President Trump: Demokratenes holdning til abort er nå så ekstrem at de ikke bryr seg om babyer blir henrettet etter fødsel

President Trump ut mot demokratenes ekstreme synspunkter på drap av babyer. Til venstre bak presidenten ser vi visepresident Mike Pence og på høyre side fosterdrapstilhengeren Nancy Pelosi. (Foto: You Tube)

“Demokratene i senatet ville ikke stille seg bak et lovforslag som vil forby drap av uskyldige spedbarn. Det demokratiske partiet posisjon i forhold til abort er nå så ekstreme at de ikke bryr seg om at spedbarn blir henrettet etter fødsel,” skriver president Donald Trump i en oppdatering på Twitter. Som kjent har delstaten New York åpnet opp for abort av barn helt opp til fødselen og dette slakteriet av uskyldige barn får president Trump til å reagere med avsky. “Dette vil bli husket som en av de mest sjokkerende avstemninger i kongressens historie, skriver presidenten

-Hvis det var en ting vi alle burde kunne være enige om er det å beskytte livene til uskyldige babyer,” skriver Donald Trump videre. Den amerikanske presidenten som møter hardnakket motstand på mange områder demonstrerer her hvorfor kristne stiller seg sammen med presidenten som blir foraktet og hatet av den liberale og ugudelige presse som har jobbet hardt for å underminere kristne verdier. USA har i Donald Trump fått en president som klart og tydelig uttrykker sin støtte til ja til livet bevegelsen i USA. Sett ut fra et kristent ståsted er det uforståelig hvordan norske  kristne kunne uttrykke støtte til demokratene og Hillary Clinton under valgkampen i 2016. En rekke norske kristen-ledere som hevder at de er i mot abort uttrykte under valgkampen i 2016 støtte til Hillary Clinton. “Både konservative og liberale støtter Hillary,” kunne avisen Dagen slå fast etter å ha snakket med en rekke norske kristenledere som ville ha stemt på Clinton. Hvordan disse klarer å forene sitt “nei til abort” standpunkt med det å gå sin støtte (og stemme dersom de kunne) -til en kandidat og et parti som faktisk sier ja til fosterdrap helt frem til fødselen er en stor stor gåte.

Abort uviktig for norske kristenledere som ville ha stemt på Hillary Clinton

Norske kristenledere svikter i abortspørsmålet og signaliserte støtte til den mest abortliberale kandidat som noensinne har stilt som kandidat til president.

Disse kristenledere uttrykte i 2016 støtte til Hillary Clinton. Jeffrey Huseby som er generalsekretær i Det Norske Misjonsselskap, Bård Rebbestad Løkken , assisterende generalsekretær i Laget, Tor B. Jørgensen , tidligere biskop i Sør-Hålogaland, Sten Sørensen , styreleder for Troens Bevis Verdensevangelisering, Kjetil Aano , prost i Tungenes prosti, tidligere leder i Mellomkirkelig Råd og generalsekretær i Det Norske Misjonsselskap, Kristin Gunleiksrud Raaum , leder i Kirkerådet, Kristian Sveinall Øgaard , leder for Acta – barn og unge i Normisjon, Vidar L. Haanes , rektor ved Menighetsfakultetet, Silje Kvamme Bjørndal , pinsevenn og stipendiat ved Menighetsfakultetet, Bjørn S. Olsen , misjons- og hjemmesekretær i De Frie Evangeliske Forsamlinger, Anne Birgitta Langmoen Kvelland,   generalsekretær i Normisjon, Ingunn F. Breistein , rektor ved Ansgar Teologiske Høgskole og Ansgar Bibelskole, Svein Granerud , leder for Normisjons arbeid i Norge, Petter Olsen , medieleder i Indremisjonsforbundet, Bjørn Olav Hansen, Leif S. Jacobsen , metodistprest, Øystein Magelssen , generalsekretær i Norges KFUK-KFUM og Rolf Ekenes , tilsynsmann i Det Evangelisk Lutherske Kirkesamfunn (DELK) – sier alle at de ville ha stemt på Clinton. Hvorvidt disse kristenledere er motstandere av fosterdrap vites ikke, imidlertid signaliserer disse gjennom sine uttalelser til avisen Dagen at abortspørsmålet for dem er helt uvesentlig og underordnet. Det var viktigere å fremstå som politisk korrekte enn å være tro mot Guds Ord som forbyr drap av barn i mors liv.

