POSTEN NORGE BRUKER I PRAKSIS NORSKE SMÅ BARN SOM BREKKSTANG VED Å FREMSTILLE JULENISSEN SOM EN HOMOSEKSUELL PROSTITUERT PÅ NASJONAL TV-KAMPANJE!

Barna er målgruppen for den perverse reklamekampanjen fra Posten

“Posten Norge har i år besluttet å gi mange hundre tusen små norske barn en spesiell ‘julegave’. De kjører nå en nasjonal TV-kampanje hvor julenissen fremstilles som homoseksuell og tilbyr seg som en mannlig prostituert til en norsk mann hvor julenissen lar Posten Norge stå for den årlige julegaveutdelingen så han kan dele natten med en homoseksuell mann!,” skriver David Auke på Facebook. Auke har startet en underskriftskampanje for å protestere på galskapen. 107 personer har så langt skrevet under for å protestere mot galskapen

“Dette er så radikalt at det allerede har vakt internasjonal oppsikt! Jeg har selv snakket med Markedsrådgiver Hege Aarnes i Posten Norge som sier hun tar det fulle ansvaret for denne kampanjen og i samtalen vi hadde nevnte hun ikke ETT ord om at det er tenkt EN tanke om hvilken forvirrings’pakke’ hun i år er med på å gi norske små barn og deres omsorgspersoner i fanget!
Gå inn inn og skriv under så raskt som mulig hvis du ønsker å gi din stemme for de små i Norge og si din mening om dette kraftige overtrampet Posten Norge nå har påført så mange hundretusen av oss i dette landet i denne førjulstida.
Markedsrådgiver Hege Aarnes har klart uttalt at hun har ingen intensjon om å trekke denne radikale tv-kampanjen, men hvem er HUN til å fatte en slik beslutning uten å konferere med noen andre? Hun er jo bare en ansatt i et selskap som er eid av staten og en stat utgjøres av de som bor i den – altså deg og meg! Hvis vi ikke sier i fra nå så blir jo bare spørsmålet: Hva i alle dager blir det NESTE de har tenkt å gjøre og påtvinge oss og våre barn og barnebarn?,” skriver David Auke. David Auke blir selvfølgelig møtt med spott og hån av kristendommens fiender. Samtidig er det et tankekors at norsk kristenhet er blitt så åndelig sløve og forblindet at ingen reagerer på hvilke krefter som blir sluppet løs på barna.

Skriv under på oppropet her: https://www.underskrift.no/vis/9838?fbclid=IwAR35ak8KLyszw3FEM-kPT7ACKQz8qMhsSwx-oU81WC_H5Ovn-3az42Wws1c

11 tanker om “POSTEN NORGE BRUKER I PRAKSIS NORSKE SMÅ BARN SOM BREKKSTANG VED Å FREMSTILLE JULENISSEN SOM EN HOMOSEKSUELL PROSTITUERT PÅ NASJONAL TV-KAMPANJE!

 1. SÅ FLOTT!

  Enda et sikkert tegn på at enden for denne verden er nært forestående. Jehovahs ord svikter ikke! Yippie!!

  3
  1
  • Ja, enden er nær (slik den har vært siden oldtiden)!

   Den allvitende og allmektige ørkengudens pinefulle straffedom over sitt eget skaperverk og menneskenes medfødte syndige natur er endelig her!

   Større sadist enn Jahve/Jehova/Allah/Elihu/Gud finnes ikke i hele verdenslitteraturen! Gud skapte fri vilje, nød og lidelse fordi han visste utfallet av sin sadistiske verdensplan! Valdresprofetien, galningen på Patmos og det utvalgte ørkenrallyet hadde rett!

   Halleluja og amen!

   😇🤪

   2
   1
 2. Jeg er sjåfør i Posten, og reagerte med vantro da jeg så denne “reklamen”! Ledelsen i Posten Norge AS hevder selv at den skal være nyskapende, fremtidsrettet og inkluderende. Det hevdes at denne filmsnutten blir hyllet over hele verden. Tja. Det finnes også motsatt reaksjon, som f.eks på et amerikansk talkshow der tonen var at “dette trengte vi ikke, dette var ikke nødvendig.”
  Vi har Pride i hele juni. Det er vel ingen som ikke tør å “komme ut av skapet” nå lenger. Homofile/lesbiske har inntatt ledende posisjoner både i politikk og kirke. Hva mer har de å kjempe for?
  Nei jeg er ikke stolt over å være postansatt i disse tider.

  4
  2
  • Nei – det er trist. Men vi lever i Lots dager – med tanke på hva hans døtre så og hørte – og ble påvirket av i den tidens samfunn – så var det kanskje ikke så rart at de forførte faren sin – i disse hulene de flyktet til – for å få avkom.

   3
   2
 3. Vet at dette har vart en stor sak i Russisk media .
  Norges dager som fri nasjon er talte, forbered dere på krig og okkupasjon !

