Profeti: Hevder Donald Trump er utvalgt av Gud til å bli USAs neste president

En pensjonert brannmann vekker nå oppsikt med å hevde at Gud allerede i 2011 viste donald-trumphan i en visjon at Donald Trump kommer til å bli president i USA. Den tidligere brannmannen Mark Taylor stod 18 april frem på Rick Wiles “True News” og delte der sin angivelige visjon som i korthet går ut på at Gud har utvalgt Donald Trump til å bli USAs neste president slik han har utvalgt Benjamin Netanyahu til å være statsminister i Israel under disse krisetider. I følge den pensjonerte brannmannen har Gud utvalgt Donald Trump for å gjenerobre USAs tapte ære, gjøre USA stort og respektert igjen og for å gjøre USA om til den sterkeste og mest fremgangsrike nasjonen i hele verden. Under Trumps ledelse vil dollaren som nå er svekket bli historisk sterk, heter det i “Mark Taylors visjon” -som er den siste i rekken av spådommer om hvem som vil bli USAs neste president.

I følge visjonen som ble delt på Rick Wiles show på True News blir det hevdet følgene: “Guds Ånd sier: Jeg har utvalgt denne mannen, Donald Trump, for en slik tid som nå. For som Benjamin Netanyahu er for Israel, slik skal denne mannen bli for Amerikas donald-trumphForente Stater. For jeg vil bruke denne mannen for å bringe ære, respekt og gjenopprettelse for Amerika. Amerika vil igjen bli respektert som den mektigste og mest fremgangsrike nasjonen på jorden. (sammen med Israel) “Dollaren vil bli sterkere enn den noen gang har vært i USA historie, og vil igjen bli den valuta som andre pengeenheter blir målt mot. Guds Ånd sier videre: Fienden vil skjelve og riste av redsel for denne mannen jeg har salvet. De vil endog riste og skjelve når han annonserer at han vil stille til valg. Det vil være som om et skudd som høres i hele verden. Fiende vil si hva skal vi gjøre nå? Denne mannen kjenner alle våre triks og svindel. Vi har robbet Amerika gjennom flere tiår. Hva skal vi gjøre for å stanse denne?

Og Ånden sier angivelig videre: “Ha! Ingen skal stoppe dette som jeg har startet. For fiendene har stjålet fra Amerika gjennom flere tiår og det skal det bli en slutt på. For jeg vil bruke denne mannen til å høste avlingene som USA har sådd, og som fienden har plyndret og stjålet, og dette skal bli gitt tilbake sjufoldig til USA. Fienden vil si Israel, Israel, Hva med Israel. For Israel vil bli beskyttet igjen av Amerika. Ånden sier JA, Amerika vil igjen stå hånd i hånd med Israel, og disse to skal være som en. For båndene mellom Israel og Amerika vil bli sterkere enn noen gang, og Israel vil blomstre som aldri før. For Guds Ånd sier: “Jeg vil beskytte Amerika og Israel, for dette, den neste presidenten vil bli en mann som står for sine ord. Når han taler vil verden lytte og forstå at det er noe større i ham enn alle de andre presidentene før ham. Dette er en ordholden mann og Amerika vil vite det og fienden vil frykte det, for denne mannen vil være uten frykt. “Ånden sier;  når den finansielle høsten begynner vil det også skje ørnåndelig for Amerika. For Ånden sier: I dette neste valget  (2016) vil de bruke milliarder for å hindre at denne mannen blir president, men det vil være som å skylle deres penger ned i toalettet. La de kaste bort deres penger, for de kommer fra og er blitt brukt av onde krefter i arbeid. Men de vil ikke ha suksess, for i neste valget vil det bli ren plankekjøring for Mannen jeg har utvalgt. De (fienden) vil si ting om denne mannen, men det vil ikke affektere ham, og det de sier skal prelle av ham som vann på gåsa, for som fjæra til en gås beskytter den, slik skal mine fjær beskytte den neste presidenten. Selv mainstream media vil bli betatt av denne mannen og de evner jeg har gitt ham, og de vil også begynne å bli enig med ham, sier Guds Ånd,” i følge visjonen til den pensjonerte brannmannen. Hele samtalen fra True-News mellom Rick Wiles og den pensjonerte brannmannen kan høres i denne litt over en timelange samtalen. Lytt til hele samtalen fra denne linken

