Prest Fr. Daniel Nolan: “Ikke gi etter for pandemi-galskapen” -Myndighetenes mange løgner avslører hvem de er av

Ikke gi etter for pandemi-galskapen som nå råder grunnen i verden. De massive løgner som er brukt av myndighetene viser hvordan myndighetene manipulererer på virkeligheten, fordreier sannheten, sprer løgner og overdrivelser om pandemien. Den som egentlig står bak er løgnens far og vi er nå kommet dithen at selv katolske prester har mer lys over endetiden og bedraget som skjer, enn det pastorer og religiøse ledere i frikirke-Norge har. Presten Fr. Daniel Noland har sett gjennom myndighetenes løgner og peker på at målet for det hele er “The Great Reset” og “en verdens-regjering” og agenda 2030.
Vi befinner oss midt i endetidens store forførelse og Guds folk i Norge virrer rundt i mørket og kaller det konspirasjonsteorier. Enkelte evangelister og forkynnere har lys over tiden, men de aller fleste har latt seg hjernevaske av løgnpropagandaen som serveres om denne pandemien. Imidlertid er alle offisielle tall blåst opp, overdrevne eller i verste fall forfalskede for å tvinge alle til lydighet mot systemet som vi godt kan kalle “dyret”: I de apokalyptiske skrifter i Bibelen blir ordet “dyr” brukt om riker og verdensmakter. Både i Daniels bok og Johannes Åpenbaring kan vi se hvordan dyr symbolsk representerer verdensmakter. Siden vi nå befinner oss i trengselstiden hvor “dyret” får større og større makt over individet, vil vi som Jesustroende og bibeltroende stå foran stadig tøffere utfordringer fra dem som representerer “dyret”. Allerede nå har vi gitt “dyret” makt til å begrense våre gudstjenester, kontrollere om vi er lydige eller ulydige, styre hvor mange gjester vi har lov til å ha på besøk osv osv. Og denne makt har de fleste av oss allerede gitt “dyret” fordi vi er lydige. Fader  Fr. Daniel Noland viser i sin tale hvordan vi er blitt løyet til av propagandaen. Dersom du bruker hjernen og har tankens kraft forstår du at de har løyet til deg hele tiden under pandemien. “Skal jeg tro det jeg ser eller det jeg blir fortalt,” spør presten i sitt budskap som anbefaler sine tilhørere å ikke ta vaksinen. Prest Fr Daniel Noland har fått lys over tiden, mens her hjemme er det stort sett totalt mørke over budskapet til endetidskristne.

9 tanker om “Prest Fr. Daniel Nolan: “Ikke gi etter for pandemi-galskapen” -Myndighetenes mange løgner avslører hvem de er av

 1. Bibelen er klar på at sanne kristne i alminnelighet skal underordne seg og lyde myndighetene. Trafikkregler, betale skatt eller slikt er noe også kristne må lyde. MEN KUN om statens krav ikke er i direkte strid med Jehovah Guds lover i Bibelens NT.

  Oppstår strid mellom “dyrets” krav og Guds krav går den kristnes lojalitet til Jehovah Gud og Kristus foran lojaliteten til myndighetene. En kristen vil eksempelvis ALDRI utføre militær tjeneste der en nasjons tilfeldige politiske ståsteder krever at en sann kristen skal bidra til mord på en sann kristen i en annen nasjon. Nøytralitet er her et krav til sanne kristne.

  Den globale forkjølelsen er et annet eksempel på plutselige situasjoner som kan oppstå og som atter setter krav til kristen vurderingsevne og oppøvd samvittighet. Mitt hus har valgt å avstå fra å delta i dette genteknologiske eksperimentet som er knyttet opp mot en god del ukjente x’er og y’er i det endelige regnestykket.

  Er en kristen i tvil råder Bibelen oss til å avstå eller avvente. Vår kropp skal være en bolig for Guds hellige ånd som representerer renhet. Dette bør dypt prege våre personlige avgjørelser om hva vi tilfører dette legemet.