Står med Donald Trump

Etter å ha fulgt utviklingen i USA og sett hva president Trump har utrettet blant annet gjennom å fronte et tydelig ja til livet standpunkt, innsette konservative dommere i høyesterett samt å flytte ambassaden til Jerusalem -har min respekt for Donald Trump vokst. Selv om jeg under valgkampen i 2016 skrev at jeg hadde håpet at det republikanske partiet hadde valgt en annen kandidat enn Donald Trump, så er jeg likevel glad for at Donald Trump vant valget. Dersom Hillary hadde vunnet valget hadde verden hvert et mye farligere sted, og de krefter som ønsker å drepe barna i mors liv, selv etter fødsel, -hadde da hatt en støttespiller i Det Hvite Hus. Men heldigvis og takk Gud for at det ble Donald Trump som vant valget. Da har i hvert fall barna i mors liv en røst som taler deres sak fra Det Hvite Hus.  Jeg for min del er glad for å kunne si at jeg ville ha stemt på den kandidaten som var mest kritisk til fosterdrap, og i ettertid ser vi at det er Donald Trump. Må Gud velsigne og rettlede president Trump til å ta de rette beslutninger, til å fortsatt stå sammen med Israel og fortsatt uttrykke motstand mot de dødskreftene som virker gjennom det demokratiske partiet i USA. Amen

23 tanker om “President Trump: Demokratenes holdning til abort er nå så ekstrem at de ikke bryr seg om babyer blir henrettet etter fødsel

 1. Nok en gang, Kjell: “black and white is a lazy way to see the world”. Alle de norske partiene, unntatt KRF er vel på linje med Demokratene her? At demokrater ikke bryr seg om fødte barn blir drept, er vel sånn circa løgn nr 6256 fra Trump siden innsettelsen.

  5
  5
  • Nå tøver du fælt Arnt. Ingen norske partier vil ha fosterdrap inntil fødsel. Hillary og det demokratiske partiet har gang på gang vist at de vil ha flere fosterdrap, og hun var den mest abortvennlige kandidat som noensinne har stilt til valg.

   Jeg la ut navnelisten over “kristenledere” som foretrakk Hillary Clinton. I realiteten støtter da disse opp om retten til abort inntil fødsel. De ville i hvert fall ha stemt på den kandidaten som går for abort inntil fødsel. Jeg tror nok at Jesus gråter over disse kristenlederes blindhet. De har solgt ut sin troskap mot Herren for å være politisk korrekte.
   Jeg for min del blir mer og mer positiv til Donald Trump.
   Jeg har sett hva hatet har gjort med demokratene som tapte valget. De har sunket ned i et dypt mørke.
   Heia Donald Trump! Rett mann til rett tid.
   Jeg tror de våpen som er rettet mot ham vil feile.
   Dog er jeg ikke overrasket over at det støyer om han.
   Mørkets makter og the deep state og den globalistiske maktelite forsøker det de kan å skape problemer for presidenten.
   Men er det Guds vilje at Trump skal sitte ytterligere fire år, så skjer det.

   9
   4
 2. Nyttig oversikt over disse religiøse ledere som ville ha stemt for Clinton.
  Da vet vi hvem Guds folk må sky som pesten.
  Ingen av disse er verd å lytte til.
  Og Donald Trump viser igjen at han er en mann etter Guds hjerte.
  En mann som taler tydelig der andre tier.

  8
  1
  • Den lista var verre enn jeg hadde trodd. Hjelp…

   Takk for at du opplyser oss Søkelys.

 3. Kjell; Trump er ingen kristen, han har sågar sagt at han aldri har bedt Gud om tilgivelse, for han har aldri gjort noe galt!! Det er blitt dokumentert at han har løyet over 6000 ganger offentlig som president.