https://www.youtube.com/watch?v=S1rDHKTj-LI

.Motstridene profetier

I forkant av årets presidentvalg har det vært en rekke motstridende “så sier Herren” og mens den brannmannen hevder at Guds Ånd har fortalt ham at Donald Trump vil bli USAs neste president, hevder Brian Carn, en profetisk røst som er opplært av Benny Hinn at Trumps rolle i kampen om å bli president gradvis vil dimmes ned,  (fra omkring rundt 19,00 og utover)  (i videoen nevner han at en kjent person vil dø Prince?) og til dem av mine predikant-kolleger som tror at Donald Trump blir president, vil jeg si, det hillary-profetiblir han ikke. Andre profetiske røster har hevdet at Barack Obama vil komme til å finne på et sprell som gjør at valget blir kansellert og at han selv vil fortsette en tredje periode. En annen profetisk røst hevder at Hillary Clinton vil bli valgets vinner for det har Gud bestemt. Kvinnen under profeterer det vil bli Hillary Clinton som ender opp som USAs neste president. https://www.youtube.com/watch?v=xf_reOAtvEQ  Og helt til sist har vi Torstein Langesæters spådom om George Walker Bush vil dukke opp igjen for en tredje periode. Dermed er forvirringen komplett og vi andre som er litt mer reservert overfor slike “spådommer” får bare lene oss tilbake å vente og samtidig kanskje be en stille bønn til Gud: La din vilje skje på jorden som i himmelen. Amen

25 tanker om “Profeti: Hevder Donald Trump er utvalgt av Gud til å bli USAs neste president

 1. Denne profetien av den pensjonerte brannmannen, Mark Taylor, er nok riktig. Undertegnede, som er en pensjonert bussjåfør, kjenner også i sin ånd at Donald Trump blir USA sin neste president!
  Dette vil blant annet resultere i at USA vil bli mer isolert ovenfor omverdenen. Landet vil ta hjem mesteparten av militæret sitt i Europa, og da må nok vi klare oss selv. Det skal gå greit det, da høyresiden i europeisk politikk vil bli valgt inn i parlamentene.
  Dette er gode nyheter for meg, og heldigvis så er det Gud som styrer dette.

  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • “Dette er gode nyheter for meg”. Og her kommer “frp-egoisten” frem!
   Anders Helge Myhren er uttalt kristne og frp-tilhenger og kan ikke på noen som helst slag måte tas på alvor. Dessuten er han en av tre tilhengere av den straffedømte internett-terroristen og Breivik-sympatisøren, Jan Kåre Christensen.
   Disse to forhold gir ham null troverdighet i politiske, økonomiske og religiøse spørsmål!

   Vil anbefale Myhren å finne seg et forum for utveksling av strikkeoppskrifter og matblogger, der han muligens på sikt kan opparbeide seg litt troverdighet?

  • Anders Myhren er som alle andre hjertelig velkommen til å dele sine synspunkter her.
   Uansett om han er Frp tilhenger eller ikke. Jeg har ikke sett at han har forsvart Anders B Breivik, og jeg tror ikke Myhren på noen måte syntes det var greit at denne terroristen fløy rundt med bomber og automatiske skytevåpen og plaffet ned mennesker.
   Politisk og religiøs uenighet skal utkjempes med ord og ikke med vold og jeg regner med at dette synet er noe Anders Helge deler.
   Når det gjelder selve profetien er jeg avventende og vi får se. Saken var verd et oppslag på True News og i Charisma News og dermed også her. Dog la jeg her inn at andre har profetert motsatt og annerledes. Brian Carn har så langt hatt rett i at valgkampen har vært kaotisk -men det er også alt. Uansett vil jeg be alle parter besinne seg når det gjelder å kjefte ut folk. Prøve å diskutere sak.
   Jeg vet ikke om Myhren har sammenfattende synspunkter med Christensen som jeg mener fører en krig mot Torp på kjødelig vis. Paulus skrev at “vi har ikke kamp mot kjøtt og blod” og her oppfører Jan Kåre Christensen seg svært kjødelig. Det trigger Christensen når vi slår fast at han hater Torp og det er faktisk sant. Hvert fiber og celle i JKC skriker av hat mot Torp, og dersom du har noe vondt å si om Jan Aage Torp får du spalteplass med en gang.

