Profet Lance Wallnau maner kristne til kamp mot valgjukset og til å kaste Jesabel ut

Profet Lance Wallnau maner nå kristenfolket til kamp mot valgjuks og anmoder kristne om å kaste ut Jesabel og riste av seg tafatte religiøse ånder. Wallnau som har skrevet boken “God’s Chaos President” And The Upcoming Election” skal i sin bok ha forutsagt det kaos som er oppstått etter at stemmejuks har ført Biden og Kamela Harris til makten. Etter omfattende stemmejuks, informasjonsmanipulasjon og falske nyheter om Trump har massemedia utkåret Joe Biden -og om kort tid, Kamela Harris til president. Lance Wallner som fredag var gjest hos Steve Bannon`s “pandemic war room” fortalte der at evangeliske kristne er klar til kamp og den endelige oppvåkning som nå skjer foran våre øyne

Dette valget ville ikke bli et normalt valg. Trump er kaos presidenten Lance Wallnau har skrevet om i sin bok, og kaos er det vi har fått. Rasende Trump tilhengere tyr nå til gatene og protester for å uttrykke sin vrede mot en stemmetellingsprosess som har gitt gode grunner til å hevde valgjuks og godt hjulpet av manipulasjon fra tradisjonelle Fake News kanaler som CNN, MSN og Fox som utropte Kamela Harris og Joe Biden som vinnere før alle stemmesedler er tellet. Lance Wallnau maner nå Guds folk til å ikke bøye seg for mediamanipulasjonen og oppfordrer kristne til åndelig bønnekamp, men også til protester og demonstrasjoner foran omkampen i rettsvesenet. “Vi må kaste Jesabel ut av vinduet, og ruste av oss religiøse ånder og det som skjedde den 3 november utløser en serie av hendelser, det pågår nå en kamp i den himmelske verden som vil ende med seier,” tror Wallnau som mener at Trump er Guds Kyros satt til å styre USA i 8 år.

https://www.youtube.com/watch?v=GP8rH8FkqTI&t=714s

33 tanker om “Profet Lance Wallnau maner kristne til kamp mot valgjukset og til å kaste Jesabel ut

 1. Dette valget har ikke handlet ikke om kampen mellom godt og ondt. Selv om noen lurer seg selv til å tro det. Eller desperat ønsker å innbille andre det samme.

  Nå får vi håpe politisk og religiøs ekstremisme visner vekk. Biden er nok mer villig til kompromisser og forening enn Trump var. Trump brukte i større grad presidentvervet til egne interesser.

  Jeg tror de fleste amerikanere, og særlig demokratene og de unge, forstår at nå gjelder det å roe seg ned, samle seg og ta hensyn til meningsmotstandere. Selv om mange Biden-kritikere og Trump-tilhengere er skuffet, vil en annen tone fra Det ovale rom utvilsomt dempe polariseringen og fremme forsoning.

  Det trengs. Ja, dette blir bra.

  2
  3
  • 3,5 % arbeidsledighet under Trump , vi får se dersom Biden klarer det, så får du nok rett , problemet er alle han må ta hensyn til som venstre radikale, miljø fanatikere osv. alle disse har potensiale i seg til å rasere amerikanske arbeids plasser og styrke Kinas posisjon .
   Biden og hans administrasjon tror jeg aldri vil klare å oppnå det som Trump klarte , heller tvert om og da blir det ingen forsoning og du trenger ikke være verken professor eller profet for å skjønne det.

   1
   1
  • Kjære Rune Lye

   Valget handler heller ikke bare om arbeidsledighet.

   Landet trenger å få tilbake anstendighet som ideal. Trump har i kraft av sin posisjon tilhørt den absolutte toppeliten i landet, både politisk, økonomisk, kulturelt og religiøst. I denne tiden har det blitt «politisk korrekt» å uttrykke hat mot andre grupper, mot innvandrere, troende, mørkhudede, og mot fakta og fornuft. Det må det bli en slutt på.

   Fire år med Trump holder. Det har vært underholdende med en realityartist som ranter i vei om sin egen fortreffelighet og hjelper sine egne på bekostning av andre.

   Så får vi håpe Trumpe ikke skaper problemer fordi han er personlig forurettet og vil hevne seg, men at han er voksen nok til å godta virekligheten og sørge for folkets beste.