  Da han stilte som kandidat visste han at han var helt avhengig av de kristne velgerne for å vinne valget, og fikk da med seg Mike Pence som sitt “kristne alibi”, og sistnevnte krevde en tydelig politikk på fosterdrap, homofili og ambassaden. Trump selv gir en lang marsj i disse tingene.
  Utover dette har han knapt oppfylt noen valgløfter. Statsgjelden lovet han å fjerne på 8 år. Pr i dag har den steget med ufattelige 2 trillioner dollars til 22 trillioner.
  Muren mot Mexico er en farse. Det er ikke behov for den. narkotikaen kommer over tradisjonelle grenseoverganger eller sjøveien fra Kina. New Mexico og Californias guvernører har kalt tilbake de ekstra styrkene fra grensen, som Trump beordret dem å sette inn. Det er ikke behov for det. Det er ingen krise!! Trump avslørte seg jo også på pressekonferansen ved å si at “han hadde ikke trengt å erklære denne krisen”, for han kunne ha fått opp muren på andre måter, over litt lengre tid:-) Hvorpå han i disse “krise-tider” reiste rett til Florida for å spille golf. Han kritiserte som kjent Obama for å ta for mye ferie, men allerede etter første året, hadde Trump vært på ferie mer enn Obama var på 8 år.

  Jeg er bedrøvet, Kjell, at du er blant de 8-10 kristne i Norge som har latt deg forføre av denne bedrageren, løgneren, ekteskapsbryteren, tyven og sosiopaten! Og jeg kan love deg, at dersom du tror at Gud har innsatt denne hovmodige, arrogante og komplett udugelige psykopatiske drittsekken, så tror vi ikke på den samme guden.

  7
  6
  • Det er jo bare å skru på fjernsynet og høre han snakke, så forstår jo alle oppegående hva som bur i ham.

   2
   2
  • Jeg leser hva du sier Arnt. Hva vet du om han har bedt Gud om tilgivelse? Du viser til en gammel uttalelse som ikke nødvendigvis er relevant lenger. Jeg ser du hoster opp 6000 løgner. Hvor har du det fra?
   Har du tellet eller er det anti-Trump media som har fortalt deg det?
   Trump er en politiker, og meg bekjent gjør politikere stort sett noe annet enn å lyve.
   Det gjelder begge leirer i politikken, også i Norge.
   Kristne velgere: Er mer enn godt fornøyd med hva Trump (ikke Pence) har levert.
   Det er Trump som valgte en konservativ dommer til høyesterett. Det var Trump og ikke Mike Pence som flyttet ambassaden til Jerusalem, og gjorde det Bibelen gjør. Anerkjenner Jerusalem som statens Israels hovedstad.
   Det var Donald Trump og ikke Mike Pence som skrev ordene omkring fosterdrap på Twitter.
   Jeg tror evangeliske kristne er mer enn godt fornøyd med Donald Trump
   Du har også Donald Trumps engasjement for å få fri Pastor Andrew Craig Brunson fra Tyrkia. Jeg tror vi evangeliske kan være godt fornøyd med hva Trump har medvirket til.
   Jeg tror nok Mike Pence er glad for at Trump har gjort dette, men jeg er tvilende til at Mike Pence hadde vært villig til å anerkjenne Jerusalem -da Pence har vært litt for lenge med i det politiske spillet i USA.
   Jeg tror Gud så til at Donald Trump ble valgt. Det var den allmektige Guds vilje at det ble slik.
   Gud ydmyket hele det politiske etablissimentet både i USA og Europa ved å la denne mannen vinne frem.
   Du mumler om statsgjelden. Den vokser og vokser og vil aldri kunne bli betjent, selv om jeg forstår logikken i Trumps tenkning når det gjelder statsgjelden. Skal den falle må USA selge mer enn de kjøper -og skal trenden snus vil resultatet bli handelskrig.
   Muren mot Mexico er ingen farse. Det trenges en mur, for å stoppe kriminalitet og narkotika. At guvernøren i California har kalt tilbake noen styrker -er en del av det politiske spillet. Han er demokrat og selvfølgelig vil han gjøre hva han kan for å sabotere Trump. Han driter vel i om ungdom dør av narkotika smuglet inn fra Mexico. Det er jo ikke hans problem. Han gjør selvfølgelig slikt for å ødelegge for Trump. Ingen annen årsak.

