Profet Mark Taylor i samtale i etterkant av at Joe Biden er utropt som “valgte president”

Mark Taylor har profetert at Trump ville vinne to perioder som president. Dette sammen med røster som Kim Clement som også rettelig profeterte at Trump ville vinne valget i 2016 og så få to perioder som president. I etterkant av gårsdagens nyheter fra media, snakker Taylor ut og maner kristenfolket til å være krigere, ikke gi opp, ikke la seg knuge ned av at alt tilsynelatende går i mot det han profeterte. Selv om Joe Biden, massemedia og venstresiden og den globale elite tilsynelatende har vunnet seier, er slaget ikke avgjort. Det er nå den virkelige krigen har begynt.

“Vi må ha tro, ikke frykt,” sier Taylor som tror det vil bli en kamp. Biden har falskelig påropt seg seier, sammen med Fox news som er en del av kuppet. I samtalen sier Taylor at Guds dom er begynt -med kirken og kristenheten og at denne tiden vil avsløre hvem som er Guds folk blant kirkene og hvem som ikke er det. Dette vil bare måtte spille seg ut, men en troende er ikke redd for å være en kriger i Guds rike,” sier Taylor i samtalen med Paul Oebel.  De begge slår fast at når dette får utspilt seg så vil Gud ha avslørt både falske medier, falske demokrater og falske pastorer og kirkeledere. Vi må stå gjennom stormen men det er enderesultatet som teller, sier de to profetiske røstene som sammenligner Rudy Giuliani med en pitbull. Skal vi tro Mark Taylor er Giuliani her for å beskytte presidenten og avdekke jukset som har pågått i mange år. Sjekk ut samtalen der Mark Taylor deler de profetiske ord han har fått i etterkant av 3 november. Seieren er vunnet i den åndelige verden -og dermed gjenstår det at den skal materialisere seg i den fysiske verden. Mye vil skje i ukene som kommer -dersom Mark Taylors mottatte profetiske ord er virkelig fra Herren.

https://www.youtube.com/watch?v=-SwU6kx5Md4&t=203s

3 tanker om “Profet Mark Taylor i samtale i etterkant av at Joe Biden er utropt som “valgte president”

 1. I dagens samfunn med demokrati hjelper det ikke å være profet!
  De tar feil gang på gang.
  Dette har vi sett en mengde gange i det siste.
  Det går klart frem av bibelen at myndighetene er innsatt av gud og at vi skal adlyde dem.
  Her er biden innsatt av gud til å lede usa.
  Donald trump er ikke lenger en mann gud vil ha til å styre i amerika!

  3
  3
  • Henrik. God morgen.
   Har du tatt deg tid til å sjekke ut videoen?
   Jeg tipper du ikke har sett den og lyttet til hva som blir sagt.
   Ta deg tid til å se gjennom og vurdere så innholdet.
   I Bibelen lot Davids sønn, Absalon seg utrope til hersker -og det ble offentlig proklamert at “Nå er Absalon blitt konge -men Herren hadde allerede utvalgt Salomo. Les 2 Samuelsbok kapittel 15..
   Jeg for min del har ikke profetert noe som helst om dette. Men Søkelys har omtalt dem som har profetert av Trump vil vinne valget -og jeg har støttet Trump på grunn av hva han har utrettet.
   Nå skal tingene utspille seg i rettsapparatet og intet er avgjort før endelig ord er sagt.
   Det kan være det kommer overraskelser..
   Nå har Søkelys omtalt et par ganger pastor Dana Coverstone`s angivelige profetiske drømmer.
   Nå er ikke jeg gått grundig inn i Coverstones drømmer men enkelte har sagt at det han gjengir må forståes som bilder og bli tolket.
   Jeg syntes noe av det som nå utspiller seg av hendelser rundt valget kan ligne på noe av det Coverstone snakker om.
   Men igjen. Jeg har aldri hatt nok tid til å forsøke å analysere det Coverstone forteller og gjengir om sine mulige profetiske drømmer. Muligens er det bare drømmer, men før jeg trekker endelige konklusjoner velger jeg å være avventende og la tingene spille seg ut.

   7
   1
 2. De fleste profetier er falske og det viser også empiri. Når hendelser angivelig skal skje, så skjer det ikke. Men hovmodige pastorer og kristne såkalte profeter kjører videre på som om ingenting har hendt. De er løgnere alle sammen.

Det er stengt for kommentarer.