   Biden er ikke perfekt, men menneskeheten tjener på en faktafornektende diktator og egoistisk lystløgner mindre. Selv om han er imot fri abort. Tilværelsen er mer komplisert enn som så.

   3
   1
 2. En ting er helt klart.
  Hvis noen kommer med en profeti om at trump skal vinne og han ikke gjør det, er profetien falsk!
  Dette er ikke vanskelig å skjønne for normalt oppegående mennesker.

  • En skal alltid vekte en profeti , det er sant , jeg ser mer på den faktiske poletikken , Bidens lag går inn for Sodoma synder som går imot det naturlige ” I teorien kan du puste vann , uheldigvis bare en gang ”
   Jeg profeterer med dette at USA kommer til å gå adunders under en Biden administrasjon , min profeti baserer jeg meg på hodet Gud har gitt meg og at han har skapt meg på underfullt vis.

  • Har du lest Valdres profetien ? Uavhengig om det er Trump eller Biden så tror jeg USA les Babylons dager er talte , men du tror jo verken på Gud eller profetier .

   Jeg har alltid vart og er kritisk til Trump og mener at mange er for god troende i forhold til ham , hva som er bra med Biden er at galskapen er åpenbar og lett å se .

   Det er kun Jesus som kan frelse og det er kun han som kan redde din sjel , Babylons dager er talte !

   2
   3
  • Skal være veldig ærlig med deg, dersom du lever i en nedslitt camping vogn , går rundt i nedslite klær, har verken penger til mat eller helse hjelp , hva er verdig med det ? Jobben du hadde er enten ofret på klima fanatikernes alter eller gått til Kina pga korrupte politikere som ikke forstår å verne om sine egne.

   Så for å si det sånn kjære Henrik Røraasen , jeg er en arbeider, jeg forstår hva verdighet er , om det kommer en hore buk og en løgner av en president om han lyver i annen hver setning han sier, men gir meg verdigheten tilbake, så ler jeg meg skak hver gang dere politisk , fornuftige korrekte , tar glatte korrupte politikere i forsvar .
   Dette er mye større en Trump , det handler om ett verdig liv for den jevne amerikaner ett verdig liv er mye betinget ett ærlig arbeid å leve av, Trump skapte arbeids plasser , det er hva som betyr noe !

  • Rune Lye kommer med en rekke anklager mot en annen person han ikke vil bevise. Ergo er Rune Lye en løgner som bryter guds ord og skriver sine løgner i ren forakt for gud.

   1
   1
  • Jeg bare viser til hva gud selv sier om dette. Noe Rune Lye ikke liker.

   Rune Lye tar avstand fra gud.
   Rune Lye vil ikke at noen skal vitne om guds ord.

   2
   2
  • Bernt er fyllt av Nabals ånd. Alle kristne bør overse han og alt det nedrige og ugudelige han lirer av seg.

   2
   1
 3. Anbefaler alle og lese Valdres profetien ! den referere til Johannes åpenbaring kapitel 6 og utover første segelet blir brutt og rytteren på den hvite hest rir ut , verdens helsevesen og helse myndigheter er den hvite hesten som rytteren rir , seires krona er Corona , alt Valdres profetien beskriver har skjedd med unntak av Jesus gjenkomst og utbruddet av 3 verdenskrig , segel nr 2 blir brutt og rytteren på den røde hest rir ut , han for makten til å ta freden vekk fra verden .

  Vi er ikke langt unna nå ! så våk og be !

  • Kjære Rune Lye

   Denne Valdres-profetien imponerer ikke mer enn enhver annen tilfeldige spådom.

   Jo, det er likheter med hvordan fremtiden har blitt. Men det er hundretusenvis av spådommer, gjetninger og fornemmelser, religiøse og sekulære. Da er det selvfølgelig uunngåelig at enkelte tilfeldigvis vil treffe blink. Noe vil ta helt feil, andre få litt rett og atter andre få mye rett. Dette blir litt som i lotto. Er det guddommelig magi at noen av dem som tipper, faktisk får samtlige tall helt korrekt?

   Tilsynelatende fulltreff skaper svært sterke opplevelser, ikke minst når det angår oss selv eller gjelder dramatiske hendelser. Tilfeldige sammentreff er uvanlig og vil derfor føles som absolutt sannhet. Men slik er hjernen vår lagd. Vi er mønstersøkende skapninger på jakt etter mening. Vi klarer ikke å vurdere sannsynligheter, komplekse sammenhenger eller uvanlige størrelser. Vi overtolker og fremhever, underrapporterer og utelukker, og misforstår virkeligheten hele tiden. Vår fantastisk kreative fantasi dikter videre, utbroderer og bygger ut utsagn som er uklare eller metaforiske. Dette utnytter fortellere og underholdere. Slik kan ærlig tryllekunstnere, men også religiøse bedragere, kan lure oss trill rundt.

