Profet Hank Kunnemans profetiske ord om Donald Trump

Hank Kunneman var en av dem som profeterte at Donald Trump vil få to perioder i det hvite hus. “Gud har reist opp en frigjører i USA og det er ikke de Santis fra Florida. Hank Kunneman står fast på sine profetier om Donald Trump og har aldri gått tilbake på sine ord slik flere profeter har gjort i ettertid. Hank Kunneman står fast og har ikke gått tilbake på de ord han mener Gud har gitt ham om Donald Trump som den utvalgte som skal gjenopprette Amerikas storhet…Aldri tidligere har dypstaten satt inn så mye på å knekke en mann som de har gjort med Donald Trump.

4 tanker om “Profet Hank Kunnemans profetiske ord om Donald Trump

 1. Jeg tror også det. Spørsmålet er om Trump virkelig klarer å redde USA – jeg tenker heller at dette er den siste nåden landet får – det er hva jeg mener!

  Ett land som er så oppspist innenfra – og har gjort så mye ondt – som har en gjeld som tilsvarer 25 millioner pr. amerikaner – vel, det er kun Guds hellige i USA som holder vreden unna! Dessuten ønsker Gud å sende en vekkelse – men ofte kommer vekkelse under trengsler – mer enn når det er gode tider. Så jeg tror ting kanskje blir verre – før det kanskje blir bedre – men i Kristus – bør man ikke frykte for noe – tross alt – Gud har alt under kontroll!

  3
  1
  • Jeg tror aldri vi har sett Satan og de demoniske kreftene så sterkt nærværende i verden som de siste tre år.
   Det er som om djevelen er sluppet løs sammen med hans demoner.
   De har full kontroll over USA og Europa og er rasende for han vet at ondskapens tid er begrenset.
   Dersom Trump skulle komme tilbake vil det være en ny nådetid for Amerika. Når vi ser oss rundt oss og hører hvordan de nåværende ledere hisser til krig, så spørs det hva slags Amerika Donald Trump vil ta over i 2024.

   3
   1
  • Selvfølgelig klarer han ikke å redde landet. Ingen mann kan det, og minst av alle en ond narsisist.
   Blir han dømt for noe som helst av dette, er han ikke valgbar.

Det er stengt for kommentarer.