President Trump taler til “evangelisk kristen koalisjon for Donald Trump” som blir sparket i gang fredag

President Donald Trump som beordret et droneangrep som tok ut 11 iranske og irakiske sjiamuslimske militære og militsledere natt til fredag taler i kveld til evangelikale for Trump koalisjonen som sparker i gang sin virksomhet for å støtte den amerikanske presidenten. Talen vil dersom tingene går etter planen begynne klokken 23 norsk tid.

6 tanker om “President Trump taler til “evangelisk kristen koalisjon for Donald Trump” som blir sparket i gang fredag

 1. Det er blasfemi å sitte med foldede hender og bli bedt for. Sosiopaten Trump har jo uttalt at han aldri har bedt Gud om tilgivelse, da han aldri har gjort noe galt? Hvem er de latterlige figurene som ber for denne “diktator-wannabie” en? Er vel velstandsforkynnere, for de nyter jo godt av at Trump har senket skatten betydelig for de rikeste?

  2
  3
  • Tulling. Det faktum at president Trump er så ydmyk at han er villig til å bli bedt for offentlig vitner om en president som er ydmyk innfor Gud. Gud står i mot de stolte og hovmodige som Bernt Hansen åpenbart er. Bernt Hansen mangler åpenbart elementær kunnskap om kristendom og bibelen. Hansen burde begynne i søndagskolen slik at han kan bli minst like åndelig moden som en tiåring.
   Det som er viktig i forhold til relasjonen til Gud er ikke hva man måtte ha sagt eller ikkesagt i fortiden, men hva man gjør i nåtiden. Trump er en velsignet mann som Gud har satt i den posisjon han har. Det er kun åndelig blindebukker som skriver slik Bernt Hansen gjør. Når Bernt Hansen får et møte med Jesus og blir frelst og født på ny, vil heldigvis Gud tilgi ham hans dårskap og respektløshet for den presidenten som er valgt av folket og utpekt av Gud selv.

   2
   2
  • Så da var Josef Stalin og Adolf Hitler utpekt av Gud selv og at all motstand mot disse, inkludert redning av jødene fra Hitler og Stalin for deretter å opprette Israel en ulydighet mot Gud, Steffen Fevik ?

   La meg minne deg om at Adolf Hitler var valgt i et demokratisk valg.

   1
   4
 2. Steffen Fevik: makan til ignorant kommentar. Trump har aldri vist ydmykhet. Han er den eneste ikke-kristne presidenten i min levetid. Han er i tillegg et direkte ondt menneske. Og selvsagt ble ikke Trump, Mao, Pol Pot, Saddam Hussain, Hitler, Stalin, Lenin osv innsatt av Gud. De ble innsatt av satan, i denne falne verden.

  1
  2
  • Han er vel den presidenten som har stått nærmest evangeliske kristne i nyere tid. Kristne amerikanere står støtt i sin støtte til president Trump siden han uttrykker støtte til viktige kristne saker. Om han er personlig frelst og født på nytt er en helt annen sak. Dog er han den Gud har valgt å bruke i denne tiden. Bare dette at Trump sørget for at Jerusalem ble anerkjent som Israels hovedstad er nok til å kunne si at han var rett mann til rett tid.
   Hva slags personlig relasjon til Gud Trump egentlig har, er det bare Gud selv som vet.

   4
   2
  • Gud har flere ganger før benyttet verdslige herskere til å gjennomføre sine hensikter. Som kong Kyros av Medo-Persia som sørget for frigivelse av jødene under Babylons åk.

   Jesus måtte dø for å gjenløse menneskeheten. Til dette formålet tillot Jehovah Gud at romerne fullførte dette på de jødiske fariseernes og rådsherrenes oppfordring.

   3
   2

Det er stengt for kommentarer.