   Derfor: At den gamle kvinnen bommer på de aller viktigste hendelsene i verdenshistorien, på Jesu gjenkomst og tredje verdenskrig, ser du helt bort fra, men tviholder på de tingene som tilfeldigvis stemmer.

   Forstår at det er spennende og stimulerende med profetier. Men det er så lett å la seg lure av snåsakaller og dommedagsprofeter. Særlig når spådommene berører det man er mest opptatt av, det man har kjær eller tror intenst på. Men hadde noen virkelig funnet bevis for sannferdige profetiske påstander, ville oppdagelsen vunnet nobelpriser og fått all oppmerksomhet i verden.

   Så isteden for å våke og be, burde man kanskje sove godt, å bruke den uthvilte hjernen. Ved å studere virkeligheten kritisk og systematisk har menneskene funent svar på atskillige mysterier og gitt oss mer rikholdige, tryggere og behageligere liv.

 4. Jeg tror dette er Guds plan for at den nye verdensorden kan realiseres. Vi hadde kanskje fått litt lenger nådetid med Trumph. Men nå tror jeg alt kommer til å gå fort. Anbefaler å høre undervisning av Sebastian Matula på Youtube.

  1
  1
  • Derom du holder på å drukne Bernt og jeg er den eneste som kan redde deg , vil du da gjøre som fariseerne ?

  • Mennesker som framholder guds ord er altså syke og må ta seg en prat med psykiater, sier Rune Lye.

   For det er å framholde guds ord når vi sier at det er synd å lyve og å baktale andre mennesker. Noe Rune Lye og Kjell Andersen beviselig gjør. Men det er altså tegn på mental sykdom å følge disse guds formaninger om at man ikke skal lyve, mener Rune Lye.

 5. Jeg tror ikke det foregår en kamp i den “himmelske verden”. Men vi har en åndskamp midt i blandt oss. Eller rettere sagt inne i oss. Inne i hvert enkelt menneskes hode. All politikk en en direkte konsekvens av dette. Politikken er underordnet.

  Når nesten alle vender seg fra troen på Gud og hans Ord, kan djevenen si som han sa til Jesus:

  “Da førte djevelen ham høyt opp og viste ham på et øyeblikk alle verdens riker og sa: Jeg vil gi deg makten over alt dette og la deg få all denne herlighet. For det er gitt meg i min hånd, og jeg gir det til hvem jeg vil. Om du bare faller ned og tilber meg skal alt være ditt.”

  I dommertiden står det at Gud lar israelsfolket rammes av nød og plager. Og når det ble ille nok vendte de om til Gud og ba om nåde. Men folk kan komme til et punkt hvor de ikke lenger er istand til å omvende seg.

  Problemet i den vestlige verden i dag er en total mangel på forståelse av vår situasjon. Det tror jeg gjelder de alle fleste av de kristne også. Som Billy Graham skal ha sagt: Hvis ikke Gud snart lar straffen ramme USA så må han be folkene i Sodoma og Gomorra om undskylding. Han sa vel også at han ville bli gledelig overrasket om bare så mange som fem prosent av de som “tok i mot frelsen” på møtene hans virkelig gjorde det.

  I mange mange år har det blitt sådd men det meste har blitt kvalt i ugrass, tatt av fuglene eller tørktet ut i grunn jord.

  Jeg er usikker på om vi kan håpe på noe som helst lenger. Jeg vil ikke profetere om noe som helst. Men føler meg bare usikker. Ingen politikere kan erstatte den personlige relasjoen til Gud.

  • Vår tidsamtid er ikke verre enn andre historiske perioder. Men vi står med begge beina midt oppi våre egne liv, vi lever i vår egen tid. Derfor opplever vi vår egen tid som helt spesiell og annerledes. Og vi får oppdaterte nyheter fra hele verden hvert sekund rett i lommma. Bevisstheten om verdens elendighet blir mye mer påtakelig enn da mennesker levde i lykkelig uvitenhet om katastrofer i fjerne land og i hemmelighet bak lukkede dører. Hva med dommedagsfornemmelsene den gangen kjempekometen utslettet alle dinosaurene? Hva med hugenotter, malakitter, korstog, shoaer, slaverier, verdenskriger og alle slags meningsløse svartedauer?

