Profetene kjemper mot Demokratenes tyveri av presidentvalget

President Trump og Trump tilhengerne fortsetter å gjenta at Demokratene har stjålet valget gjennom fusk og fanteri. De kristne profetene som har spådd valgseier for Trump har ingen planer om å oppgi det de oppfatter som en åndelig krig mellom Guds makt og djevelens makt. Pastor Steve Cioccolanti trekker parallellene bakover til bibelhistorien og beretningen om hvordan Jesabel og Akab jukset til seg Nabot vingård med svik. (1.Kong 21) “Just as Jezebel stole Naboth’s garden, so too the modern Jezebel is stealing the election. Jezebel will be thrown out the window and dogs will eat her,” skriver Cioccolanti i en tweets.

Krigen om valget fortsetter og både Cioccolanti og Mark Taylor forsøker så godt de kan å holde motet oppe blant sine tilhengere. De begge har skrevet bøker hvor Donald Trumps andre presidentperiode ligger som grunnlag for oppfyllelsen av andre del av deres profetiske ord. Nemlig å avdekke den korrupsjon som har preget Demokratene og sumpen og bringe rettferdighet tilbake i det amerikanske samfunnet. “Hvis Gud ikke har en plan med Donald Trump, hvorfor tillot Han da (høyesteretts-dommer) Ruth Ginsburg å dø den 18 september og gjøre Amy Barrett til den 103 høyesterettsdommer den 27 oktober, bare dager før presidentvalget, spør Cioccolanti som mener at dette er et setup. For Mark Taylor er presidentvalget egentlig kampen for Donald Trump også en kamp mot begge politiske leire i USA. “The Democrat party is corrupt and is dead! The Republican party is just as guilty as the Democrats just in different ways. This is why I have said we need a NEW party called the PATRIOT PARTY!,” twitrert Mark Taylor søndag. Over USA har det også denne helgen vært arrangert demonstrasjoner og markeringer mot lokale politiske ledere fra begge politiske partier -og flere tar nå til orde for å opprette et tredje parti, en tredje bølge for å bekjempe “sumpen” som har kontroll over både demokratene og det republikanske partiet.

9 tanker om “Profetene kjemper mot Demokratenes tyveri av presidentvalget

 1. Det er slik under TRUMP har folket mye overtatt den 4 statsmakt og ideen om informasjon….

  Vi er nå på vei ut av mass society og inn i network society.. dette akselerert veldig nå under Corona krisa i USA pga USA hoppet i praksis 10 år frem i tid i anvendelse av teknologi..

  TRUMP har samlet arbeideklassen til opposisjon mot den HERSKENDE ELITEN KLASSEN i USA som er OLIGARKIET….

  WeThePeople er network society…

  OLIGARKIET i USA brukte gammel media til å kunne stjele og drive sin kriminalitet i fred..Altså de ga folket blue pill under Georg Soros og co sin manipulasjon…

  Georg Soros er en satans god dirigent en SATANS dirigent..som holdt på å føre verden til HELVETE..

  TRUMP er en gudelig DIRIGENT..en GUDS DIRIGENT….
  Han har gitt store deler av USA sine innbyggere RED PILL..

  Media med den 4 statsmakt skulle være folket og den svake part sin beskytter, ikke beskytte eliten, ” de folkevalgte ” så de de kunne bli mer og mer kriminelle og korrupte slik at hele samfunnet RÅTNER….

  ELITEN i USA ble mer og mer en PERVERS GJENG….
  Lengre og lengre vekk fra USA sine over 200 millioner kristne og 70 millioner katolikker….

  3
  5
  • Dere finner alltid en jøde å skylde på. Det sies jo at følger du en konspirasjon lenge nok ender den alltid opp med at en jøde, eller jødene har skylda.

   Beskyldningene mot Soros er dypt antisemittiske.

   En annen sak er om du ser på talla så har Biden fått et overveldende flertall av stemmene i arbeiderklassen.

   Red pill??? Er det en referanse til actionfilmen Matrix? ??‍♂️

   Eneste måten man kan komme til din konklusjon er hvis man skiller ut alle ikke-hvite og alle kvinner fra arbeiderklassebegrepet.

   Men jeg er veldig nysgjerrig, hvordan definerer du eliten?

   Ellers ikke uenig i at USA styres av et oligarki som har kontroll over mesteparten av både det demokratiske og det republikanske partier. Men Trump er også styrt og delvis en liten del av dette oligarkiet. (Om enn ikke stor del, da han ikke er spesielt rik i denne sammenheng.)

   3
   2
 2. Gud går ikke tilbake på sitt Ord, eller en profeti. Biden har vunnet, ærlig og redelig. Men, selv om det skulle ha vært juks, ville jo Gud visst det, og ikke sagt til disse “profetene” at trump vil vinne. De kan ro så mye de vil, men de er falske profeter?

