Pressekonferanse om nye Corona-tiltak i kveld klokken 19

Regjeringen og FHI har kalt inn til en pressekonferanse om Corona-situasjonen der regjeringen vil offentliggjøre hva slags tiltak de vil innføre for å få kontroll på smitten. Regjeringen har alt bebudet at tiltakene vil bli av en slik art at folk flest vil merke dem. Pressekonferansen kommer som et resultat av økende Covid smitte i Norge. Statsminister Jonas Gahr Støre, finansminister Trygve Slagsvold Vedum og helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol deltar på pressekonferansen, skriver statsministerens kontor i en pressemelding.

Helseminister Ingvil Kjerkol har allerede varslet at det vil komme strengere tiltak for å stoppe spredningen av coronaviruset, etter utbruddet med omikronvarianten.Helsedirektør Bjørn Guldvog og FHI-direktør Camilla Stoltenberg er også tilstede på pressekonferansen.

15 tanker om “Pressekonferanse om nye Corona-tiltak i kveld klokken 19

  • Er du virkelig en voksen person? Håning/latterliggjøring og en stygg tone er hva du lirer av deg. Det er heldigvis ikke mitt problem at du driver på sånn, men mest synd for din egen del.

   6
   3
  • Vi skjønner hva som skjer. Det er agendaen noen fremmer og den spydige Birgir er en del av den agendaen.
   Det er slikt som viser hva hjertet er fylt av.
   Gode mennesker henter frem gode ting av sitt hjertes gode foråd.
   Og et ondt og menneske henter frem onde ting av sitt onde hjertes foråd. Og hva hjertet flyter over av, det taler hans munn.
   Birgir er et spydig menneske.
   Har sikkert tatt rikelig vaksine

   7
   1
  • Betina

   Ikke hør på Birger som har avmagnisert Gud – ikke gi trollene mat – lat som de ikke er der….

   2
   2
 1. Siden covid kom så har jeg vært helt sikker på at intet blir som før. Jeg var ikke i det hele tatt overrasket at noe slikt skjedde. «DER» sa jeg til mine nærmeste. «Der kom det et skille. Nå blir aldri ting som før». Jeg hadde ventet på noe lenge. Jeg var veldig forberedt og har kjent en vidunderlig fred i alt.

  Folk må bare irritere seg over meg og kalle det gjetning eller hva de vil. Det gjør meg ingenting.

  Folk rundt meg begynte etterhvert å snakke om vi kommer til å vaksinere oss for vi kan jo ikke reise til Israel o.a. Jeg svarte alltid, « det blir ingen Israelstur ». Jeg sa i -21 og -22 at nei, det blir ingen visjon Norgetur til Israel. Det har blitt masse irritasjon mot meg.

  Har ventet på nedstengning igjen etter at de åpnet. Intet blir som før.

  Det er mye trøttende vaksineprat, skremsel og krangling. Snart der vi Ham ansikt til ansikt. This is not my home. Er overrasket over at vi ikke har dradd.

  Joh.14 :
  2I min Fars hus er det mange rom. Var det ikke slik, da hadde jeg sagt dere det. For jeg går bort for å gjøre i stand et sted for dere. 3Og når jeg er gått bort og har gjort i stand et sted for dere, kommer jeg igjen og skal ta dere til meg, for at også dere skal være der jeg er.

  Måtte alle som leser her bli med.

  1.Tess:4 :

  16 For når befalingen lyder, og det høres et rop fra overengelen og støt i Guds basun, da skal Herren selv stige ned fra himmelen. Og de som døde i troen på Kristus, skal først stå opp. 17 Deretter skal vi som er blitt tilbake og fremdeles lever, sammen med dem bli rykket opp i skyene, i luften, for å møte Herren. Og så skal vi være sammen med Herren for alltid. 18 Trøst da hverandre med disse ord!

  Vi sees snart, brødre og søstre.

  (Ps! Legg merke til irritasjonen, sinnet og hånet dom kommer nå. Dette har jeg opplevd mye de siste år)

  3
  1
  • Ting vil aldri bli som før. De har akkurat startet den globale reset. Det er vel ikke noen her som tror at globalistene og New World Order folkene har tenkt å reversere alt de har oppnådd gjennom to år med Covid?
   Nå skal sauene igjen måtte holde avstand til hverandre og det vil bli maksgrense for hvor mange gjester vi kan ha.
   De har sikkert mer i ermene også etterhvert.
   Trusselen fra Omicron skal skremme sauene til lydighet og det blir sikkert mas om å ta kvaksinene også 🙂
   Kos deg Hannah

   2
   2
 2. Hannah:
  Før du er så påståelig må du bli bedre kjent med den boka du tar til inntekt for dine påstander.

  I 1. Tess 4. står det at de døde i Kristus skal oppstå før opprykkelsen. Og blandt de som skal være med i den aller første oppstandelse fra de døde er martyrene som ble drept av antikrist.

  Et par spørsmål til deg: Er Bibelen feil? Eventuellt, skal vi stole mer på deg enn det som helt tydelig står i Bibelen? Bare lurer… .

  • For så sant vi tror at Jesus døde og sto opp, så skal Gud ved Jesus også føre dem som er sovnet inn, sammen med ham. For dette sier vi dere med et ord av Herren: Vi som lever og blir tilbake inntil Herren kommer, skal aldeles ikke komme i forveien for dem som er sovnet inn. For Herren selv skal komme ned fra himmelen med et bydende rop, med overengels røst og med Guds basun, og de døde i Kristus skal først stå opp. Deretter skal vi som lever, som er blitt tilbake, sammen med dem rykkes opp i skyer, opp i luften, for å møte Herren. Og så skal vi for alltid være sammen med Herren. Trøst da hverandre med disse ordene.
   1 Tessaloniker 4:14‭-‬18
   Når mener du dette skjer? Før Jesus setter føttene på Oljeberget, eller NÅR han setter føttene på Oljeberget? Det er visse meninger om det.

  • Bibelinteressert

   Bibelen må tale til oss, og treffe oss, så vi kan forandre oss – og bli mer lik Kristus – og ikke vi ta ut bibelvers som passer til vår egen del, for å rettferdiggjøre oss – for Summen av Guds Ord er sannhet. Som Jesus sa:

   Men Jesus svarte og sa til dem: Dere farer vill, fordi dere ikke kjenner Skriftene og heller ikke Guds kraft.
   Matt 22:29

   Derfor så priser vi Herren, fordi Ordet med dens Åpenbaring, hjelper oss til å være rede – når Herren kommer på skyen. Uten olje på kannen – dvs. det vi produserer i vårt hemmelige liv med Kristus – når ingen andre ser oss – så vil vi ikke bli aktet verdig.

   De fleste tror at bare man blir frelst etter Rom 10:9-10 – så kommer man automatisk til Himmelen. Vel – ja – den første tiden – men så må man mate sitt indre – og forme sin sjel – ved at Ordet får rense oss – og så vi lærer å frykte Gud ved Ordet.

   Og det koster å være trofast mot Kristus – har man ikke opplevd forfølgelse for sin tros skyld – så er det ett godt tegn på at man ikke har Salt i vårt liv. Forfølgelse er ett løfte, for den som vil vandre Gudfryktig – ifølge Paulus.

   Bless!

  • Det framgår av sammenhengen at de døde i Kristus vil oppstå til liv like før de kristne som fremdeles lever, blir rykket opp. De vil samtidig bli ført til himmelen.

   I den første oppstandelse, som kommer etter at Jesus har returnert til jorden, dvs 7 år senere, vil du finne rettferdige mennesker fra førkristen tid, som Abraham, Sara og Moses for å nevne noen. Også troende som dør under den store trengsel vil bli oppreist til liv under den første oppstandelse.

   Så kommer den siste oppstandelsen etter de 1000 år, kaldt dommens oppstandelse.

 3. Det er litt komisk å høre Støre formane om vaksinering, det er jo klart at vaksinering ikke gir immunitet eller hindrer smitte. Mannen er en klovn, noe han beviste i sin dans under Pride feiringen i Oslo ett år.

  • Ja – han er nok en klovn – men endog litt bedre enn Erna Solberg. Glad at de ikke har begynt med vaksinepass – som det virker som de ikke vil innføre. Det er bare å se hva som skjer i Østerrike og Tyskland – som burde skremme folk – dette er 30 tallet på nytt – fra samme sted der ondskapen startet da.

   2
   3
  • “…vaksinering ikke gir immunitet eller hindrer smitte…”

   Det har også blitt hevdet fra legemiddelprodusentene og helsefagfolkene. Så det er gammelt nytt.
   Helt fra dag en, før vaksinene var skikkelig utprøvd, ble det hevdet at noen vaksiner gav 60-70% beskyttelse mot virus, andre så ut til å gi 90-95% beskyttelse. Men det er aldri blitt hevdet at de gav immunitet.

   Når det gjelder smitte så har også jeg oppfattet at vaskinene skulle redusere smittespredningen. Og et rent logisk resonnement for det er:
   1. Dersom vaksinerte er 60-95% beskyttet vil færre bli smittet og færre bringe smitten videre
   2. Dersom en vaksinert blir smittet, vil han/hun være smitteførende en kortere periode. Det betyr at de sprer smitten mindre.

   Men, atter en gang, tallene fra i fjor eller i vår er ikke nødvendigvis sannhet i dag. Så disse prosentene for beskyttelse trenger ikke stemme lenger.
   Dersom man ser på tallene fra FHI i perioden uke 37-46 viser disse at flere uvaksinerte (pr.100 000) enn vaksinerte smittes. Det er urovekkende. Og likevel, selv om en vaksine skulle vise seg å ikke beskytte noe som helst mot smitte, er det mye i tallene som tyder på at en større andel uvaksinerte enn vaksinerte som blir smittet trenger sykehusbehandling.
   (se tallene her:
   https://www.sokelys.com/ny-smitterekord-i-norge-tirsdag-4045-nye-smittetilfeller/#comment-2013179)

Det er stengt for kommentarer.