   Det er lettere å jamre seg over egen smerte enn smerten til fjerne forfedre so ingen lenger husker. Men smerten og fortvilelsen har vært like reelle for dem det gjelder. Og det er lettere å se manglene i samtiden som vi kjenner enn i fortiden. Det er derfor lettere å fable om Guds straffedom for umoral i et materialistisk USA enn gudommelig hevn mot de gudfryktige, nasjonalkonservative amerikanerne som opplevde hungersnød og meninglsøs nedslaktning under en grusom borgerkrig.

   Nei, fantasier om åndsmakter som slåss, straffer og belønner gir ingen mening lenger. Dette var forklaringsmodeller for uvitende mennesker i en vanskelig verden. Nå vet vi tross alt en god del mer, selv om vi aldri vil kunne forstå selv en brøkdel av alt.

   Hendelser og begivenhter har verdslige årsaker. Mennessker lever i en sosial sammenheng og i en uberegnelig natur. Det gir oss lykke og glede, men også sykdom, krig og håpløse situasjoner. All fornuft tilsier at menneskeheten har utviklet seg og at vi før eller siden vil dø ut som art, av en eller annen årsak. Men snakket om en guddommelig straffedom og religiøse endetidsfantasier er rett og slett bare tull.

   Men dem som finner trøst i slike fabler, må gjerne tro videre. Bbare de ikke formørker livet til medmenneskene sine.

   2
   2
 6. 09/11/2020, kl. 00:21 sa Abraham:

  “Vår tidsamtid er ikke verre enn andre historiske perioder.”

  Man skal ikke fordype seg mye i historie før man ser klare mønster. Tidene forandrer seg hele tiden. Og det lett å se sammenhengene mellom kulturen og hvem vei det går. Land rundt i verden beviser dette den dag i dag.

  Hva “overtro” angår så er de fleste mennesker “overtroiske”. Selv ateistene har en slags overtro. De “tror” de “vet”. F.eks at alt liv har blitt til ved tilfeldigheter. Men ikke hvordan. De vet f. eks at når en sommerfugel legger et egg på et blad og det klekkes ut en larve, så er dette en konsekvens av tilfeldigheter. Når larven spiser og vokser, og plutselig vever seg selv inn i en tett kapsel, så er dette også helt tilfeldig. Når larven går i oppløsning inne i kapselen slik at den blir til noe som ligner et egg, så er dette en konsekvens av en lang rekke slumpetreff. Og når det vokser frem en ny sommerfugel inne i dette “egget” så er det en selvfølgelig konsekvens av enda flere tilfeldigheter.

  Men prøver man å sette de biologiske fenomenene i et matematisk sannsynlighetsperspektiv så må ateistene bare si som de pleier. “Vi vet ikke hvordan, bare att”. De “vet” alt det de ikke “vet” litt som når troende “tror”.

  Slik er det med den historiske utviklingen også. I ettertid kan man se konsekvensene men ingen enkeltmennesker kan kontrollere årsakene.
  Og konsekvensene får man uansett. Selv om ikke alle vil innrømme det så har Bibelen den eneste logiske forklaringen. I en ateistisk verden hvor ingen ting er hverken godt eller ondt, rett eller galt, vil ingen ting kunne bestå. Folk vil spise hverandre opp som dyr.

  • Hei Abraham jeg forstår du tror på en eller annen form for ateisme og det er du i din fulle rett til å gjøre , jeg veier din argumenterer og resenoman og personlig finner jeg det for tynt og for enkel , det er ikke noe nytt under solen , det har du helt rett i historien gjentar seg , men vi lever i den ytterste ende tid , uansett tiden vil vise !

   En annen ting, om du etter går historien, så vil du alltid se at det var nød som utløste de stor og dødelige omveltninger, jeg har ingen tro på at den administrasjonen Biden representerer klarer og redde USA fra dette , ok om han klarer å skaffe mange nye arbeidsplasser og at det blir lite arbeidsledighet , folk som er fornøyde glemmer det meste og akseptere det mest , men den praktiske politikken Biden blir tvunget til å føre , kommer mest sannsynlig til å ledde USA ut i uføre som det ikke finnes redning fra..