   Jeg gir full støtte til alt det bra Donald Trump har gjort. Jeg stiller meg helt bak vedtaket om å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad. Jeg stiller meg bak flyttingen av ambassaden. Jeg stiller meg bak presidentens engasjement for å få fri pastor Andrew Craig Brunson. Jeg stiller meg bak dagens twittermeldinger om senabort på twitter. Jeg stiller meg bak det Trump sier her https://www.youtube.com/watch?v=oG7uS0ZAZ1E og dette https://www.youtube.com/watch?v=wyQT5XkmUrM

   Jeg er bedrøvet over at du stadig holder fast på skjellsordene, du om det.
   Jeg takker og ber for USAs president. At han skal fortsette å gjøre det rette, at Gud fortsatt skal veilede og rettlede ham. At Gud skal røre ved ham og gi ham visdom og kløkt.
   Jeg ber om at Guds ånd skal virke på hans liv og levemåte.
   Beklager Arnt. Jeg klarer ikke å følge deg i din bruk av skjellsord. Du overgår jo enhver når det gjelder bruk av skjellsord mot et menneske.
   Da må jeg avslutt. Jeg tror at Gud den allmektige, den evige treenige Gud har villet at Donald Trump ble valgt til president. Jeg tror at Gud er allmektig og styrer. Jeg tror at Gud er den som innsetter og avsetter konger.
   Jeg klarer ikke å skyve Gud ut på sidelinjen. Jeg vet ikke hva slags gud du tror på, men jeg tror på allmaktens Gud, Jahve, Jesu Kristi far, Han som skapte alt og opprettholder alt liv. Denne Gud som jeg tror på og dyrker er den som innsetter hvem Han vil og avsetter hvem Han vil.
   Bibelens Gud er min Gud, og jeg tror hva Bibelen sier om Gud. Og selv om ikke du liker det, har Gud latt Donald Trump få embedet for å tjene som USAs president. Noe jeg syntes han gjør rimelig bra, på tross av at han ikke er yrkespolitiker. Derfor vender jeg meg i bønn til Gud for denne mannen -som er innsatt til å være leder for en nasjon som helt siden 1973 har stått Gud i mot med å drepe barn i mors liv. Jeg er derfor glad for presidentens twittermeldinger i dag. Han står for livet i motsetning til demokratene som står for døden, noe avstemningen viser.

   14
   3
  • Ja Hannah
   Vi er rystet over hvor mange kristenledere som frontet støtte til Hillary Clinton. Verre blir det i ettertid når vi ser at Trump har levert når det gjelder viktige verdispørsmål.
   Trump har markert seg som den tydelige og mest kristne presidenten USA har hatt i nyere tid.
   Tror vi skal være glade for at noen her i Norge har fått åpnede øyne til å se. Jeg vil selvfølgelig aldri kaste bort mitt liv til å lytte til forkynnelse av de navnene som stod på listen. For et folk som lever etter Guds Ord og i Den Hellige Ånds ledelse -er mange av navnene også fullstendig irellevante. Kommentarene til personen som kaller seg “Arnt” er utidige og språkbruken er langt på sidelinjen for en sann kristen. Bare umodne mennesker som ikke kjenner Guds Ord og som ikke har opplevd Guds kraft i livet -slenger rundt seg med skjellsord og stigmatiserende karakteristikker. Minner om en viss bloggers eder og galle mot pastor Torp

   6
   1
  • Hvordan kan du Arnt uttale deg om hvem som er kristne eller ikke? Du omtaler en kristen bror som bedrager, løgner, ekteskapsbryter, tyv og sosiopat. Videre slår du fast at han er hovmodig, arrogant, komplett udugelig prykopatisk drittsekk.
   Nei Arnt. Vi tror ikke på samme Gud. (en setning er her slettet av moderator på grunn av personangrep)
   Jeg er 100 prosent sikker på at den gud du tror på, ikke er den Gud vi finner i Skriften. Vår Gud er den evige Jeg Er, Jahve, og Hans Sønn, Jesus Messias.

   Slik du skriver om et annet menneske innsatt av Gud til å tjene som USAs president er jeg 100 prosent sikker.
   Du er villfaren, ja kanskje mer villfaren enn mange andre.

   Du trenger å bli frelst og født på ny.
   Kanskje også utfrielse fra et eller annet som plager deg.

 4. Det er ikke skjellsord, men sannheten. At han er en notorisk løgner er en uomtvistelig sannhet! Det er ikke bare Californias guvernør, men også New Mexicos. De sier at det ikke er noen krise, og har trappet ned på tiltakene som “Fake Trump” påla dem. Du fremhever KUN de tingene som det er VP Pence som har forlangt gjennomført. Er det noe annet Trump har fått til(positivt)? De fleste republikanere er også tilgengere av fri abort, og dødsstraff og en ultraliberal våpenlov som har kostet over 400.000 mennesker livet de siste 17 årene. På de to sistnevnte områdene har utvilsomt Demokratene en atskillig mer “kristen” politikk.

