President Putin med klar advarsel til USA og NATO over situasjonen i Ukraina: “Back OFF!”

Russland har som kjent sendt mer enn 90 000 soldater til grensen mot Ukraina og langs grensen mellom Hviterussland og Polen pågår det nå en hybridkrig hvor flyktninger og imigranter er et ledd i spillet. Det hviterussiske presidenten Aleksandr Lukasjenko truet

torsdag med å stanse leveransene av russisk gass til Europa. Utspillet fra den hviterussiske presidenten hadde neppe kommet uten godkjenning fra Russlands president Vladimir Putin. Dersom Putin og Lukasjenko gjør alvor av å stanse gass-forsyningen til Europa, vil det være svært alvorlig for spesielt Tyskland som baserer seg på russisk gass.

 

18 tanker om “President Putin med klar advarsel til USA og NATO over situasjonen i Ukraina: “Back OFF!”

 1. Det ser ut som krisetida startar no.
  Det er berre 7 år igjen før av dei 6000 åra er ute.
  Etter 6000 år kjem 1000-årsriket.
  http://bki.net/6000/6000aar.html
  Dette skreiv eg i år 2003.
  https://www.youtube.com/watch?v=6YtG0etke28
  https://www.youtube.com/watch?v=oEkZWO0dZ5o&t=1260s
  Etter bibelens ord vert desse siste 7 åra vanskelege og særskilt dei 3,5 siste åra då Antikrist vil få full kontroll.
  Heile jorda vil undra seg når dei ser “dyret” som har styrt før koma tilbake.
  https://www.businessinsider.com/fiona-hill-if-trump-runs-wins-2024-election-democracy-done-2021-10?r=US&IR=T

  https://www.youtube.com/watch?v=5VlGuOMpEUg&t=503s

  6
  5
  • Du har rett i at vi er i den siste trengselstid.
   Denne trengselstid er begynt nå, og trengslene for de SANNE kristne vil bli vanskelig. De uekte kristne, de navnekristne, de som lever uten Den Hellige Ånds åpenbarelse, vil bøye seg for Antikrist ånden og vil derfor ikke komme til å lide noen spesiell trengsel for Jesu navns skyld.
   Den store trengsel er for den bibelsk kristne menighet, mens vreden er for verdens mennesker og “kristne” som er en del av skjøgekirken.
   Det er derfor det lyder et rop i Guds ord.
   Kom ut av henne mitt folk!

   5
   4
  • Johannes åpenbaring kapittel 13 vers 9 og 10

   Den som har ører, hør dette! Den som skal i fangenskap, han må gå i fangenskap! Den som skal drepes med sverdet, han må dø for sverd! Her gjelder det at de hellige holder ut og har tro.

   5
   3
  • Vranglære fra Rune.

   Har man tatt imot Jesus som sin Frelser har man intet å frykte. Som Gud reddet Noah fra vannflommen redder han sin brud😊

   Vi skal IKKE gjennom trengselen.
   Han henter sin brud før grusomme ting starter på jorden. Jesus kommer snart. Få ditt forhold til Ham i orden. Ingen vet om det er for sent i morgen. Stå opp for Jesus, for venner, familie og kjente, vend om fra synd. Start et nytt liv med Jesus i kveld. Hør ikke på skremsel. Les Guds Ord. Ja, ting kan bli vanskelig fremover, men Han har lovet være med.

   Er du redd, så er det ikke Gud sin feil men kristne som skremmer deg, les f.eks boken til Svein Magne Pedersen, snart kommer Jesus. Bare legg merke til at hver eneste gang noe kommer fra Rune Kikki Randi ++ er det med SKREMSEL.

   Det står ikke i Bibelen SKREM da hverandre med disse ord. Det står:

   TRØST da hverandre med disse ord. Gud trøster. Han holder sin hånd over SINE barn. Han slipper deg ikke og forlater deg ikke. Den hellige Ånd hjeper, Jesus er Veien, Sannheten og Livet.

   Folk et livredde for tiden, få innrømmer det. Mange har søkt mot sanne kristne fordi de trenger noen å prate med. Alle sanne kristne vil synes det er STORT og GLEDELIG at du tar kontakt. Gjør de ikke det, gå rett til en annen kristen. Det er mange falske kristne.

   Men KRISTNE som er livredde -DA et det noe galt.

   Jeg har aldri vært mer trygg😊

   Les Guds Ord, hold deg nær til Jesus hver dag. Jesus henter sin brud snart.