  9
  2
  • Det vil vise seg senest den 20 januar 2021.
   Mark Taylor og Steve Cioccolanti risikerer å komme svært dårlig ut av dette dersom tingene ikke går deres vei.
   I teorien kan disse to hevde at deres profeti blir oppfylt selv om Biden skulle bli president i januar -dersom Trump stiller til valg i 2024 og vinner da.

 3. Det er vel lite som taler for at Trump stiller som presidentkandidat i 2024. Men man kan aldri vite. Det er mye rart som rører seg i USA.

 4. Disse såkalte profetene burde holde kjeft
  De har ingen troverdighet, de tar feil gang på gang.
  Selv en mengde republikanere tar nå til orde og ber trump akseptere nederlaget
  Ingen valgfusk av betydning er avdekket, bare mindre feil som helt sikkert skjedde ved forrige valg også

  9
  2
 5. Trumps «alternative fakta» er skremmende. Forstår at de bitre og gamle klamrer seg til løgner og usannheter når den nyanserte virkeligheten blir for tøff og vanskelig. Særlig de religiøse har lang trening i å stole på fantasier som trøst i en krevende tilværelse.

  Men slipp taket i Trump. La store oransje ballong fare avsted i høstmørket.

  Trump tjener nok penger til ost på burgeren for å si det sånn. Han trenger ikke flere penger selv om han nå bygger merkevaren og satser på et medieimperium for sin enorme tilhengerskare. Hans forelskede og forheksede publikum blir som en sekulær menighet. Det er hatske tapere, sinte drømmere og forsmådde nostalgikere som han kan melke for penger slik Jan Hanvold, Kåre Smith, Benny Hinn og paven gjør.

  Kanskje grief nok å være kynisk forretningsmann og egoistisk kapitalist hvis man har en viss moralsk samvittighet. Men det er ikke greit med en realitystjerne og en maktpolitiker med asosial personlighetsforstyrrelse.

  Trump ønsker å tjene seg rik, og skaffe seg nye kvinner, på hat, bitterhet og å skape mest mulig lidelse, splittelse, misnøye, mistro. Trump selger falskt håp om voldelig revansje og samfunnsødeleggende revolusjon for de frustrerte masser av gammelpriviligerte og uopplyste.

  Dessverre er det sånn.

  6
  1
 6. Trump vil bare Make Trump Great Again and Even Greater. Og så vil han grab then by the pussy. Han sier og gjør hva som helst for å få det han vil ha. Om han ljuger, skifter mening, skifter tro i øyeblikket, motsier seg selv i samme setning, snyter, bryter regler, lurer, betaler mafiaadvokater og sexarbeidere til å utføre hans eget skitne arbeid, tviholder på løgner, gjentar falskt vitnesbyrd, skaper kaos og kamp og fortvilelse mellom folk, river ned og ødelegger det som angår andre mennesker, som angår anstendige slitere, er dette helt greit i hans øyne. Trump ser bare seg selv, og omgivelsene er private leketøy i hans barnslige naivitet.

  Trump er lykkelig og blid, og intelligent, som en solmodne appelsin bare han tjener penger til seg selv, får likes og kan ha sex med sånne som sin egen datter. Det har han selv sagt.

  Trump er falskhetens farao med innavl på selvdyrkelse. Forrykt og skamløs. Uten samvittighet.

  Trump har tilogmed flere ganger påstått at hans egen bok, som han ikke selv har lest, er mye bedre enn Bibelen. Hvordan kan kristne ka seg forføre av abortlureriet hans?

  Trump gir med den ene handa, med sin sukkersøte hatretorikk og kortsiktige tullepolitikk, men grafser i livet med den andre neven, på jakt etter penger og kjønn og seier på alle andres bekostning.

  7
  1
 7. Profeter ?
  De er bare noen skruppelløse mennesker som vet at det å lure kristne som Kjell Andersen og andre er lettere enn å stjele smukker fra spedbarn.
  For Kjell Andersen tror på alt så lenge det stemmer med hans forutinntatte meninger.
  Disse såkalte profetene kan dermed få seg en sosial status, leve som homoseksuelle eller skjule sin omfattende bruk av kvinnelige seksuelle partnere samt tjene gode penger. Det så lenge godtroende mennesker blir lurt opp i stry.
  Det er det disse profetene er og gjør. Det samt strø om seg med noen bibelsitater. Men det beviser ikke annet enn at de er svindlere og bedragere, alle som kaller seg profeter. Og det gjør de i konflikt med guds ord.

  Men så lenge det finnes mennesker som Kjell Andersen og Arnt, vil det alltid være profeter som lever av deres grenseløse naivitet og dumhet.

  Jeg kan i morgen sette meg opp som en profet og det vil ta Kjell Andersen mindre enn seks måneder til å utnevne meg som profet. Så langt ned vil jeg ikke synke. Men andre kan ta dette eksperimentet og pengene som følger med.

Det er stengt for kommentarer.