  4
  4
  • Jeg er veldig fornøyd med hva Donald Trump har fått utrettet, og dersom Gud vil får han fire år til i Det Hvite Hus.
   Jeg ber for presidenten med håp om at han vil få en personlig relasjon til Jesus Kristus.
   Jeg er blant dem som tror at Gud er historiens og situasjonens Herre og jeg tror at det var Guds vilje at det ble slik det ble i 2016.

   7
   1
  • Arnt
   70% av av amerikanerne har ingen eller liten tillit til main stream media. Når de erfarer at 90% av det som skrives i disse mediene om Trump er skrevet ut fra hat og ønske om skittkasting, har sikkert tilliten falt ytterligere. Gleder meg til at flere nordmenn våkner og får nisseluen opp fra nesen. Med 70% mistillit i befolkningen, vil vi snart feire gravøl for det ene og andre løgnmediet. Men det blir en kamp om sensurlovene disse mediene faktisk tidvis kan gjøre seg til talsmenn for eller ytre sett forbli likeglade i forhold til.

   3
   1
  • Dine sannheter Arnt, er som “sannhetten” til en viss straffedømt blogger. Det vi ser er en omfattende krise som krever handling fra Donald Trump. USA må bygge muren, han er en mann som står for sine ord. Kan ikke du Arnt forsøke å be Gud hjelpe deg?

 5. Ikke på Arnts nivå
  Arnt skriver: “Jeg er bedrøvet, Kjell, at du er blant de 8-10 kristne i Norge som har latt deg forføre av denne bedrageren, løgneren, ekteskapsbryteren, tyven og sosiopaten! Og jeg kan love deg, at dersom du tror at Gud har innsatt denne hovmodige, arrogante og komplett udugelige psykopatiske drittsekken, så tror vi ikke på den samme guden.”

  Jeg merker meg at Søkelys har en åndelig oppadgående redaktør som ikke i skrift og tale befinner seg på et slikt lite Kristus likt nivå som denne Arnt presenterer. Vi kan takke Jesus fordi vi her har en sindig redaktør som ikke lar seg rive med at slikt oppgulp om en annen person. Fortsett som du stevner. Vi ber for deg Kjell Må Gud velsigne deg og gi ny styrke til ditt legeme. Den guden Arnt her opererer med er ikke den Gud jeg kjenner fra mitt lange liv i pinsebevegelsen
  Hilsen broder Einar

  9
  5
 6. Vi skal være glade for at USA nå har en bibelsk kristen president. Mange forsvarte muslimen Obama og trodde han var kristen, men han var en mann uten bibelske frukter. Når vi ser på Donald Trump ser vi en mann som i praksis fører en politikk på linje med hva Bibelen lærer og sier.

  • Nå er snart alle de jeg kjenner hjernevasket av VG, NRK og TV2 og resten av MSM så jeg har nesten ingen å snakke med lenger! Hvorfor gi statstøtte til en slik løgnpresse som til og med støtter krigsindustrien og er imot fred! Og dette skal vi tvangsbetale for!

   Idag igjen: VG fortsetter trofast med sine antitrump artikler for å få folk til å hate ham enda mer for våre skattepenger!
   Som jeg skulle sagt det selv. Jeg får håpe at norsk, riksdekkende medias ensidige og kommunistiske oppførsel går helt opp til president Trump, og at han reagerer mot Norge. Vi nordmenn har blitt behandlet som dritt og søppel av raddis-media i alle år, dersom vi ikke er enig med venstresiden.
   JEG FINNER MEG IKKE I DET !!!

 7. Har vært inne og sjekket denne listen nå. Må si, er overrasket over en del av navnene der.

  • Trykket på avisen Dagen-linken.
   Spesielt å lese nå – 2 år senere.

   En del av dem ville nok gått for Donald nå.
   Håper jeg…

   2
   1
 8. Stakkar. Har vunnat ALT. Til og med et kriminelt rulleblad. DET kan du skryte av. Det er mer enn Torp har fått til.

Det er stengt for kommentarer.