 2. antagelig er de fleste “profetier” på/fra Youtube tull og vas. Kan leses og glemmes med en gang

 3. Menneske SPÅR (som vi ser her) – men GUD RÅ’R..
  Det interessante med brannmannens ord er at han har “sett” det flere år FØR valgprosessen startet. DET gjør han en smule mer troverdig enn andre.
  Brian Carn tror jeg ikke ETT eneste ord som går ut av hans munn. Han blir bare brukt av Benny Hinn for å få inn PENGER. Bare TULL.
  Og charlatanen Kenneth Copeland som først påsto det ene og så det andre som Gud liksom skulle ha sagt – har landet på at Gud har “utvalgt og salvet” TED CRUZ! Er det MULIG? TED Cruz er frimurer. Det har jeg lest OG hørt og SETT på nett. Kaller seg kristen og er frimurer…; LYING TED! Det setter Copeland i samme lys. Ingen kan tjene to herrer . DET sier Guds Ord TYDELIG og mange ganger. Den endelige nominasjonen vil da også avsløre en rekke falske profetrøster som det vrimler av vi vår tid.
  Jeg vil ikke påstå at Herren har sagt meg noenting i denne saken men ETT er sikkert, at jeg har en indre overbevisning om at Trump vil være det beste for Amerika i en tid som denne. Det er vel derfor hele helvete har reist seg imot han. Tyven er jo kjent for å stjele , myrde og ødelegge (Joh.8).. Og når det gjelder Cruz så blir jeg faktisk uvel bare jeg ser han.. Clinton vil i verste fall bli en katastrofe.
  Er man født på nytt som kristen og har Guds Hellige Ånd på innsiden så vil nok de fleste føle på det som er sant og rett og vi trenger ikke spåmenn som misbruker vår Guds Navn og sier at “herren har sagt” ditt og datt..

 4. Det er umulig å vite hvem som vinner presidentvalget, men når flesteparten av mennesker og politikere rundt deg både hjemme på jobb og ellers rundt omkring i verden spyr ut sitt hat mot Trump, tenker jeg at dette er rette mannen som vinner valget. Flertallet har stort sett alltid feil i de fleste saker. Når majoriteten rundt deg applauderer noe eller forakter noe har tar de som oftest feil når historien en dag skal fortelles.

 5. Ærlig talt ; en som kaller seg kristen, mener at frp er et bra parti, sympatiserer med JKC og mener at Trump vil kunne bli en god president, må med all mulig respekt å melde; settes på plass!

  Dersom Myhren virkelig er tilregnelig(noe jeg betviler), må han fremover legge større vekt på ytringsansvar enn på ytringsfrihet!!!

 6. Viggo Skjold Hansen og Godfred Lund, er det deres egentlige navn? Jeg husker for noen år tilbake, det gikk en dansk serie på TV, som het “Matador.” Der var det 2 like navn som dette.
  Jeg er bare litt nysgjerrig…
  Ellers takk for kommentarer fra venstresiden, fra Rødt til SV…Men denne siden er og blir smalsporet…Ikke så mye å bry seg om akkkurat…
  For å si det slik:”Dere har hatt deres tid, nå er det fornuften som råder!” Følg foreksempel med på Fremskrittspartiets landsmøte denne helgen. Men denne politikken er bare begynnelsen, vi må nok enda lenger ut på høyresiden i politikken. Men det er en god begynnelse! Men som vanlig må vi nok vente på at Tyskland, Frankrike, England og USA (Trump) lager vei i vellingen…

  • Jeg har aldri stemt Rødt, Sv eller AP. Du forstår ikke engang forskjellen på Republikanerne og FRP! Førstnevnte er konservativ mens FRP er liberale, og vingler mellom høyre og venstresiden som en full sjømann!