  3 VERDENS KRIG KOMMER OG DEN KOMMER SNART !

  DEN SOM HAR JESUS ER TRYGG !!

  2
  2
  • Blir det krig mellom Russland og Ukraina og NATO blander seg inn, ser jeg for meg at russerne kommer med et raskt angrep og okkuperer Finnmark, Troms og Nordland. Dette er strategisk landområde for russerne i en kamp mot USA.
   Dette har blitt profetert for 100 år siden….Vil det bli virkelighet nå snart?
   Tenk, tre potensielle enorme krigsutbrudd ligger og ulmer.
   1. Israel mot Iran
   2. Russland mot Ukraina
   3. Kina mot Taiwan.
   Så spørs det i hvor stor grad NATO vil involvere seg, eller om, i fysiske krigshandlinger i disse kriger. Kanskje det blir kun diplomatiske og økonomiske sanksjoner.

   2
   2
  • Ja – og Russland vil være en Guds tjener – akkurat som Nebukadnessar – for å påføre Europa – Norge dom. Min forbeder – en tidligere eldste i pinsemenigheten – fortalte at han så ett syn, av russiske soldater i fullt krigsutstyr – på vinteren, han så snø – der de marsjerte nedover landet – fra Nord.

   2
   1
  • Ja. Det har ikke manglet på profetiske advarsler til det norske folk.
   Disse gamle Russlandsprofetiene kan lett gå i oppfyllelse siden det norske folk ikke lenger søker Guds vern og beskyttelse.
   Lebesbymannen, Ron White, Emanuel Minos hadde alle advarende budskap om at Russland ville angripe og ta Norge.
   I gamle dager ba Guds folk om Guds beskyttelse og folk søkte Gud.
   Nå er store deler av Guds folk behengt med urenhet. Folk har gjort blodet urent, og nekter å erkjenne sine synder.
   Et hardnakket folk som dyrker Mammon og vi ser hvordan Herren tukter vårt folk med ugudelige politikere som leder oss mot Sodoma. For meg er det utrolig at bibelske kristne går gir sin stemme til politikere og partier som fremmer abort og homoekteskap.
   Det som er en vederstyggelighet i Herrens øyne, gir mange troende sin stemme til. Vi ser nå hvordan Herren igjen tukter nasjonen med nedsteninging, dyrtid. Gud har slått landet med bann og vi har en kirke som dyrker Baal fremfor Herren.
   Jeg så noen øyeblikk på begravelsen av homoaktivisten Kim Friele. Hvordan kirken var omgjort til Baals tempel og hvor åpenbare homoseksuelle stod og sang i kirken. Jeg så statsministeren hylle homoseksuelle og jeg så klovnene i prestekjoler stod der og messet sine bønner til Baal.
   Jeg så og hørte hvordan en skuespiller trakk Guds ord om “størst er kjærligheten” ned i skitten. Hvor lenge kan kristne lutheranere og disse som går i de lutherske organisasjonene fortsette å stå i denne skjøgekirke? Hvor lenge vil misjonssambandet og indremisjonen halte til begge sider?
   Det lyder en domsbasun over Norge. Den jaller langt inn i en splittet kristenhet hvor mange har forlatt kilden med det levende vann.
   Vend om og gråt i anger og fortvilelse over synden i dette landet.
   La dere tukte til omvendelse, for uten omvendelse vil straffedom komme.

   4
   1
  • Ja, Tore…
   Jeg har lurt på når det vil komme en dom over Norge, og hvordan den vil utarte seg.
   Vi slipper ikke unna. Nok er nok for Gud, han må handle. Han ser ingen tegn til forbedring. Da vil historien gjenta seg; først synd, så dom. De som har tro på bønnens kraft kan jo be om at straffen ikke blir altfor hard…
   Mye pessimisme her nå, men man må stikke fingeren i jorda, som det heter, og innse at det er alvor.

   2
   1
 4. Hvor stor markedsandel av postens virksomhet utgjør barn som kunder? 😂

  Tvilsomt at de er målgruppa for reklamen.

  I tilfellet har dere en god sak siden reklame rettet mot barn er ulovlig på TV i Norge.

  1
  2
  • Ikke vet jeg hvor mange barn det gjelder men jeg vet det foregår stor aktivitet med pakkesending på Tise (men vet ikke hvordan det er på Finn.no)

   Kanskje får de yngste (10-12-åringene ?) mamma til å ordne sendingen, ikke vet jeg. Men jeg vet aktiviteten der er stor.

   Om de klikker på videoen eller ei aner jeg ikke, uansett så er nissen på døren litt ødelagt for meg nå. Nissen skal ikke kline hverken med menn eller damer.

   Ekle posten og alle som har med det å gjøre.

   3
   2

Det er stengt for kommentarer.