   4
   5
  • Ja du slenger ut et bibelvers i hytt og vær innimellom «Jern og leire!!» , «satans tjener!» «smiger-piss fra Qanon» og annet oppgulp og prøver å virke vis. Du er så stygg i munnen at har ikke opplevd maken. Skulle noen ta deg seriøs som kristen? (eller ellers også…)

   Forrige diskusjon feiget du ut, du slengte ut et bibelvers som du misbrukte ang Qanon . Trekte inn
   dette firmaet ditt og det vanlige, men INTET angående det om bibelverset. Firmaet ditt er totalt uinteressant i det jeg lurte på, og ikke fikk svar på. Skrev dette med bibelverset og gjentok det sånn ca 58 ganger uten at det hjalp. Er det vansker med å lese så må du be en venn hjelpe.

   Nei du feiget ut og trodde du var klok og vis og saklig da du skrev at du så ingen grunn til å gå noe videre med diskusjonen med meg. (Nei, du kunne jo ikke det, for da måtte du jo ha svart meg, stakkar…) Har lurt på hvor du får undervisningen din fra , det fikk jeg heller ikke svar på sist.

   4
   5
  • Nå kommer bortrykkkelsen av de hellige.
   Den store trengsel begynner fra 1-4 desember og bortrykkelsen må komme før disse datoene.
   Den fjerde desember er førstefrukts bortrykkelsen. Etter det går verden inn i trengselstiden. Ti dager med trengsel så kommer Jesus.
   Dyrets merke er her, men ikke alle har tatt det.
   Det vil bare bli en tre og en halv måned med trengsel, ikke tre og et halvt år. Bortrykkelsen kommer!!
   Denne videoen vil frelse millioner av mennesker
   https://www.youtube.com/watch?v=CZ4vmuUPPM8

   2
   4
  • Rune
   Du blir kalt vranglærer av Hannah fordi du siterer Bibelen.
   Så det kan ikke bety noe annet enn at Hannah regner Bibelen for vranglære.
   1+1 er alltid 2.
   Folk farer vill og fører vill.
   Hold fast på Guds Ord.
   Herren vil kun frelse dem Han har utvalgt.
   Han kommer tilbake kun for de Han har utvalgt, rettferdiggjort og helliggjort. Troen er ikke alles sak.

   2
   2
  • Hannah
   Vi skal IKKE gjennom trengselen.
   Han henter sin brud før grusomme ting starter på jorden. Jesus kommer snart.

   Dette er falsk lære og forførelse. Det er alvorlig å komme med lære som klør i øret. Denne lære du fremmer er totalt fremmed for den historiske kristne kirke og apostlene.
   Den første menighet ble født frem under store trengsler og prøvelser. Tusener på tusener av kristne ble korsfestet, brent levende, kastet til løvene og torturert på det grusomste.
   Så forsøker du å innbille kristne at Gud skal frelse dem før det blir trengsel og forfølgelse. Dette er å klø sovende og lunkne kristne bak ørene. Hvor mange kristne vil ikke komme til å vende seg mot Jesus og fordømme ham når trengselstiden kommer og de blir torturert og kastet i fengsel fordi de er kristne?
   Du burde i stedet for å gi falsk trøst oppfordre kristne til å gjøre seg rede for trengselstiden og forfølgelsen som kommer.
   Allerede nå er det kristne foreldre rundtom i verden som må legge seg sultne fordi de ikke har mat på bordet.
   Det sitter barn som roper og ber til Gud for sin pappa som sitter i fengsel og blir slått og plaget for Jesu navns skyld.
   Jeg skjønner ikke at du våger å forlede troende med

  • Det er ikke nødvendigvis nok “å slå noen i hodet” med et skriftsted, så har en forklart sannheten. Paulus formaner sin venn Timoteus: “Læg Vind paa at fremstille dig selv retskaffen for Gud, en Arbeider, som ikke behøver at skamme sig, som rettelig uddeler Sandhedens Ord!” 2. Tim. 2:15

   “Rettelig uddeler” kommer fra gresk orthomèò og betyr “å legge rett, eller skjære, fordele riktig”. Måter det kan gjøres på er f.eks alltid å ta sammenhengen et vers står i i betraktning. Det er alltid viktig å vite til hvem et skriftsted er adressert, og ellers la vanskelige vers bli forstått i lys av klare vers.