   Jeg tror på Bibelen og det som står der , jeg tror Valdres profetien er gitt av Gud , jeg tror det er kun en veg til frelse og det er igjnom Jesus , uavhengig av profetier , uavhengig av meninger, om du er i havs nød og roper på frelse , så spør ikke Jesus om hva du mener eller ikke, men han rekker ut en reddend hånd også er det opptil deg om du vil bli reddet eller ikke .

   Gud har freds tanker med oss ikke tanker til ulykke, han vil ikke lede oss i havs nød men om vi havner i havs nød så rekker han oss en redning.

   USA har takket nei til denne reddnigen og det er profeter om det skal skje i bibelen, Babylon skal falle .!

  • Hei Rune Lye. Usikker på om det var meg, “en sørgende”, eller “abraham” ditt svar var rettet til.

   Min mening er at Bibelen beskriver noe få vil snakke høyt om men som alle kan forstå. Moderne vitenskap har til overmål usannsynliggjort muligheten for at liv kan ha blitt til ved en tilfeldighet. Vitenskapen har også til overmål usannsynliggjort det darwinistiske tidsperspektivet. Vitenskapen vet ikke en gang hva “tid” er.

   Ateistene vil gjerne tro at menneskenaturen og de utrolig komplekse sosiale systemene menneskene skaper har oppstått i et sammensurium av tilfeldigheter. Men det er mer utenkelig enn at et operativsysem i en datamaskin oppstår av seg selv. Spesiellt med tanke på at menneskene aldri har evnet å bestemme sin egen fremtid.

   Middels intelligente mennesker kan lett bygge sin virkelighetsforståelse på konstruerte forklaringer som f. eks darwinisme, norrøn mytologi eller hva som helst annet. Men jo mer man forstår jo mer realistisk blir man. Og det finnes vel knapt noen andre svar på de store spørsmålene enn de man finner i Bibelen.

   Men når det gjelder “valdresprofetien” så kan jeg vanskelig set at folk fra den tredje verden blir behandlet dårlig. Ofte er det motsatt. Trygdemissbruk og islamisme, mafiaorganisasjoner og ungdomskriminalitet, æresdrap og undertrykkelse er ikke ukjente fenomener som har blitt importert gjennom masseinnvandring.

   Jeg kan også vanskelig tenke meg hvilket uland jeg skulle flykte til etter en atomkrig. Folk ville miste alt og ikke ha mulighet til transport. Og tanken på f. eks å havne i en islamstat uten fem øre ville være fryktelig.

   Men at “hedningenes tidsalder” går mot slutten, det tror jeg. Og jeg sørger over alle de som bokstavelig talt løper den evige fortapelse i møte. Mange av dem fordi aldri noen har vist dem veien, sannheten og livet: Jesus. Ikke bare bokstavene, men det store åndelige perspektivet. Han som har all makt i himmel og på jord.

  • Hei sørgende , innlegget var først og fremst til Abraham.

   Angående Valdres profetien og folk som kommer strømmende til fra fatige land, så står det att e mer og mer skal bli behandlet som jødene før 2 verdens krig..

   Jo du har rett i at det kan være vanskelig å se om en ser isolert sett på Norge , men profetien taler også om Europa, og då må jeg nevne at båter som tar opp flyktninger i havs nød blir nektet landlov , jødene som flyktet fra nazi Tyskland med store båter før krigs utbruddet ble også nektet landlov, en har også flyktnige leirer eks Moria leiren , den er noe tilnærmet en konsentrasjon leier og mye mye mer , jeg har sendt artikler til søkelys på dette tema , men det er veldig mye grusomt og nesten ufattelig.

   Ellers er jeg enig i at islam bør ikke få innpass i Norge , at flyktninger som kommer her må innrette seg og at vi ikke skal sy puter under armene på dem.

   Mvh
   Rune

  • Rune Lye

   Paralellen med båtflyktninger kan i noen tilfeller være relevant. Men antagelig bare unntaksvis.

   Forskjellen mellom jødenes flukt og den masseinvandringen til vesten vi ser i dag er vel først og fremst at jødene var ganske vanlige mennesker rundt i store deler av verden. Men dels var de diskriminert, dels uønsket. I tyskland og siden i hele Europa, stod de ovenfor total utlettelse. Vestlige politikere visste tidlig hva som skjedde men sa eller gjorde ingen ting. “Det var greit”.

