President Trump: Alle bør vite om Biden familiens korrupsjon

Bare dager før valget tar president Trump et hardt oppgjør med Joe Biden og korrupsjonen han og hans sønn har vært ansvarlig for. Dette er noe velgerne må vite om, sier president Trump i sitt budskap-

Facebook Comments

4 tanker om “President Trump: Alle bør vite om Biden familiens korrupsjon

 1. Ca 5 % av det Trump sier er sant. Historien om Biden er ikke blant de prosentene. Det er noe hans sleske advokat har kokt i hop; en mislykket drittpakke.

 2. 29/10/2020, kl. 22:50 sa Senior jr.:

  Alvorlig talt: Søkelys er, som mange av oss, smittet av den ekstreme polariseringen i amerikansk valgkamp. I begge leire har det utviklet seg en demoniseringen av motstanderne. Det er dumt og leit. Og det er farlig. La oss ikke viderebringe falske anklager, overdrive forskjeller eller forenkle kompliserte forhold. Begge sider gjør feil og begge sider gjør noe godt. La oss håpe den som vinner valget, klarer å samle folket, roe følelsene og dyrke frem det beste i alle.

  svar:
  Demokratene har gjort statlige institusjoner til verktøy for kriminell virksomhet. Det er faktisk dokumentert. Det ble stor oppstandelse over Nixon men det han gjorde var en helt ubetydelig bagatell i forhold til det som rulles opp i dag.

  29/10/2020, kl. 22:50 sa Senior jr.

  Jeg tror likevel dagens skremmende underholdende hatretorikk og klikkpopulisme er for mye av det gode. Derfor: måtte vi alle bli venner og finne frem til kompromisser på tross av uenigheter i enkeltsaker.

  Svar:

  Det handler ikke lenger om vennskap, enkeltsaker og kompromisser. Det handler om at verdens mektigste stat har blitt kuppet av kriminelle. Som da tyskland ble underlagt nazismen. Nasjonen som en gang ble modellen for demokratier over hele verden står i fare for å bli en kriminell bananrepublikk hvor løgn og voldlige opptøyer er legitime politiske virkemidler.

  Personlig synes jeg det som skjer er så langt fra underholdene som det er mulig å bli. I overført betydning kan konsekvensene av Barak Hussein og hans medspillere’s maktmissbruk gjennom mange år sammenlignes med uhelbredelig kreft i hjernen. Og i en slik sammenhengen kan Norge sies å være en lillefinger på den samme kreftinnfiserte organismen. I praksis, den vestlige verden.

 3. Dette kan bli ganske problematisk for den politiske “eliten” i norge. Både hundrevis av millioner i bestikkelser til Clinton og “Jaglandprisene” til de korrupte politikerne Obama, Clinton og Gore kan bli veldig belastende. Jeg tror ikke det hjellper å si at de var så dumme at de ikke skjønte hva de gjorde. Men selv om Solberg fremdeles godtar tankefrihet så vil dårligere omdømmen neppe få noen betydning så lenge de har en viss “kontroll på hva folk blir fortalt”, for å bruke Brundtlands egne ord.

  Men det er et annet problem som virkelig burde bekymre de som stemmer inn de inkompetente politikerne. Hvis Trump blir gjenvalgt kan den åpenlyse forakten de har vist ham gjennom mange år resultere at Norge blir nedprioritert ganske kraftig. Folk i USA vil nok ha mye mer forståelse for å vende land med spydige politikere ryggen etter at Bidens kriminelle virksomhet er avslørt.

  Jeg tror amerikanerne er fed up av å finnansiere forsvaret av europa også. Det eneste de har fått igjen for det de siste årene er all forakten for Trump og den uforbeholdne støtten til de korrupte demokratene. Det skulle ikke forundre meg om Trump kommer til å flytte alt av europeeisk millitært nærvær til Polen. Både strategisk og økonomisk vil det være en bedre løsning. Da kan vi bli enda dårligere stillt enn vi var våren 1940. Vesentlig dårligere. Sannsynligvis kan Putin bare spasere inn i Nordnorge.

  5
  1
  • Alvorlig talt: Søkelys er, som mange av oss, smittet av den ekstreme polariseringen i amerikansk valgkamp. I begge leire har det utviklet seg en demoniseringen av motstanderne. Det er dumt og leit. Og det er farlig. La oss ikke viderebringe falske anklager, overdrive forskjeller eller forenkle kompliserte forhold. Begge sider gjør feil og begge sider gjør noe godt. La oss håpe den som vinner valget, klarer å samle folket, roe følelsene og dyrke frem det beste i alle.

   Man kan anklage tidligere tider for kjedelige politikere, og ønske at det var større folkelig appell og mer dyptfølt engasjement. Jeg tror likevel dagens skremmende underholdende hatretorikk og klikkpopulisme er for mye av det gode. Derfor: måtte vi alle bli venner og finne frem til kompromisser på tross av uenigheter i enkeltsaker.

   ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *