Professor Christian Perronne: “Vaksinerte personer må i karantene gjennom vintermånedene for å unngå alvorlig sykdom

professor Christian Perronne

Nå begynner det å bli spennende: Hot off the press❗️.
«World Health Organizations European Advisory Group on Immunization, tidligere visepresident professor Christian Perronne, sa i går at alle vaksinerte personer må settes i karantene gjennom vintermånedene eller risikere alvorlig sykdom.
Perronne spesialiserer seg på tropiske patologier og nye infeksjonssykdommer. Han fungerte som leder av High Council of Public Healths tekniske komité for smittsomme sykdommer.Smittesykdomseksperten erkjente den raskt forverrede situasjonen i Israel og Storbritannia, og uttalte: “Vaksinerte mennesker bør settes i karantene og isoleres fra samfunnet.”

Han fortsatte med å si: “Uvaksinerte mennesker er ikke farlige; vaksinerte mennesker er farlige for andre. Det er bevist nå i Israel – jeg er i kontakt med mange leger i Israel – de har store problemer, alvorlige tilfeller på sykehus er blant vaksinerte mennesker , og også i Storbritannia er det et større vaksinasjonsprogram, og det er også problemer.”
Den nåværende arbeidsgruppen for COVID-19-pandemien i Frankrike sies å ha “fikk fullstendig panikk” etter å ha mottatt nyhetene, i frykt for en pandemi hvis de følger ekspertenes instruksjoner.
Den israelske legen Kobi Haviv fortalte Channel 13 News, “95 % av alvorlig syke pasienter er vaksinert. Fullvaksinerte mennesker står for 85-90 % av sykehusinnleggelsene. Vi åpner flere og flere COVID-avdelinger.
Vaksineeffektiviteten avtar eller forsvinner.”
NB “Enhver booster-jab vil gjøre dette 10 ganger verre!!!
Send gjerne videre til så mange som mulig.
Jeg er sikker på at dette ikke kommer inn i mainstream media, men vi må få ut denne informasjonen på en eller annen måte … V-ene fungerer ikke, så V-pass er utdaterte.

AV Anne Grete Grønstad