President Trump fordømmer Mike Pence for feighet -kvinne skutt og drept

President Trump går nå hardt ut mot den avtroppende visepresidenten som sviktet da han hadde sin besøkelsestid. Mange anklager nå Mike Pence for å være en forræder og Judas. I følge en melding skal politiet ha skutt og drept en kvinne under demonstrasjonene. Kvinne ble skutt i brystet.  I følge de siste meldinger vil 200 soldater fra nasjonalgarden bli utplassert for å gjenopprette ro. Det meldes også om situasjoner andre steder i USA hvor rasende patrioter gjør opprør mot valgjukset.

 

5 tanker om “President Trump fordømmer Mike Pence for feighet -kvinne skutt og drept

 1. Pence har gjort det eneste riktige!!!
  “president” Trump er forræderen. Det er ikke utenkelig med riksrett. Oppvigleri, konspirasjoner, løgner, svindel, tyveri.
  Mannen er satans desidert fremste representant på jorden
  Må Gud gripe inn, og ta ham av dage🙏

  5
  6
  • Du lyver med dine hatefulle utsagn. Det var Antifa og BLM som drev med oppvigleri, branner, hærverk og vold i flere måneder før valget i flere amerikanske byer. Biden, Harris og demokratene stod på sidelinjen og heiet på dem. At folket viser sin avsky ovenfor korrupte politikere er ikke overraskende.

   7
   1
 2. Biden på talestolen og kaller dem mobb…
  Husker jeg så en helt annen mobb… en annen gang…

 3. Zzzzz…den mest korrupte, er the orange thug. Og det var han som oppmuntret til opptøyene i dag. Han har tatt på seg et meget stort ansvar. Tipper han skjelver i buksene, når til å med han må klare å se sin egen ansvarsløshet.
  Georgia ble helblått, så nå har Biden også senatet
  Trump vil se frem til sivile rettssaker, straffesaker, konkurs og fengsel, før den evige fortapelsen innhenter ham(om han da ikke på mirakuløst vis skulle klare å se at det finnes en makt større enn ham selv, og bli frelst. ikke mange hardkokte sosiopater som klarer det…)

  2
  3
  • Trump klarer seg, Otto. Slapp av du 🙂
   Ta godt vare på deg selv så ikke hatet tar livet av deg.

   5
   1

Det er stengt for kommentarer.