  • Ja, det står vel skrevet et sted i Bibelen at man skal “sove på det” og ikke ta en forhastet avgjørelse i en sak…
   Jeg lar meg ikke rokke ennå, jeg tar ikke “vaksinesprøyta” jeg heller.

 2. Er det forskjell på vanlig kristne og “endetidskristne”?

  På sekstitallet trodde mange pinsevenner at fjernsynet var dyrets bilde. “For bilde kunne tale”. Og både før og siden har antikristspekulasjonene florert. Nå sier mange at man automatisk kommer til helvete hvis man blir vaksinert med covidvaksinen. Noen sier de skal opp i luften før trengselen og andre sier vi er i trengselen nå. Er det noe rart om folk har blitt kritisk til endetidspekulasjoner?

  Hvorfor snakker ingen om hva Bibelen sier? Jeg synes jeg finner svar på ganske mye der jeg. Bla at jeg ikke skal ta et merke på panna eller hånda. I tillegg forstod jeg tidlig hvor skadelig mediepåvirkningen er. Det jeg fryktet for mange år siden ser jeg idag. Det er mange år siden jeg valgte å ikke bidra til å finannsiere disse. Ikke fordi jeg tror min boikott betyr så mye men da kan jeg i hvertfall si hva jeg mener uten å hykle.

  Når det gjelder covidvaksinen så har den sikkert bivirkninger. Men jeg vet ikke om disse har gjort mer skade enn om viruset skulle fått spredt seg fritt. Det jeg vet helt sikkert er at visse ingredienser i matvarer tar mange flere liv enn både covid og vaksinen. Og dette dytter folk i seg helt frivillig. Hva er egentlig forskjellen?

  Det som er mest skummelt i mine øyne er at kristne i svært liten grad sier noe om det som faktisk har skapt frafallet i Norge. Og så langt jeg kan forstå gjør de lite eller ingen ting for å snu utviklingen. Man kan dømme og kritisere, peke på vranglærere og statens løgner men er det oppyggelig? Bibelen er krystallklar. Man skal kun dømme de som er med i sin egen menighet. Mot alle andre skal man gjøre vel mot og be for.

  • A) “Helvete” er hentet fra norrøn åsatro og ikke fra de ekte bibelske overleveringene. Tor og Odins lære ble her beholdt for 1) å gjøre det lettere å innføre kristendommen og 2) gi legitimitet til den falske læren om “udødelig sjel”. “Sjel” kommer fra “nephesh” som på hebraisk betyr “en puster”, og som sammen med “psyche” på gresk slett ikke er udødelig i seg selv.

   Kun om Jehovah Gud ved Kristus bestemmer seg for at et menneske skal slippe å dø i Harmageddon vil det få leve videre. De 144 000 som er kalte og utvalgte til liv i himmelen må derimot – lik Kristus – dø som mennesker og oppvekkes til nytt liv i de himmelske dimensjonene.

   B) Min hustru og bror bruker adskillig tid på å evaluere ingrediensene i det vi spiser, uten at hun “gjør buken til gud”.

   C) Sanne kristne kan ikke hindre det generelle frafallet i samfunnet. Det er jo forutsagt i Bibelen. Vi kan jo ikke bli lei oss for at Guds ord går i oppfyllelse. Men vårt hus forkynner jevnlig kristendommen. Vi har trykket opp brosjyrer som vi senest i går var på langtur og bytur og tilbød menneskene.

   Så får resten være opp til dem og om de tar i mot Jehovah og Kristus. Vi bare sår og vanner, men Gud gir vekst om tilhørernes hjertetilstand gir grunnlag for det. De fleste er uinteresserte, mens andre – ala Birgir her – spotter og håber og er med på også å oppfylle profetiene. Så takk til sistnevnte også. Uten dem hadde jeg ikke kunnet si at jeg hadde sannheten.