 2. Alle dommedagsprofeter og fanatiske eskatologer opplever sin egen tid som den aller viktigste og mest dramatiske. Det er helt naturlig; alt som oppleves, har alltid vært, og vil alltid være, «her og nå». Og folketalerne vil ha bekreftelse fra hjorden i sin egen tid. Siden gir det ingen mening. Ingen får personlig tilfredsstillelse etter de er døde. Det er nå det gjelder å hyle og skrike og formane og kave – og kanskje vinne religiøse poeng innen sekten.

  Spåmenn, trollkarer, åndemanere og sannsigersker tilpasser virkeligheten etter egen ønsketekning og religiøse overbevisning. De overfokuserer, vrir, vrenger, tolker og utelater. Både bevisst og ubevisst. Slik har de alltid holdt på.

  Mennesket er en meningssøkende skapning som ser hva det ønsker å se. Og finner hva det ønsker å finne. For hjernen er ustoppelig kreativ. Når virkeligheten og tilværelsen er uendelig rik på inntrykk, på hendelser og fenomener, smått og stort og smalt og bredt, er det naturlig å oppdage koblinger og sammentreff som tilsynelatende passer med hva som helst. Med religiøs naivietet og godvilje vil derfor enhver «guddommelig inspirert» profeti synes korrekt og uomtvistelig – inntil spådommene bli motbevist og avkreftet – og det kommer atter nye.

  Slik har apologeter, klerker, tåkefyrster og hellige dårer holdt på siden lenge før de abrahamittiske oldtidsreligionene. Men døden, altså deres eget livs ende, har alltid innhentet dem før denne verdens ende. De har dermed ikke rukket å se at de har tatt feil – hver gang.

  Enhver samtids klarsynte hatpredikanter og verdensrefsere, enten de tilber jødenes ørkengud eller et trehodet troll i himmelen, tror alltid de har rett. Men også «denne gangen» kommer de til å ta feil. Det har historien lært oss. Det gjelder bare å løfte blikket fra Bibelen og oppdage den fantastiske virkeligheten.

  3
  6
 3. Først den hvite rytteren Åp 6, så den røde – så den svarte – dette fører oss inn i interessante tider.

  I gamle dager – så hadde man fiendebilder – den var venn – den var fiender. Men idag så tror jeg det ikke er så opplagt lengre. Hvem er venn – hvem er fiende? Når denne løgnaktige Korona nedstengning begynte – så ble alle revet med av dette – venn som fiender. Er det ikke det som kalles ett samarbeid over grensene? Noe som sier meg at de i Øst – egentlig ikke er en fiende til de i Vest – nå snakker jeg om Eliten – de ønsker krig – og de samarbeider for å lage den. Høres rart ut – men vi ser jo at vår egen elite er folkets fiende – og sånn er det stort sett over hele Vesten – når det gjelder Koronatiltakene.

  Jeg kom på disse tankene – da jeg leste denne profetien – som er interessant nok:

  https://www.korsfestet.com/447064203

  Om den er ekte? Vet ikke – men det finnes mye ekte inne i det, som gjør den interessant – eks. at kristne blir forfulgt og truet til å bli kokt eller brent, om de ikke gir opp troen. Det bruker å være ekte kristne som våger å prate om sånt – de andre snakker om rosenrød fremtid – spesielt de som er lunkne i troen.

  Det andre som er interessant, er at videon ble sensurert fra YouTube, kort tid etter at jeg oversatte den for ca 1,5 – 2 år siden. Og det var før vaksinene – og de brukte da aldri å sensurere så veldig mye på den tiden, som de gjør nå.

  3
  1
 4. til Birger Nilsen
  Går utfra ditt innlegg er en form for galgenhumor:-) Link til R. Moses som stadig prøver og forutsi Jesu Gjenkomst, og har prøvd seg fram i årevis med stadig bom.
  Kort sagt: Jesu gjenkomst er det ingen på jordkloden som vet dag og dato på
  Det kvinnfolket prøver igjen og igjen og bommer stadig

 5. Hørte noen (Gordon Tobiassen?) sa det finnes et intervju med Putin der han blir spurdt hva han frykter , og han sier noe slikt som at Gud skal bli vred på meg. Kan noen hjelpe meg med å finne det intervjuet så ville jeg vært takknemlig.

  Jeg tror kanskje ikke det blir han som styrer i de siste tider. (og det har intet å gjøre med hva G.Tob. sa )

Det er stengt for kommentarer.