Profeti: Har tegnet på en tredje styggedom manifestert seg Amerika?

avguden-kaliStadig flere tegn på at Amerika er en nasjon på vei mot dommens mørke manifesterer seg nå i den nasjonen som mange tidligere så som et lys for nasjonene og som ble et hjemland for tusener på tusener av kristne som rømte fra forfølgelse i sine hjemland. I dag, i 2015 er det stadig flere tegn på opprør og frafall fra Gud som åpenbarer seg i Amerika. Igjen og igjen og igjen ser vi USA kopierer syndene til det gammeltestamentlige Israel, synder og frafall som skulle føre til nasjonens undergang i 721 og 587 før Kristus. En av de siste hendelser som indikerer USAs bortgang fra Gud var da den indiske dødsguden Kali tronet fra Empire State Building, som et bad omen om hva som kommer. Sjekk ut hva den bibeltro kristne forkynneren Jonathan Cahn har å si om USAs voldsomme frafall. Hva hadde skjedd om man hadde latt et bilde av Jesus lyse opp New York i stedet for denne mørkets avgud? -Det hadde blitt et anskrik i protest av folk som følte seg forulempet..

https://www.youtube.com/watch?v=7t542lx7J28

Én tanke om “Profeti: Har tegnet på en tredje styggedom manifestert seg Amerika?

 1. Gudinnen Mother Kali er kona til Lord Shiva i hinduismen.
  Både Kali og Shiva kan vi se avbildet med en trident, som er deres våpen

  “TRIDENT JUNCTURE 2015 WARNING: Occult Symbols and the Coming of the New Race ”
  https://www.youtube.com/watch?v=GXuVC1lpL9o

  Noe er på gang og Nato samler sine styrker globalt og paven har hatt besøk av utenomjordeiske vesener.

  “Pope Francis Warns of “Hellfire From Above” Ahead of U.S. Visit”

  “On Tuesday morning NATO Secretary-General Jens Stoltenberg confirmed that he has made arrangements to attend the General Assembly. “I spoke with the Holy See and [UN] Secretary-General Ban Ki-moon via video conference Sunday evening,” Stoltenberg told the Associated Press. “NATO is working closely with our counterparts around the globe to explore every viable recourse available.”
  http://realnewsrightnow.com/2015/09/pope-francis-warns-of-hellfire-from-above-ahead-of-u-s-visit/

  Er det denne “Trident missili” paven advarer om?

  “While they call the missile “unarmed,” they fail to mention that the Trident missile normally carries a thermonuclear warhead.”

  http://www.naturalnews.com/051884_Trident_missile_launch_covert_war_with_China_first_strike_on_America.html

Det er stengt for kommentarer.