Pride´s rette ansikt: løgn, falskhet, splittelse, umoral, skade, respektløshet og frafall fra Guds ord og ordning.

“Pride´s rette ansikt: løgn, falskhet, splittelse, umoral, skade, respektløshet og frafall fra Guds ord og ordning.,” skriver evangelist Svein-Magne Pedersen i en kort oppdatering på Facebook. Lørdag 1 juli arrangeres det Pride parade i Oslo og NRK sender umoralen. Gjennom hele juni har Pride symbolet blitt promotert i logoer til tv og selskaper og regnbueflagget er nå mer betydningsfullt enn korset. Det er nå Pride og seksuell frihet som preger den norske folkesjelen. Både kongehus, politi, rettsvesen, regjering, storting, kirken og massemedia står i Pride og opprør mot Gud. For en bibelsk kristen er det ikke vanskelig å være enig med evangelist Svein-Magne Pedersen her

Lillesand kirke er ikke blant de steder hvor Åndens lampe lyser. Her er frafall og åndelig død.

Pride er blitt Norges nye statsreligion, regnbueflagget er blitt nasjonens statssymbol og som nasjon har vi valgt å vende Gud ryggen. Men midt i dette Sodomas mørke er det ennå noen som holder Åndens lampe tent. Som står i mot. Som går mot strømmen og som refser frafallet vi ser fra Guds vei og bud. Det brenner ennå et lys av håp for noen nordmenn. Det ser vi i form av vekkelsen på Vigeland, ennå finner Gud frem til noen hjerter, mens flertallet vil gli inn i frafall og åndelig død. Vi delte i går Jack fra Australias vitnesbyrd. Selv i det dypeste mørke kan Gud rekke ut sin hånd og frelse noen. Frelsestilbudet er der ennå: Omvend dere og tro på Herren Jesus Kristus! Ta i mot syndenes forlatelse og la Kristus forvandle ditt liv.

Får støtte

Selv om Havoldkanalens tilhengere garantert vil frese mot evangelist Pedersens utspill fordi de er blant dem som avskyr bibelske verdier og det sanne evangeliet, er det mange av evangelistens støttespillere som ikke er redd for å stille seg bak Pedersens utsagn om Pride: Monika Sol skriver: “Det alvorlige er at det vil komme en dom over Norge som nasjon, fordi vi lovfester det onde, det som er imot Guds Ord. Fordelen med det er at da er det noen som kommer til å vende om. Pride er stolthet, et enormt opprør mot alt det vakre etablerte, som Gud har lært oss via Bibelen og Den Hellige Ånd. Et enormt stolt opprør mot Gud. Det får alvorlige konsekvenser, det ser vi på eksempler fra Bibelen. For Gud ER den samme igår, idag og til evig tid. Men Jesus er Veien, Sannheten og Livet, der ligger Svaret!” Amen: Nancy Veronica Brennevann Solbakken skriver: ” Helt sant.Jo mer Pride presser på, jo mer splittelse blir det. De som før var nøytrale til Pride, har nå gått i mot, når de ser den hersketeknikken som blir brukt av Pride-tilhengerne. Motstanden øker. 👍”. Kjell Magne Longva skriver dette om Pride: “Dets rette ansikt er Satan.” Riktig. Wenche Bjerke skriver:  “Pride -stolthetsbevegelsen. Men hva har de å være stolte av? Jeg kom til å tenke på at Gud står den stolte imot.
Og den som graver en grav for andre, vil selv falle i den. De ønsker å kneble andres ytringsfrihet, men vil selv falle. Denne bevegelsen kan ikke stå seg mot Guds arme`. La oss be om Guds renselse av nasjonen.” Sylvia Lyssand Selmi slår fast: “Lovløsheten som tar overhånd bekrefter Guds Ord og profetiene som går i oppfyllelse 🤗 det er en seperasjon som pågår mellom hveten og taren… og forskjellen mellom virkelighetene blir bare større og større 😅 Stå fast på sannhetens klippen!” Det er ikke tvil om at Gud nå er begynt prosessen med å skille hveten fra ugresset. Denne prosessen skjer i menigheter over hele landet.

5 tanker om “Pride´s rette ansikt: løgn, falskhet, splittelse, umoral, skade, respektløshet og frafall fra Guds ord og ordning.

 1. Takk til søkelys som formidler sannheten Pride, en bevegelse som er materialisert utgave av djevelen sjøl. omfavnet av de fleste politiske partier i Norge. Unntaket er Konservativt. Dommen kan være nær over vårt land.

  8
  2
  • Pedersen kunne nok ha skrevet “Sannheten om Pride” i stedet for “Pride`s rette ansikt.
   Pedersen er en røst som ikke bøyer unna.
   Det er heldigvis noen..

   8
   2
 2. Overtro og religiøs toskeskap kan lede mennesker til å styrte passasjerfly inn i skyskrapere – og altså å spre avsky, hat og forakt mot enkeltmennesker og deres grunnleggende personlighet.

  Noen lar seg styre av undertrykkende skrøner om en narsissistisk sadistgud og menneskeofring for å redde gudens på forhånd dødsdømte skaperverk. Andre velger det sunne, naturlige livet, ikke lidelse og død og teologiske tvangstanker. Kjærlighetsfolket viser stolthet, glede og takknemlighet!

  Jeg minner alle overtroiske endetidsprofeter, hysteriske svovelpredikanter og nasjonalkonservative konspirasjonsteoretikere her om at noen faktisk kan komme til tro på den religiøse skrekkpropagandaen.

  Å vokse opp med onde fantasier om at herskerguden hater det følsomme og fine, kreative og kunnskapshungrige mennesket, tjener ingen. Vel, bortsett fra mektige fedre, selvbedragerske kirkeledere og egoistiske pengepredikanter som tviholder på makten og æren i all evighet.

  Religiøse dogmer er den ultimate herskerteknikk. Løgner om åndsmakter, dømmende guder, syndige sjeler, armageddon og så videre, påstander fullstendig uten belegg og bevis annet enn i en selvrefererende skriftsamling, er ikke bare virkelighetsfjernt og bakstreversk, men direkte menneskefiendtlig. Religion handler om håp og trøst, men dessverre også om psykiske overgrep.

  Så slutt med hatet. Velg stolthet og glede! Velg livet i virkeligheten her og nå, ikke hellig forakt, gudommelig hat og luftslott i kommende fantasiriker.

  😘😘😘

  1
  1
 3. Når få andre våger – så reiser Gud opp en evangelist – til å si sannheten om både vaksinene – og Pride. Merksnodig – hvor er så de andre stemmene? Noen modige er det nok – men de fleste forblir stille.

  Ellers er det godt å høre på Truls Olufsen Mehus (KRF) – en sjelden politisk røst.

  1
  1

Det er stengt for kommentarer.