   3
   1
 3. Dyrets mærke. Det kobles til vaccinen, for at se vaccine ‘status’. Smart at hjernevaske verdens befolkning med frygt og had mod ikke-vaccinerede, og jeg tænker, at chippen og vaccinen har med det store frafald at gøre.
  Læg mærke til een sætning i Johannes Åbenbaring: “de fulgte undrende dyret”. Se dig omkring. Mennesker i næsten alle aldre går og ser ned på deres smartphones, de sidder i busser og tog og på parkbænke og ser intet omkring sig, kun er de hypnotiserede af smartphonen. Teknologi eller simpelthen smartphonen kan være ‘dyret’.
  Se denne video om svenskerne, der nu med glæde får skudt en chip i hånden, så de kan bevise, at de er de ‘gode’, som har taget vaccinen og må deltage i antikrist samfundet. De kalder sig selv ‘cyborgs’. Videoen er lidt nede i artiklen.
  https://www.naturalnews.com/2021-12-27-microchipping-technology-track-covid-vaccination-status.html

 4. 28/12/2021, kl. 05:50 sa jehovahs vitne:

  “A) “Helvete” er hentet fra norrøn åsatro”

  Veldig mye i det norske språket kommer fra norrøn tid og enda eldre. Og mye kommer fra andre språk også. Veldig mange ord og utrykk betyr noe helt annet idag enn de gjorde for tusen år siden. Hvis språket har større betydning for deg en dagens betydning av ordene må du gå over til den eldste kjente gramatikken i det hebraiske språket. Og du må for all del ikke bruke vanlige navn på dager og måneder. Kun de hebraiske betegnelsene.

  28/12/2021, kl. 05:50 sa jehovahs vitne:

  ” Vi har trykket opp brosjyrer som vi senest i går var på langtur og bytur og tilbød menneskene. ”

  Jeg vet jo ikke hva som står i brosjyrene deres men hvis det er klassisk jehovahs-vitne-propaganda så er det veldig uheldig. Jeg har snakket med mange fra jehovahs vitner men ingen er evangelisk troende. Alle forfekter de sterotype påstander om at Bibelen mener noe helt annet en det som står i den. Som f.eks at mye av det som står i Bibelen ikke gjelder for kristne flest. Slike påstander begrunnes bare med at jehovahs vitners lære er den eneste “gud godkjennner”.

  Siden jehvahs vitner veldig gjerne bruker tid for å “omvende folk” har jeg snakket med dem i timevis. Men jo vanskeligere det blir for dem å forsvare vranglæren jo mer påståelig blir dem. Til slutt kan de ikke annet enn å sitte å repetere det de selv har blitt hjernevasket med.

 5. Jehovas vitner hevder at det ikke finnes noen evig pine. Dette er stikk i strid med Yeshuas egne ord i Bibelen. Videre er det ingen tre-enig Gud og Yeshua er erkeengelen Mikael – mener de. De degraderer således Frelseren til en engel.
  Dette er ren og skjær vranglære !

  • Til spørsmålet om evig pine for ufrelste og sjelens udødelighet, kan vi se på hva enkelte lærde som virkelig har forsket på emnet har skrevet:

   Dr. Clement Moore Butler (1810-1890) skrev i 1881: “I have long ago, to my great peace of heart, given up the doctrine of the eternal torture by God of any of His creatures. Since I reached and rested in the conclusion that the ultimate doom of the impenitent is death, and not eternal life in agony, a great black cloud seems to have rolled away from the face of God, and I see Him, not only as my loving Father, but as the loving Father of all His creatures.”

   Dr. Joseph Dawson Wilson (1841-1923) skrev: “The more I have studied the subject the more confident have I become, that the notion of the immortality of the wicked is a pagan notion, which crept into the church along with other errors when Greek philosophy saddled itself upon Christian truth. That melancholy error has descended to us through the papal communion, and has, I am persuaded, done great harm.”

   Dr. George Dana Boardman (1828-1903) skrev: “Not a single passage of Holy Writ, from Gensis to Revelation, teaches, so far as I am aware, the doctrine of Man`s natural immortality. On the other hand, Holy Writ emphatically declares that God only hath immortality ( 1. Tim vi.16).”

Det er stengt for kommentarer.