   Men; nytteløst å diskutere med deg, da du umulig kan være ved dine fulle fem; kalle seg kristen og i samme åndedrag støtte egoist og kynistpartiet FRP, D Trump og JKC. For en samrøre av ONDSKAP:-(

 7. Hvis Trump blir president, noe jeg ikke tror, vil tilhengerne etter hvert bli svært skuffet. Ingen vil raskt greie å ordne opp i det økonomiske kaoset i USA, og iallefall ikke med Trumps enkle retorikk. Dessuten kreves det samarbeidsevner i embetet, noe jeg er usikker på om Trump I det hele tatt har. Trump har ingen forutsetninger for å være president, han mangler også selvinnsikt.

  Nei, jeg stemmer for George Bush. Ha, ha.

  • Det er en viss Torstein Langesæter som mener George Bush kommer tilbake som president. Han er Antikrist som vil starte tredje verdenskrig.

  • Preident: hvor har du hentet din info fra? Siden du mener å ha slik innsikt? Må være de grunne norske sosialistiske globalistiske medier.

  • Enkelt, Eva. Jeg har rett og slett lyttet til det Trump selv sier. Du finner mye på youtube. Han minner om en viss mann med et grandiost ego som mangler mentale sperrer. Råder deg til å se litt på historien hans for her er det mye som ikke henger på greip.

 8. Kan det hostes frem en jodlende gravemaskinfører som også har president profetier?

 9. Det ble litt mye Myhren her. Til saken; Trump blir uansett aldri president. Dersom han ikke får de nødvendige delegatene før landsmøtet, vil han aldri bli nominert. Dette av den meget, meget enkle årsak at mannen er gal, en klovn og fullstendig uegnet til å være president i Amerika.
  Dersom han mot formodning skulle bli nominert, vil han ikke ha en sjanse mot Clinton. Hun er en meget dyktig politiker og vil bli en svært dyktig president(selv om jeg ikke er enig i alt hun står for).
  PS! Myhren; dersom du vil, kan du jo flytte til Trumps Amerika. Jeg kan love deg at du må ha mye oppsparte midler med deg. Bare helseforsikring for en mann i din alder, vil ligge på ca $30.000 pr år. Da er din minstepensjon oppbrukt, kun på helseforsikring:-)
  Men, til gjengjeld så får du lov til å bære våpen, og kjøpe billig bensin og brennevin:-)

 10. Er innom og ser kva Søkelys skriv med jamne mellomrom.
  Eg har som sagt sitert denne profetien utallige gonger.

  http://dreamingofmoshiach.blogspot.no/2008/01/president-bushpresident-gog.html

  “In total, President Gog Bush will visit Israel 3 times. But between his second and third visit, something* will occur that will cause the USA elections to be cancelled and President Bush will remain the president.

  (It is interesting to note that the name Bush בוש read in reverse is Shuv שוב – RETURN.)

  When President Bush will return to Israel for the THIRD time, it will not be as the PREVIOUS PRESIDENT of the USA, but rather the whole world will know that he is HaShem’s elected PRESIDENT GOG.”
  ————–
  GOG eller GeOrGe skal etter profetien returnera til makta til alle si overrasking.

  Grunnen til at det skjer er at Iran bombar USA og valet i USA vert kansellert.

  I 2008 vart eg veldig fasinert av det som skjedde andre gong George Bush besøkte Israel.

  Jorda revna bokstavleg talt i Kina.
  https://www.youtube.com/watch?v=78h-BpSkk1w

  “The mountains will move and hills will shake, But My lovingkindness will not be removed from you, And My covenant of peace will not be shaken”

  Det er Israel og Herren Gud det heile handlar om.

  Om det skjer ved valet i november 2016 får me snart svar på.

  • Hvordan i all verden skal Bush kunne bli president? Ser du ikke at det du begrunner det med er en falsk profeti?
   Mest sannsynlig blir Clinton den neste presidenten. Glem Bush, Langesæter!

 11. Glem Bush, Langesæter!
  —————
  Som beskrive i lang tid har eg knytta opp dette med profetien om Bush til orda i Johannes Op.

