferd med å åpne seg. Å forstå profeti er ikke å se inn i fremtiden, men å forstå hva som skjer NÅR det skjer. Har vi en paralell med Nebukanesar å gjøre med? Ihvertfall er Trump (hans navn betyr . Donald=verdens hersker Trump= trumpet) en mann av gull. Det er et metall han har stor forkjærlighet for – og som han har dekorert tårn og interiør med. Nebukanesar er “hodet av gull”. Det som skjer i Nebukanesars drøm er at han er å ligne med et stort tre som fyller hele jorden og som fugler og dyr finner trygghet og ly under. Men så: idet han opphøyer seg lyder befalingen: Hugg treet ned, men la en stubb stå igjen – i lenker av jern og kobber. Så langt Daniel. Interessant å se sekvensen hos Paven – idet Paven overrekker Trump en gave; et kunstverk som forestiller et tre – utskåret i oliventre; hvoretter paven uttaler: Jeg håper at du Trump vil være det TREET som bringer fred. (Finnes opptak på Youtube).

 5. Alle type profetier er god gammel okkultisme da Jesus selv sa at kun hans far visste dag og time.
  Om man spår endetid i kaffegrut eller på TV er dette likevel okkultisme og lefling med onde krefter.

Det er stengt for kommentarer.