   Dagens masseinvandring er i stor grad politisk styrt. Dels ønskes de velkommen og dels skapes flykningestrømmene. Da Støre ønsket tusenvis av innvandrere velkommen til norge sa folk opp jobben, dro til kysten av afrika, kjøpte falske papierer og billett for en plass i en gummibåt. Motivet er oftest økonomisk motivert. Men ikke alltid. Og et lite mindretall reelle flyktninger frykter nå at det de flyktet fra skal vokse frem i Europa.

   Vi kan også se konturene av noe som ligner en invasjon. Sannsynligvis vil islamiststater og helt sikkert terrororganisajsoner kunne spille på millioner av muslimske innvandrere i den vestlige verden. Bla. Erdogan har vært åpen på dette.

   Det spesielle er at anntall “flyktninger” bokstavelig talt ikke har noen øvre grense. Det ville ikke være vanskelig å få to hundre millioner afrikanere til norge med de betingelsene innvandrere får idag. En aldrende islamistimam kan typisk gå rett på en kjempepensjon fordi han “besitter en høy stilling”. Og det er antagelig bare et tidspørsmål før flere land opplever det samme som frankrike.

   Islamisering av landområder som eies av de “vanntro” står beskrevet i Hadith. Og utviklingen i vestlige land i dag minner svært mye om det som skjedde på Balkan da dette området ble islamisert. Med intrigespill og smisking fikk de politikerne over på sin side. Akkurat som vi har sett i Norge. Men det er bare begynnelsen.

   Det jeg savner i valdresprofetien er den verdensvide politiske sammensvergelsen som blir tydligere og tydligere og den bevisste avkristningen som venstresiden har prioritert i over hundre år. På den tiden valdresprofetien ble satt frem kunne folk fra den sovjettiske ambassade reise rundt på norske skoler med kommunistpropaganda. Kynisk polititsk manipulasjon i medier og i skoleverket er det som har banet vei for umoralen som profetien advarte mot. Ikke omvendt.

   Jeg aner ikke hvor jeg har hørt dette, men noen skal i et syn ha sett et kart hvor russland var ildrødt og norge som ble gradevis ble rødere og rødere. Plutselig fikk den russiske kommunismen et ansikt som gled bort forsvant i historiens tåke. Men norge forble ildrødt.

   Jeg tror vi kan si at det norske demokratiet er tapt. Kanskje også nasjonen som sådan. Og bare noen ganske få forstår hva det vil bety.

  • Alt som er beskrevet i Valdres profetien har skjedd , med unntak av det som omhandler Jesus gjenkomst , utbruddet av 3 verdenskrig og det som skjer der etter. Jeg gav selv nesten 200 våtdrakter til folk som reiste til Middelhavet for å hjelpe flytninger og jeg har fulgt med på hva som skjer med disse flyktningen bla betaler EU for konsentrasjons leirer i Libya og det som skjer der er så grusomt at jeg vil ikke gå inn på beskrivelser , du må også huske at jødene ble ikke behandlet noe særlig dårligere i Norge like før andre verdens krig en innvandrere blir behandlet i Norge i dag .
   Jeg reiste i militæret mars 91 , jeg hva i luftforsvaret og det var bare 2 år siden Berlin muren falt og glasnost slo gjennom, allerede da ble alle vi som var i førstegangs tjenesten i luftforsvaret redusert tjeneste tida fra 12 måneder til 10,5 måneder som ett ledd i nedrustningen . Da jeg tjeneste gjorde var det rundt 160.000 personer i det norske forsvaret , i dag er det rundt 5000 – 10.000 aktive soldater .

   Dersom Valdres profetien er fra Gud, så er det ikke opptil oss å bestemme hva som er viktig å ha med eller ikke og jeg tror at profetien er fra Gud .

   Jeg kan være enig med deg i forhold til å ikke ha veldig varmt hjerte for flyktninger så jeg vil ikke anklage noen eller heve meg moralsk over noen , jeg bare konstaterer fakta også må jeg se bort fra mine egne følelser og erkjenne at Gud er øverste dommer og han har alltid rett , det eneste jeg kan gjøre er å trygle om nåde for jeg er ett syndig menneske og uten Jesus drar meg ut fra fortapelsens dyp , så er jeg fortapt , jeg må se bort fra meg selv og se på Jesus, så trenger jeg ikke å forstå alt.

Det er stengt for kommentarer.