  “Dyret (ANTIKRIST) du såg, det var, men er ikkje, og det skal koma opp frå avgrunnen og gå sin undergang i møte. Og dei som bur på jorda, og som ikkje har fått namnet sitt skrive i livsens bok frå verda vart grunnlagd, dei skal UNDRA SEG når dei ser dyret som var, men ikkje er, og endå skal koma (ATTENDE). 9 Her trengst det vit og visdom.
  Dei sju hovuda er sju fjell, og på dei sit kvinna. Dei er òg sju kongar: 10 Fem av dei er falne, éin er no, og éin er enno ikkje komen, og når han kjem, skal han bli verande berre ei lita stund. 11 Dyret som var, men ikkje er, det er sjølv den åttande, men like fullt ein av dei sju og går sin undergang i møte”.

  Om me kan stola på Joh.Op. så er Dyret nummer 8 i denne rekkja av styrande. Samtidig er Antikrist ein av dei 7 .

  http://www.antipasministries.com/html/file0000397.htm

  Om ikkje George Bush returnerer til makta så kan Johannes Op. ikkje oppfyllast i det heile.
  Donald Trump er ikkje ein av dei 7 som kjem tilbake.
  Bill Clinton er faktisk den einaste som i tillegg til Bush kunne ha oppfyllt det.
  Me er berre nokre få månader unna valet.
  Året 5777 startar etter jødisk tidsreking startar i oktober.

  5777 GRIMO var adressa mi heilt til eg flytta til 5781 LOFTHUS .

  Dei 6000 åra sluttar år 2028.

  http://water.cephas-news.com/bible_believers_6000_years.html

  Eg reknar med at pakta mellom Antikrist og Israel vert inngått år 2021 (5781 jødisk tid) og at dei siste 7 åra startar då.

  http://www.richardhyland.net/wpimages/wpfd8fbbbc_06.png

  • Som det står skrevet” til mann og kvinne har jeg skapt dem, og de to skal være ett(1)”
   (Bill Clinton- Hillary Clinton). Nå kan det bli (Hillary Clinton- Bill Clinton.) Clinton er gift og de er ett,1. Det er sammen om presidentembedet. Her kommer Clinton tilbake en andre periode. Det er Clinton som er Antikrist ikke Bush.

 12. Det er Clinton som er Antikrist ikke Bush.
  —————
  Reint logisk burde Trump eller Hillary vera president.
  Det kan vera at Johannes Åp. berre er ei oppdikta bok og at det ikkje er noko meining i det.

  Skulle derimot boka vera Jesu ord, så må nødvendig ein av dei 7 returnera.Bill Clinton har vore president og ei tolkning kunne sjølvsagt vera at fru Clinton kjem, men Åp. seier at heile jorda UNDRA seg når dyret som hadde styrt før returnerte (KOMA ATTENDE).
  Folk vil verta FORUNDRA. Få vil vel undra seg om TRUMP eller CLINTON vert president. Det vil vera heilt normalt.

  “When President Bush will return to Israel for the THIRD time, it will not be as the PREVIOUS PRESIDENT of the USA, but rather the whole world will know that he is HaShem’s elected PRESIDENT GOG.”

  GOG eller George som det uttalast er omtala tydeleg i Esekiel 38/39.

  Han er personen som inngår denne falske fredspakta med Israel.
  “Covenant with death and hell”

  “Because ye have said, We have made a covenant with death, and with hell are we at agreement;.. Because ye have said, We have made a covenant with death, and with hell are we at agreement; ” Esaias 28

 13. Uansett resultat, så er det ikke presidenten som sitter med hele makten. Presidenten blir styrt av et system som har vart i flere generasjoner. Presidentens makt alene er begrenset. Men for den utenforstående så vil de ha en leder som får samfunnet på føttene igjen. Jeg selv tror vi vil få oss en del overraskelser fram mot valget. Som kan påvirke valget. Det er mange ting i usa som er fargelagt til å se bra ut. Men dette vil komme fram i lyset og det vil påvirke valget. Om det blir forandring. Så håper jeg på Sanders

 14. Men nå står det noe i skriften om at Gud innsetter konger og Gud avsetter konger.
  Mennesker spår, men Gud rår.

Det er stengt for kommentarer.