Profet spår fred mellom Iran og Israel -Ingen krig mellom Iran og Israel

Den afrikanske profeten Yamkela Joseph har sluppet en oppsiktsvekkende profeti som avdekker et brått dødsfall i den øverste iranske ledelse og at Guds kraft skal bryte gjennom i Iran. Resultatet vil bli fred mellom Israel og Iran. Ingen iranere vil krige mot Israel. En stor forandringer kommer i Iran og Gud vil opprette fred mellom Jerusalem og Iran. Den undertrykte kirke i Iran skal igjen kunne gå fritt i gatene i Iran. Den afrikanske profeten sier videre at han ser den høyeste leder i Iran dø brått. Muligens ett attentat, men det vil bli en mystisk død og etter at topplederen er død, skal Herren reise opp en annen leder i Iran som vil inngå fred med Israel.

Iran har vært en av de farligste fiender av Israel i mange tiår og dette fiendskapet har ført til mye død og smerte både blant iranere og i Israel. Israel har lenge anklaget Iran for å ville utvikle atomvåpen og Netanyahu har selv fremstått som garantist for at Iran skal stoppes. Profeten Yamkela Joseph la i dag, den første april 2023 ut en profeti hvor han profeterer og sier at Iran og Israel skal få fredlige relasjoner og at et brått dødsfall i Irans øverste ledelse vil gjøre at en ny iransk leder skal reises opp som vil søke fred med Israel.

7 tanker om “Profet spår fred mellom Iran og Israel -Ingen krig mellom Iran og Israel

 1. Denne “profeten” er en falsk profet og går i mot Ezekil kap 38,39

  3
  0
  • Den stemmer dårlig med Esekiel 38-39 hvor Persia er en del av Gog alliansen. Dersom det virkelig skulle bli fred mellom Israel og Iran vil dette måtte bli en midlertidig og kort fredsavtale som vil bli brutt under Gog krigen.

   1
   1
  • Det står om to Gog-kriger: en i Esekiel og en i Joh. Åpenbaring 20.8. Den i Joh.Åp. finner sted etter 1000-års riket. Men er den i Esekiel en annen Gog-krig som finner sted før 1000 års riket? Hvorfor? Kan noen forklare og vise ut fra skriften at dette er to forskjellige Gog-kriger?

   2
   2
  • Kanskje er det en aprilsnarr. Men kanskje er det noe i det?

   Det står jo om antikrist i bibelen, som først tilsynelatende kommer med fred. La oss anta at øverste religiøse leder i Iran plutselig dør, slik denne profeten mener. Så kommer en ny leder. Muslimene venter på at Imam Mahdi skal komme – la oss si det er han som står fram. Mahdi er frelseren muslimene venter på (les f.eks. her: https://en.wikipedia.org/wiki/Mahdi). Så muslimene får sin Mahdi og det er sannsynlig han i en periode da vil slutte fred med Israel. Dette vil ikke være en reell fred, men en skinnmanøver mens muslimer kan samles rundt han og ytterligere bygge seg opp militært. Slik taktikk er villedning av beste sort, innstiftet av profeten selv (her ikke profeten i videoen, men Islams profet Muhammad). Dette er nedfelt i koranen – prinsippet om villedning for å nå et høyere mål, som de kaller Taqiya – les mer her: https://en.wikipedia.org/wiki/Taqiya

   Så selv om profeten kan være falsk (nå snakker jeg igjen om han i videoen, Muhammad vet vi er falsk) så avventer jeg litt med å avvise han fullstendig. Men nå er ikke jeg noen ekspert på endetid av noe slag, så jeg kan selvfølgelig ta fullstendig feil – jeg har ingen profetiske gaver – men synes likevel tankerekken ovenfor er interessant å følge.

   2
   2
 2. Aprilspøk eller ikke: Der er befriende med konspiklovner og kokokristne som håper på fred.

  De hysteriske endetidsprofetene skriker vanligvis kun om krig og kriser, kaos og katastrofer. Selvforelskede svovelpredikanter lengter, higer, drømmer kun etter oppfyllelsen av Jehovas forutbestente historieplan. Forleste eskatologer og overtroiske følgere fryder seg over at oldtidens ørkengud skal voldta verden, skape uutholdelig lidelse og smerte, presse sitt følsomme skaperverk gjennom fortvilelse og falskt håp, før terrorguden til sist henretter oss alle (eller dømmer oss til milliarder av milliarder års uavbrutt pine) bortsett fra en ekstremistisk elite av selvgode rettroende og medløpere.

  Hvis Jehova er allmektig og allvitende, kan det vel knapt tenkes noe mer sadistisk enn fantasifortellingen om hans skjebnebestemte tortur av skaperverket?

  God påske!

  😘😘😘

  1
  4

Det er stengt for kommentarer.