“Profet” Hank Kunneman sier at Gud vil restaurere både Donald Trump og Benyamin Netanyahu

Media og Big Tech som stod bak og hadde en finger med i valgjukset skal gå konkurs, sier Hank Kunneman i sitt profetiske budskap

Vi står foran en stor avmasking av samfunnet og Gud skal gjennopprette røstene til Donald Trump og Benyamin Netanyahu som nå må gi fra seg statsminister posten til Naftali Bennett. Er du rede for den store tilbakekomsten av Trump og Netanyahus røst, sier profeten Hank Kunneman i et budskap delt til en hylende og jublende forsamlng. I følge Hank Kunneman står vi overfor en ny æra og Gud skal avkle løgnen i den store avmaskinen av samfunnet. Etter at Trump ble fjernet fra makten i USA har det vært stor forvirring og mange har mistet troen, men nå skal Gud sette i gang og oppfylle det Han har lovet

Hank Kunnemans budskap ble fremsatt i et møte søndag 23 mai og ble båret frem før det ble klart at venstresiden i Israel vil danne en samlingsregjering for å avløse Benyamin Netanyahu som har blitt stadig mer upopulær. Skal vi tro Hank Kunneman vil Gud nå avmaske både folket og avsløre løgnene og forvirringen som har preget verden etter at Joe Biden ble innsatt som president. Hank Kunneman er mest kjent for sin profeti om at Gud ville beskytte USA fra Corona viruset på grunn av den forrige administrasjonens vennlighet og støtte til Israel. Vil Hank Kunneman få rett eller jubler forsamlingen han profeterer til forgjeves? Er det virkelig en Herrens profet som står her og profeterer sannferdig i Guds navn eller er det en falsk profet som spår det folket ønsker å høre? Hør gjennom videoen og si gjerne din mening

Facebook Comments

14 tanker om ““Profet” Hank Kunneman sier at Gud vil restaurere både Donald Trump og Benyamin Netanyahu

 1. Sier som Kenneth Copeland:

  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😄😄😄😄😄😄😄😜😜😜😜😜😜😜😜

 2. Det blir spennande å sjå om Donald Trump kjem tilbake til makta.
  https://www.youtube.com/watch?v=5VlGuOMpEUg&t=342s
  Om det skjer er det ikkje tvil om at han vert denne Antikrist eller “Babylons konge”- sjefen for USA som sviktar Israeli på det grovaste på slutten.
  https://biblebelievers.com/Pink/antichrist06.htm
  Arthur Pink skriv i 1929 dette:
  “5. THE BLOODY AND DECEITFUL MAN.
  The Bloody and Deceitful Man views the Antichrist in relation to the Jews. In the earlier stages of his public career he poses as their friend and benefactor. He recognizes their rights as a separate State and appears anxious to protect their autonomy. He makes a formal covenant with them (Dan. 9:27) and their peace and security seem assured. But a few years later he comes out in his true character. His fair speeches and professions of friendship are seen to be false. He breaks his covenant (Psa. 55:20) and turns upon the Jews in fury. Their benefactor is now their worst enemy.”

  Tida vil visa.

  • Trump er self ikke antikrist.
   På tide å bytte til andre YouTubekanaler nå.
   Elsker folket Trump?
   Kommer de noen gang til å like ham?

   1
   1
  • Feil Torstein.
   Antikrist er ikke en amerikansk president. Tidligere trodde du at George Bush var Antikrist, noe han ikke var.
   Av nyere amerikanske presidenter er Obama og Joe Biden de to som kommer nærmest de verdier Antikrist representerer i følge Skriften.
   Men ingen av dem er Antikrist, men de er fulle av antikrists ånd.
   Jeg tror du lytter og ser på for mange vranglærende You Tube kanaler.

   1
   1
  • Nærmest antikrist ja.

   Særlig muslimen Obama.
   Hva biden driver og tilber aner jeg ikke. Men noe merkelig er det ihvertfall.

   En varm anbefalingTorstein Langesæter, men tviler på at det har noen verdi å nevne det. (de gamle er eldst) Allikevel, fra mitt hjerte;
   https://www.youtube.com/watch?v=8JH9aWuKl7w

   1
   1
  • Document.no🤣 Seriøst?🤦

   Du gjør deg skyldig i løgn, når du viderebringer løgner og bakvaskelser. Tragisk at figurer som deg skitner til for oss troende og normalt oppegående kristne.

 3. Motstridende meldinger fra oven.
  Massedød blant de Vaksinerte,
  De er vel trump en del av!
  Ha ha ha.
  😂😂😂😂😂

  3
  4
  • Om denne «profetien» er like troverdig som tidligere utsagn, skjer ingenting. Da blir det en ny « bullshit» som de fleste « profeter» lirer av seg på YouTube. Svaret får i løpet 2 mnd.

   4
   1
  • Du kan ikke kommentere noe fra artikkelen der det nå registreres betennelse i hjertemuskelen hos unge menn av cov sprøyten? Denne latterlige håningen over at det er andre meninger enn dine er provoserende. Det er mange røster som profeterer i øst og vest, det vil det alltid være. Man trenger ikke være troende for å komme med «profetier» og «skremsel», men det har du vel fått med deg?

   3
   2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *